ennia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5, 2007 στο pc ενος φιλου μου οταν κανω εγκατασταση την ωρα που παταω install με πεταει εξω. ενω στο δικο μου κανει κανονικα εγκατασταση. τι μπορει να φταιει στο pc του φιλου μου?
ennia Οκτώβριος 6, 2007 Author #3 Οκτώβριος 6, 2007 P4 στα 3 GHz. 1gb ram, 6200 vga η οποια δεν υποστηριζει το παιχνιδι. το προβλημα το βρηκα πιο ηταν. του πηγα το δικο μου dvd rom και το εκανε κανονικα εγκατασταση. αυτος εχει ενα LG. ποτε δεν τα συμπαθησα τα LG.
SirDiman Οκτώβριος 6, 2007 #4 Οκτώβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από ennia ποτε δεν τα συμπαθησα τα LG. Ισως να φταίει και αυτο, τα lG ουτε και εγω τα συμπάθησα, ειχα και εγω ενα και διάβαζε τα CD οποτε ήθελε..
BILL5 Οκτώβριος 6, 2007 #5 Οκτώβριος 6, 2007 δεν ξερω για εσας αλα εμενα και τα 2 μου lg μια χαρα δουλευουν
Snips Οκτώβριος 6, 2007 #6 Οκτώβριος 6, 2007 Μπορει να έχει σχέση και το drive αλλά είναι λιγότερο πιθανό. ΤΟ ΜΟΗΑ δυστυχώς παρουσιάζει άπειρα προβλήματα με το installation (αλλά και μετά από αυτό), που μπορε΄πι να εμφανίζονται σε ένα PC και όχι στο διπλανό του!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.