Jump to content

Q6600 G0 - Είναι καλό κομμάτι?

Heatspreader

Recommended Posts

Πριν 10 λεπτά έκανα RMA τη Striker και μου έκαναν πιστωτικό. Όλα αυτά στο Πλαίσιο με την καταπληκτική εξηπηρέτηση. Έχω κάνει αναβάθμιση, χωρίς να δώσω ούτε ένα Ευρώ...

Η ερώτηση μου είναι για να μάθω αν έχω καλό κομμάτι και αν ναι πως?

Αυτό που γράφει το CPU είναι:

L731B153

Στο κουτί γράφει (Pack Date):

09/19/07

οταν λες ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΕΥΡΟ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ?

συγνωμη κιολας που ρωταω?:)

Τωρα οσα κομματια ειναι GO εχουν καλυτερη θερμικη συμπεριφορα στο κλοκ και ανεβαινουν περισσοτερο

Κάνοντας RMA ότι είχα πουλώντας κάποια. Αυτό συμβαίνει όταν αυτά που φοράς έχουν μικρή διαφορά από τα καινούρια. Για παράδειγμα και μνήμες (GSKILL 4-4-3-5) και MOBO (Striker) που άλλαξα είχαν λιγότερα λεφτά. Και επειδή είχα και πρόβλημα με την P35 στον Controller της νόμιζα ότι έφταιγε ο Raptor και τσίμπησα και έναν RaptorX ολοκαίνουριο... ;-)

Εννοώ πόσο καλό G0 είναι? Είναι από καλό κομμάτι? Αυτά πάνε με τις ημερομηνίες, πέρα από τα revisions.

απο οσες παρουσιασεις παιδιων εχω διαβασει εδω, μεσα ανεβαινουν ψηλα,τωρα δεν μπορω να σου συμφωνα με την εβδομαδα του δικου σου ποσο αναεβαινει,αν δεν τον τεσταρις εσυ ο ιδιος

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.