tomtb Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2007 Γεια σας, έχει βάλει κανείς στο Thermaltake VA8000BWS Armor του το side panel με το 25αρι το ανεμιστηράκι ??? side panel 25cm fan Αξίζει?? και αν ναι απο πού να το αγοράσω? έχω βρεί στο πλαίσιο αλλά νομίζω το είχε πιο φτηνά στην Στουρνάρη!! Επίσης μήπως δεν αξίζει γιατί θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αντίστοιχο μόνος μου ή δεν θα βρω 25cm ανεμιστήρα?
elapse Οκτώβριος 4, 2007 #2 Οκτώβριος 4, 2007 Έχω το Tt Armor full tower, αλλά ο λόγος που το έβαλα είναι γιατί η 8800gts μου έκανε το κάτω αριστερό τμήμα του κουτιού να ζεσταίνεται (και είναι πάνω σε νερό η άτιμη). Θόρυβο δεν κάνει (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον) και θα χρειαστεί να το καθαρίζεις συχνά. Όταν ο καιρός κρυώσει κι άλλο σκέφτομαι να το βγάλω έτσι να βλέπω καλύτερα τα σωθικά του pc μου
Tsakonas Οκτώβριος 4, 2007 #3 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από tomtb [Σήμερα, στις 18:29] Γεια σας, έχει βάλει κανείς στο Thermaltake VA8000BWS Armor του το side panel με το 25αρι το ανεμιστηράκι ??? side panel 25cm fan Αξίζει?? και αν ναι απο πού να το αγοράσω? έχω βρεί στο πλαίσιο αλλά νομίζω το είχε πιο φτηνά στην Στουρνάρη!! Επίσης μήπως δεν αξίζει γιατί θα μπορούσα να φτιάξω κάτι αντίστοιχο μόνος μου ή δεν θα βρω 25cm ανεμιστήρα? με λιγο ψαξιμο βρισκεται...κ εμενα το κουτι ειχε τετοιο ανεμιστηρα (αλλη μαρκα βεβαια) αλλα δεν ειδα να κανει κ πολλα...το αντικατεστησα ομως με 2 καλους 12αρηδες κ ειδα αξιοσημειωτη διαφορα...κανε μονος σου την μοντα καλυτερα κ βαλε 2-3 12 αρηδες
BlueChris Οκτώβριος 4, 2007 #4 Οκτώβριος 4, 2007 Καλά με τους 2 12άρηδες δεν έχεις τρομερή διαφορά θορύβου σε σχέση με τον πλαϊνό 25άρι?
Dem Οκτώβριος 4, 2007 #5 Οκτώβριος 4, 2007 Αρχική απάντηση από tomtb [Σήμερα, στις 20:29] Γεια σας, έχει βάλει κανείς στο Thermaltake VA8000BWS Armor του το side panel με το 25αρι το ανεμιστηράκι ??? το χω...σχεδον τιποτα δεν κανει πολυ λίγα CFM για την δουλεια που πρεπει να κανει.... σε σχεση με κλειστο το κουτι θα έχεις 1-2 διαφορα στην VGA και 1 η κανενα στο cpu...τιποτα δλδ. βαλε καλυτερα ενα fan κατω απο την vga να διωχνει το ζεστο προς τα πίσω βγάλε και ένα pci slot ή πως λεγεται αυτο ( του κουτιου) για να φευγει ο αέρας απο πισω
leros2004 Οκτώβριος 4, 2007 #6 Οκτώβριος 4, 2007 Ευτυχής κάτοχος και αρκετά ευχαριστημένος, 2-3 βαθμούς κάτω είμαι, αθόρυβο είναι (κοιμάμαι με ανοιχτό το Pc). Go for It για μένα
unknown Οκτώβριος 4, 2007 #7 Οκτώβριος 4, 2007 σαν οπτικο αποτελεσμα ειναι καλυτερη λυση...με 2 12αρια ομως ενα να χτυπαει καρτα γραφικων και ενα μνημες+μητρικη κανεις καλυτερη δουλεια
Ignatios Οκτώβριος 4, 2007 #8 Οκτώβριος 4, 2007 Εγώ το έβαλα σε Kandalf και το έβγαλα με τον ίδιο τρόπο. 1. Μου έκοβε όλη τη θέα μέσα στο κουτί 2. Έβαζε μέσα όλη τη σκόνη 3. Έσκιζε τη ροή του αέρα μέσα στο κουτί 4. Τις θερμοκρασίες τις ρίχνει γιατί βάζει πολύ κρύο αέρα μέσα στο κουτί. 5. Είναι ΤΕΛΕΙΩΣ αθόρυβος Διάλεξε και πάρε... Αν θες σου χαρίζω το δικό μου Δεν πρόκειτε να το ξαναβάλω πάνω έτσι κι αλλιώς...
BlueChris Οκτώβριος 5, 2007 #9 Οκτώβριος 5, 2007 +1 για τις σκόνες.... και δεν μπορείς να του βάλεις φίλτρο με τίποτα. Επίσης όσοι έχουν στο κουτί αυτό την Thermalright Ultra Extremme και τον βάλουν το ξεχνάνε γιατί βρίσκει 99% στην ψήκτρα.
leros2004 Οκτώβριος 5, 2007 #10 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChrisΕπίσης όσοι έχουν στο κουτί αυτό την Thermalright Ultra Extremme και τον βάλουν το ξεχνάνε γιατί βρίσκει 99% στην ψήκτρα. Χωράει τσίμα τσίμα, το έχω δει απο κοντά να κλείνει με λίγη πίεση, πάντως κλείνει
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.