Jump to content

Ποια οθόνη 22 inches, κυρίως για games?

Lordosss

Recommended Posts

Εχω καταλήξει σε αυτές τις 20-22:

http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=1&Category=1205&Products=955345%2c961590%2c967238%2c953423

Το θέμα είναι το εξής....Πως η οθόνη που θέλω θα είναι για 80% χρήση για games με μία 8800GTS 640MB....

Τι λέτε για τις παραπάνω οθόνες? Υπάρχει ένα άνω φράγμα στα χρήματα π.x 320 euros... άντε όσο έχει η 22" Samsung αν χρειαστεί...

Θα πήγαινα με κλειστά μάτια για 22" LG αλλά με φοβίζει ένα άρθρο του xbitlabs για ghost effect....

ps: Είναι αλήθεια οτι π.χ σε ένα χρόνο αν ένα game η 8800 GTS δεν μπορεί να το παίξει σε όλα full θα αναγκαστώ να ρίξω AA, AF ή άλλες λεπτομέρεις επειδή είναι αδύνατον να ρίξω ανάλυση αφου δεν παίζει κάτω απο τη native?

ps2: Η 22" οθόνη μήπως είναι 2 much για χρήση γραφείου... σίγουρα θα υπάρχει μια απόσταση 80 cm ίσως και αρκετά παραπάνω αλλα θα συνηθίζεται?

Έχω μπει σε μεγάλο λούκι επειδή είμαι άσχετος με οθόνες και θέλω να κάνω μια καλη επιλογή επομένως οποιαδήποτε γνώμη ή κάτι που πρέπει να προσέξω είναι άκρως ευπρόσδεκτα!

thanks!

εχω την 226 bw και για παιχνιδια (δηλ ταχυτητα ) ειναι πολυ καλη...ωστοσο εχει βγει ηδη η 226cw (καλυτερα χρωματα λογω εξελιγμενης τεχνολογιας οπισθιου φωτισμου) και οι 2τους ομως,συμφωνα με τα reviews ειναι κατωτερες σε ποιοτητα χρωματων απο την 22αρα ΤΝ της ΗΡ...(αν δεις φωτο στο be hardware θα φρικαρεις με το red push των samsung οντας διπλα διπλα στην ΗΡ)

Αρχική απάντηση από Tsakonas

εχω την 226 bw και για παιχνιδια (δηλ ταχυτητα ) ειναι πολυ καλη...ωστοσο εχει βγει ηδη η 226cw (καλυτερα χρωματα λογω εξελιγμενης τεχνολογιας οπισθιου φωτισμου) και οι 2τους ομως,συμφωνα με τα reviews ειναι κατωτερες σε ποιοτητα χρωματων απο την 22αρα ΤΝ της ΗΡ...(αν δεις φωτο στο be hardware θα φρικαρεις με το red push των samsung οντας διπλα διπλα στην ΗΡ)

Δεν ειναι ακριβως ετσι. Η cw με το καλο πανελ ειναι οντως καλυτερη απο bw ανεξαρτητως πανελ. Η cw ομως με το μαπα πανελ ειναι χειροτερη ακομα και απο bw με A πανελ.

Αρχική απάντηση από DarkSaga

από ποιότητα δε μπορώ να σε συμβουλέψω

από διάσταση όμως μην πάρεις τις 20άρες

είναι μικρές για το 1680χ1050 που υποστηρίζουν

το διαπίστωσα με τον δύσκολο τρόπο....

Aν δεν καταλαβα κατι αλλο ..τοτε

ψιλοπαλευεται η κατασταση ...με μερικες παραπανω κινησεις.

Ο θεος bill μας προσεχει...:p

display properties ->appearance(διπλα απο το setting)->advanced

(κατω δεξια) και απο το item (στο drop down menu)

διαλεγετε το icon οπου και βαζετε 48(αντι για 32) .Εχει επιλογη εκει για το φοντ.

Οπου και βαζετε αναλογα με την βουληση/ματια σας.(12 ειναι καλουλη προς μεγαλο)

Κανετε μια γυρα τις επιλογες και με μερικα κλικ την φερνετε στα ισια σας...

Και μια εικονα για το τι μιλαω..

post-699-1416073209,9368_thumb.jpg

κάποια πρόταση ή διορθωση στις επιλογές που έχω κάνει για τις οθόνες?

τη Δευτέρα θα πάω να πάρω οθόνη και ακόμα δεν ξέρω αν κάποιες απο τις παραπάνω που έχω επιλέξει έχουν κάποιο κουσούρι κ μήπως μετανιώσω μετά την αγορά.... :S

τσεκαρε μια ομορφουλα hewlett packard 22 που εφερε ο κοτσωβολος. κοντα στα 300 ευρω κανει και ειναι απο τις ελαχιστες με glossy panel. τα φιλοσπαει πιστευω για τα λεφτα της.

Εγω σκεψου εχω sasmung 215 την ειχα παρει 600 ευρω και ψιλοχαζευα παρολαυτα

Αρχική απάντηση από morfeas-dsl-

τσεκαρε μια ομορφουλα hewlett packard 22 που εφερε ο κοτσωβολος. κοντα στα 300 ευρω κανει και ειναι απο τις ελαχιστες με glossy panel. τα φιλοσπαει πιστευω για τα λεφτα της.

Εγω σκεψου εχω sasmung 215 την ειχα παρει 600 ευρω και ψιλοχαζευα παρολαυτα

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=9391

Αυτή εδώ λες? 5 ms δεν είναι πολλά?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1205&product=1019171

Για αυτή εδώ ακούω καλά σχόλια... Την έχει δει κανείς απο κοντά? Η διαφορά στα χρήματα με την 22'' L226WTQ-SF δικαιολογείται?

Αρχική απάντηση από sghe

Για gaming εννοώ... προκειμένου να μην παίζει πρόβλημα με ghost effect και άλλες τέτοιες ιστορίες...

ενημερωτικά οι dell 2007wfp για παράδειγμα δεν έχουν καθόλου ghosting και ας είναι και 16ms...

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1144130&page=91 εδω θρεντ 100 σελιδων για την 226 bw cw της samsung...προς το τελος εχει φωτο διπλα διπλα samsung 226cw και HP 22αρα (δεν θυμαμαι μοντελο ουτε θυμαμαι σελιδα ακριβως)...νομιζω πως η ΗΡ ειναι κλασεις ανωτερη σε ποιοτητα χρωματος απτην σαμσουνγκ ετσι οπως φαινεται στη φωτο.........

τωρα ως προς τον φιλο μας που θελει να αγορασει οθονη...μην νομιζεις οτι τα 5ms ειναι τιποτα σατανικο που θα σε καταστρεψει.Οι οθονες που λενε 2 ειναι οθονες των 5 ms με Response Time Compensation (η καπως ετσι,βοηθητικο κυκλωμα)...επισης πρεπει να ξερεις οτι η χρηση αυτου του κυκλωματος προκαλει σε ΟΛΕΣ σχεδον τις οθονες artifacts...οποτε αν παρεις οθονη 5αρα κερδιζεις σε ποιοτητα απεικονισης...

(πχ σαμσουνγκ 225->ειναι μια 226 χωρις RTC...και χανει λιγακι απτην 226 σε ταχυτητα αλλα δεν εχει τα artifacts που βγαζει η 226)...

οταν λεω αρτιφακτς μην νομιζεις οτι εννοω τιποτα τερατωδες σαν αυτα που θα δεις σε λιωμενη καρτα γραφικων ε?

εγω τουλαχιστον δεν τα πολυπαρατηρω......

Αρχική απάντηση από sghe

Αυτή δεν είναι με τα 3 πάνελ?

S, A & C?

Το S δεν είναι το καλύτερο?

Ναι ειναι S>A>C ( νομιζω καταλαβες) . Αν πεσεις σε C υπάρχει και οδηγός για να την καλυμπραρεις.

• 3 weeks later...

Παιδια η 22'' L226WTQ-SF εχει εξαφανιστεί απο την αγορά?

Ούτε πλάισιο ούτε e-shop υπάρχει... όλο αναμενόμενο και όλο μη διαθέσμιο προϊον....

Κάτι πήρε το αυτί μου οτι η LG Ελλάς δε θα τη ξαναφέρει αυτή την οθόνη Ελλάδα επειδη αναμένεται νέα σειρά.... Ξέρετε τπτ?

Panels S,A και C εχει η 206BW ετσι δεν ειναι? H CW εχει και αυτη διαφορα πανελς? Ενδιαφερομαι για την CW μιας και βλεπω πολυ Video υλικο και οι ζωνες χωματος λογο του gamut με εχουν κουρασει.

Εχετε καποια αντιπροταση στις 22" με wide gamut?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.