Jump to content

Εξωτερικός Seageate 320GB 70euro...

dpolal

Recommended Posts

Πήγα εχθές στο MediaMarkt στο Φάληρο και είδα μια προσφορά για εξωτερικό δίσκο Seagate (αυτόν: http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.301733 ή σαν αυτόν) 320Gb μόνο 70ευρώ.

Προς Θεού δεν θέλω να εκληφθεί σαν διαφήμιση του καταστήματος, απλά σκέφτηκα ότι παραείναι καλή ευκαιρία για να πάει χαμένη. ;)

Εχθές το απόγευμα που πήγα είχαν μια μεγάλη στοίβα με τους εν λόγο δίσκους και μια ταμπέλα με το ποσό 70ευρώ.

Μου έκανε εντύπωση επειδή δεν φαινόταν το μέγεθος του δίσκου και κάθισα και κοίταξα ένα κουτί.

Κρίμα... :(

Επειδή τελικά πήγα να τον πάρω, τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς...

Ο φίλος μας ο dpolal2 έγραψε μεν "ή σαν αυτόν" αλλά λίγοι από εμάς το είδαν πιστεύω.

Λοιπόν ο δίσκος είναι Seagate 320GB 7200 8MB, αλλά είναι ΜΟΝΟ USB2.0 και κοστίζει 79 κι όχι 70. Tο μοντέλο που υποστηρίζει ΚΑΙ ESATA είχε 130, όσο περίπου και στο e-shop, ενώ ΔΕΝ είχαν μοντέλο που υποστηρίζει και 1394... :)

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Χθες, στις 17:49]

Maxtor ή Seagate μέσα ? Kαι Maxtor να είναι πάντως η τιμή είναι παραπάνω από καλή.

Είπαμε Seagate... :...:

Ο λόγος που ανέφερα «ή σαν και αυτόν» ήταν επειδή δεν είχα πολύ χρόνο και δεν κοίταξα αν είναι και 1394 ή e-sata και κράτησα μια πισινή... :shifty:

Πάντως μια χαρά προσφορά φαίνεται.

Αρχική απάντηση από Vadergr

Τι λετε ρε παιδια?Και εγω ειχα πετυχει την προσφορα στο μαρουσι.Μαλιστα ειχε και 500αρη στα 99ε.

μια απο τα ιδια στο περιστερι!αλλα ηταν maxtor αλλιως θα τον χτυπαγα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.