timos1416003210 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2007 εχω ενα δισκο σε ενα usb case αλλα κατα λαθος επεσε απο κανα μετρο..... απο το case δεν ανοιγει..... το ανοιξα σαν slave και μου εβγαλε οτι ο δισκος θελει διαμορφωση....μηπως κανει ξερει να μου πει τι να κανω????? ειχα 300 gb αρχεια εκει......ΥΓ: δεν ξερω αν το ποσταρα σε σωστη θεση αν οχι πλζ κουνηστε το
LiK Οκτώβριος 3, 2007 #2 Οκτώβριος 3, 2007 οχι φορματ!!δοκιμασε recovery πρωτα..υπαρχουν διαφορα προγραμμα αλλα καλυτερα να προτεινουν καποια δοκιμασμενα τα παιδια..
whitesnake Οκτώβριος 3, 2007 #3 Οκτώβριος 3, 2007 Πρώτα recovery. Δοκίμασε διάφορα προγράμματα. Αν δεν εντοπίζουν τον δίσκο καν, δοκίμασε να κάνεις διαμόρφωση αλλά να επιλέξεις να κάνει "γρήγορη διαμόρφωση" (quick format). Όχι κανονική γιατί μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να κάνεις recovery.
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 3, 2007 #5 Οκτώβριος 3, 2007 αν τελικα καταληξεις στην ανακτηση των δεδομενων δοκιμασε με το Active@ File Recovery . καταφερε να σωσει 40 GB απο εναν σκληρο λιγες ωρες πριν μας αφησει...
hayabusa Οκτώβριος 3, 2007 #6 Οκτώβριος 3, 2007 μια πιο απλη λυση για αρχη ειναι να τον δοκιμασεις σε καποιο αλλο case. αν αυτο δεν κανει τιποτα( που μαλλον δεν θα κανει) δοκιμασε recovery ΧΩΡΙΣ να κανεις φορματ. νομιζω πως το norton systemworks εχει αυτη τη δυνατοτητα.
geogeoland Οκτώβριος 3, 2007 #7 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από timos εχω ενα δισκο σε ενα usb case αλλα κατα λαθος επεσε απο κανα μετρο..... απο το case δεν ανοιγει..... το ανοιξα σαν slave και μου εβγαλε οτι ο δισκος θελει διαμορφωση....μηπως κανει ξερει να μου πει τι να κανω????? ειχα 300 gb αρχεια εκει......ΥΓ: δεν ξερω αν το ποσταρα σε σωστη θεση αν οχι πλζ κουνηστε το Πές μας αν όταν σου έπεσε ο δίσκος δούλεβε ή όχι.... αν όχι και οι κεφαλές ήταν παρκαρισμένες, τότε σχεδόν σίγουρα θα βρείς τα αρχεία σου και μάλιστα όλα. ’ν όμως έγραφε, ή διάβαζε ή ότι και σου έπεσε τότε περιπλέκονται αρκετά τα πράματα.
Maximus Οκτώβριος 3, 2007 #8 Οκτώβριος 3, 2007 Αν δεις ότι υπολειτουργεί (κεφαλή να κάνει κλακ-κλακ, κτλ) δοκίμασε να τον περιστρέφεις ή να τον κουνήσεις λίγο. Ο δικός μου ο 80άρης τα έχει φτύσει αλλά εν τέλει μετα από αρκετή υπομονή και δοκιμές τα αρχεία μου τα πέρασα.Κάνε τις δοκιμές με τα προγράμματα για recover και μετά πες μας.
Diliger Οκτώβριος 5, 2007 #9 Οκτώβριος 5, 2007 δοκιμασε το προγραμμα get your data back for ntfs αμα ο σκληρος δουλευει θα σου ανακτησει ολα τα δεδομενα και για να μαθαινεις και κατι απο καθε ******* αμα εχει χαλασει που το απευχωμαι παρε σκληρο για laptop και κανε τον εξωτερικο και ποιο μικρος και την δουλεια σου καλυτερα θα κανεις
oxide Οκτώβριος 5, 2007 #10 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από Diliger δοκιμασε το προγραμμα get your data back for ntfs αμα ο σκληρος δουλευει θα σου ανακτησει ολα τα δεδομενα και για να μαθαινεις και κατι απο καθε ******* αμα εχει χαλασει που το απευχωμαι παρε σκληρο για laptop και κανε τον εξωτερικο και ποιο μικρος και την δουλεια σου καλυτερα θα κανεις και πιο ακριβος...
timos1416003210 Οκτώβριος 5, 2007 Author #11 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από geogeoland [03-10-2007 23:58] Πές μας αν όταν σου έπεσε ο δίσκος δούλεβε ή όχι.... αν όχι και οι κεφαλές ήταν παρκαρισμένες, τότε σχεδόν σίγουρα θα βρείς τα αρχεία σου και μάλιστα όλα. ’ν όμως έγραφε, ή διάβαζε ή ότι και σου έπεσε τότε περιπλέκονται αρκετά τα πράματα. ο δισκος δουλευε οταν επεσε...ηταν ομως σωστα εγκατεστηγμενο και βιδωμενο κανονικα.....
mellodos Οκτώβριος 5, 2007 #12 Οκτώβριος 5, 2007 Δύσκολα τα πράγματα αν δεν βλέπει τον σκληρό...Το ίδιο είχα κάνει και εγώ στην εταιρεία που δουλεύω (πέταξα κάτω το κέλύφος) και η μοναδική λύση ήταν να τον πάμε σε κάποια ειδική εταιρεία για τέτοιες δουλειές.Αφού δεν με απέλυσαν πάλι καλά... :whistling
hayabusa Οκτώβριος 5, 2007 #13 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από mellodosΑφού δεν με απέλυσαν πάλι καλά... :whistling τοτε εκτος απο τα εξοδα επισκευης του δισκου θα επρεπε να πληρωσουν και αποζημιωση. μαλλον για αυτο δεν σε απελυσαν
geogeoland Οκτώβριος 5, 2007 #14 Οκτώβριος 5, 2007 Αρχική απάντηση από timos ο δισκος δουλευε οταν επεσε...ηταν ομως σωστα εγκατεστηγμενο και βιδωμενο κανονικα..... Δούλεβε??? ΠΡόσεξε, δε μιλαώ για αν ήταν ανοιχτός στην αναμονή, αν ήταν ανοιχτό το ρεύμα, αλλά για το αν έγραφε/διάβαζε, δηλαδή αν δούλεβαν οι κεφαλές. Γιατί αν συνέβη κάτι τέτοιο τότε λυπάμαι που στο λέω, αλλά μάλλον πας γι άλλα... εκτός κι αν πας σε κάποια εταιρία ειδική γι αυτές τις δουλειές. Εκεί μπορούν να σου βρούν τα δεδομένα σου και απο καμένο (σε πυρκαγιά) δίσκο.
oxide Οκτώβριος 5, 2007 #15 Οκτώβριος 5, 2007 αν θες πολυ τα δεδομενα σου... εχω ακουσει οτι μερικοι τα καταφεραν παιρνοντας 1 ιδιο καινουργιο και μεταφεροντας το μαγνητικο δισκο απο το παλιο στο νεο... αλλα ειναι μαλλον πολυ δυσκολο ... who dares wins
LiK Οκτώβριος 7, 2007 #16 Οκτώβριος 7, 2007 Αρχική απάντηση από oxide [05-10-2007 20:49] αν θες πολυ τα δεδομενα σου... εχω ακουσει οτι μερικοι τα καταφεραν παιρνοντας 1 ιδιο καινουργιο και μεταφεροντας το μαγνητικο δισκο απο το παλιο στο νεο... αλλα ειναι μαλλον πολυ δυσκολο ... who dares wins σοβαρα????φανταζομαι οτι αυτο θα βοηθησει σε περιπτωση π εχει χτυπησει η κεφαλη.. αν εχει καποιο λινκ:whistling :whistling
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.