Jump to content

Γιατί δεν εχω ήχο στο DScaler?

hayabusa

Recommended Posts

Ρε παιδιά έβαλα την καρτα τηλεορασης να παιξει απο το εν λογω προγραμμα (οι οδηγοι της ειναι εγκατεστημενοι κανονικα) και ενω η εικονα ειναι μια χαρα δεν ακουγεται καθολου ηχος. Κοιταξα μηπως το mute ειναι εννεργοποιημενο αλλα τελικα δεν εφταιγε αυτο.

Τι μπορει να φταει;

PS : Απο την διαχειριση συσκευων ολα δειχνουν να λειτουργουν κανονικα. Τελος δεν ξερω αν βοηθαει αλλα η καρτα ειναι USB

Να ρίξω και εγώ μια ιδέα γιατί είχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο.Δεν έπαιζε καθόλου ο ήχος! Μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι το tv-tuner έπρεπε να συνδεθεί εσωτερικά με ένα καλώδιο με την κάρτα ήχου.On board η κάρτα ήχου. Το καλώδιο σαν αυτά που συνδέαμε τα cd-rom για να παίζουν ήχο.Από τότε λύθηκε.

Αρχική απάντηση από JohnG85

Να ρίξω και εγώ μια ιδέα γιατί είχα αντιμετωπίσει ακριβώς το ίδιο.Δεν έπαιζε καθόλου ο ήχος! Μετά από ψάξιμο διαπίστωσα ότι το tv-tuner έπρεπε να συνδεθεί εσωτερικά με ένα καλώδιο με την κάρτα ήχου.On board η κάρτα ήχου. Το καλώδιο σαν αυτά που συνδέαμε τα cd-rom για να παίζουν ήχο.Από τότε λύθηκε.

αυτο δεν παιζει σε εμενα. η καρτα ειναι εξωτερικη( το λεω και στο πρωτο ποστ) και ο υπολογιστης φορητος (αυτο δεν το λεω στο πρωτο ποστ :D )

παιξε δηλωνοντας διαφορετικα τσιπακια ηχου...σορρυ που σου λεω αυτη τη μεθοδο αλλα σε μενα ετσι διορθωθηκε (προλινκ playtv pro εσωτερικη no drivers+dscaler)...3-4 ειδη τσιπ απο αυτα στη λιστα βγαζουν ηχο...αν δηλωσω καποια απο τα υπολοιπα δεν βγαζει

Αρχική απάντηση από DarkSaga

η συσκευη έχει audio out?

είχες ήχο με άλλο πρόγραμμα ή τώρα δοκιμάσεις πρώτη φορά και γενικά δεν έχεις ήχο?

audio out δεν εχει. με αλλο προγραμμα (αυτο με το οποιο ερχοταν) ειχα ηχο κανονικα.

Αν θυμάμαι καλά το Dscaler δεν είναι συμβατό με εξωτερικά tv- tuners.

Το ότι παίζει με την δική σου είναι απορίας άξιο.

Εν τέλει δοκίμασε από το Hardware setup να αλλάξεις το tuner με κάποιο άλλο.

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 00:56]

δηλαδή,τι ακριβώς εννοείς;

Αριστερά από το menu Channels θα έχει το όνομα του chipset της κάρτας σου.

Πατάς εκεί και πας στο Setup Hardware.

Eκεί στο πεδίο tuner επιλέγεις κάποιο άλλο tuner μπας και παίξει ο ήχος.

λοιπον, ακρη δεν εβγαλα ουτε και με αυτο.

καποια στιγμη επισης μου εμφανισε το μυνημα Cannot cchange audio input, can't find root C://.............. Αυτο εχει κανεις ιδεα τι μπορει να σημαινει; Επισης κανενα αλλο προγραμμα σαν το DScaler υπαρχει για να μην παιδευομαι ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.