N4speed Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2007 ¨Ειμαι νέος στα 10 mbit ( vivodi) . Πιάνω καλές ταχύτητες (1mb/sec -ntua). Στα τορρεντς τώρα> σε ιδιωτ. τρακερ πιάνω (500-800 Kb/sec) αν έχω 1 download. Αν έχω 2-3 τότε όλα μαζί δεν πάνε ούτε με 100kb/sec.Επίσης μετά από λίγο γίνονται όλα κοκκινα και με πετάει και εξω από το μσν. Αν κλείσω το utorrent τότε όλα οκ. Πορτες και firewall όλα ρυθμισμένα. Μήπως κατι στις ρυθμίσεις του μτορρεντ?? τα connections μήπως??? ή στο vood???HELPPPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 3, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Τι ρούτερ έχεις? γιατί όπως φαίνεται σκάει από πολλές συνδέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Οκτώβριος 3, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 To vood της vivodi. Δεν μπορω να βάλω άλλο επειδή είναι και τηλεφωνία μαζι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cptkoulis Οκτώβριος 3, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Πεφτει η γραμμη σου και σε πεταει εξω απο το MSN? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 3, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από N4speed To vood της vivodi. Δεν μπορω να βάλω άλλο επειδή είναι και τηλεφωνία μαζι. Υπάρχουν routers στην αγορά που υποστηρίζουν VoIP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4speed Οκτώβριος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Δεν θέλω να μπαίνω κι άλλο μέσα ακόμα δεν συνδεθηκα. Ακόμα κλάιω το usr 9108 που πήρα πριν κανα εξαμηνο και τωρα κοιμαται. ΔΕν εχει κανενας αλλος cable tv κλπ να μου πει ρυθμίσεις? Ή κανα double play?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.