Jump to content

Επιλογή κάρτας τηλεόρασης

Vag

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Vag

αυτή εδώ έχει έγγραφη. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.808033

θα πάω να πάρω μια και θα βάλω και nova πάνω και θα σας πω αποτελέσματα και εντυπώσεις.

Αυτη όμως δεν έχει αναλογικο δέκτη. Μόνο ψηφιακά πιάνει

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Ρε αδέρφια την AverTV την δοκίμασε κανείς σε Vista? Ρωτάω γιατί σε γνωστό site, αναφέρονται πολλά προβλήματα για συμβατότητα με Vista....

Αρχική απάντηση από dohc16 [Χθες, στις 22:48]

Ρε αδέρφια την AverTV την δοκίμασε κανείς σε Vista? Ρωτάω γιατί σε γνωστό site, αναφέρονται πολλά προβλήματα για συμβατότητα με Vista....

Αγόρασα χθές την avertv hybrid+FM Volar.Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω λύσει στις λίγες ώρες που την έψαξα είναι το τηλεχειριστήριο..;)

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 19:29]

Αγόρασα χθές την avertv hybrid+FM Volar.Το μόνο πρόβλημα που δεν έχω λύσει στις λίγες ώρες που την έψαξα είναι το τηλεχειριστήριο..;)

Ναι είναι ενα θέμα και αυτό...εγω το στικάκι το έχωσα πίσω στο στακερ και ολα απο το keyboard οπότε δεν χρειάστηκε να ασχοληθώ... το εχω βάλει στο κουτί... το τηλεχειιστήριο νομίζω βολέυει αυτούς που έχουν βάλει το USB σε λαπτοπ περισσότερο...

Αρχική απάντηση από dohc16 [Χθες, στις 22:48]

Ακόμα και με τους τελευταίους που εχει για download?

Αρχική απάντηση από blkik [06-10-2007 20:35]

Αυτη όμως δεν έχει αναλογικο δέκτη. Μόνο ψηφιακά πιάνει

απο τη στιγμη που θα βαλω nova πανω,με πειραζει?

Αρχική απάντηση από Pavlos [Σήμερα, στις 12:35]

Βρε παιδιά την πήρα και εγώ . Πολύ καλή αλλά ζεσταίνεται τρελά . Είναι φυσιολογικό ?????

Δεν μπορώ να την πιάσω....

Ναι μια χαρά ειναι, normal... don't worry... ;)

απο εικόνα πώς τα πάει?

Για τα απλά κανάλια ειδικά, καθυστερεί η αλλαγή των καναλιών ή είναι όσο μιας κανονικής τηλεόρασης??

Η εικόνα εξαρτάται απο την κεραία... με εξωτερική κεραία είτε κεντρική της πολυκατοικία είτε μεμονωμένη, η εικόνα ειναι σουπερ... τα ψηφιακα της ΕΡΤ ειναι ακόμα καλύτερα βέβαια...

Η αλλαγή των καναλιών έχει μία καθυστέρηση αλλα αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με την μάρκα ειτε λόγω USB ή PCI καθώς και στις άλλες που είχα στο παρελθόν αυτό το είχαν...

Εντάξει αμα σκεφτεί κανεις οτι με 89ευρω έχει αναλογική + ψηφιακη ΤV και μάλιστα 20' ή 24αρα WIDE (για οποιον έχει) ειναι παραπάνω απο μια χαρά... στα plus βέβαια για μένα το USB που βολεύει στην εγκατάσταση, στην μεταφορά και στην τοποθέτηση σε laptop

λοιπόν εγώ έχω πάθει πλάκα. έχω κάνει το Laptop φορητή τηλ. μία και δεν είχα. αυτό που με εντυπωσιάζει πολύ είναι η αποτελεσμάτικότητα της κεραίας.......super !

Επίσης τα ψηφιακά όταν δεν τα πιάνει καλά βλέπεις μια καθυστέρηση στα καρέ αλλά με το πολύ δύο δοκιμές πiάνεις και τον Landen :-)

Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 18:17]

καλα δεν την ξερει κανεις αυτη την καρτα tv usb της gigabyte?

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.516133

Εντάξει στα ίδια ειναι και αυτή απλά η μόνη χοντρική διαφορά ειναι οτι δεν διαθέτει αναλογικό και ψηφιακό ραδιόφωνο..... btw ενδιαφέρεσαι ή την έχεις αγοράσει ήδη?

Ρε παιδιά έχει καταφέρει να λειτουργήσει κάποιος το τηλεχειριστήριο της avertv hybrid usb?Προσπαθώ μέρες με vista64,αλλά τζίφος..:(

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 04:31]

Ρε παιδιά έχει καταφέρει να λειτουργήσει κάποιος το τηλεχειριστήριο της avertv hybrid usb?Προσπαθώ μέρες με vista64,αλλά τζίφος..:(

Δεν ξέρω αν ο λόγος ειναι όντως τα Vista64 καθώς τα υποστήριζει αλλα πριν σιγουρέψου για τα εξής:

1) Ειναι ενεργοποιημένο ώστε να λειτουργεί

2) Στοχεύεις στο σωστό σημείο... ειναι μπροστά στο σημείο της κεραίας...

Σιγουρέψου ότι έχεις αφαιρέσει και το πλαστικό κομμάτι που είχε για να προστατεύει τη μπαταρία.

Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 13:55]

Μια ακόμη ερώτηση.Το τηλεχειριστήριο δουλεύει με το avertv ή μόνο με το Mediacenter?

Και με τα 2 μια χαρά δουλεύει... εν τέλει το έφερες βόλτα όλα ΟΚ?

Όπως φαίνεται ήταν πρόβλημα με την μπαταρία.Την άλλαξα με μια άλλη κι είναι οκ.Δοκίμασα τους τελευταίους drivers+Avertv και λειτουργεί άψογα..ευχαριστώ για τη βοήθεια!

λοιπόν, πήρα και εγώ την AVerTV Hybrid+FM Volar και έβαλα και τη νοβα πάνω και είμαι μια χαρά.γενικα είμαι ευχαριστημένος, αν και η αναλυση στα 1680*1050 πέφτει αρκετα.

πιάνω ό,τι πιάνει η νοβα,τα ψηφιακά της ερτ και ραδιο.

ευχαριστώ πάρα πολυ για τη βοήθεια σας και το χρόνο σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.