Dr.Paneas Οκτώβριος 2, 2007 Author #21 Οκτώβριος 2, 2007 Λοιπόν δεν έχω παίξει: FEAR, Half Life, Enemy Territory: Quake Wars, Riddick, BioShock, FAR CRY, Call of Duty 2, Quake 4. Οπως βλεπετε δεν εχω παιξει κανενα, εχω μεινει στις εποχες του CounterStrike. Το FEAR απο οτι ακουσα εχει τρελες απαιτησεις, πιστεύετε οτι το σύστημα μου ειναι αρκετα δυνατό για το τρέξει ;Επειδή μες την εβδομάδα θα παω να αγορασω ενα game, θα ήθελα να πείτε το κορυφαίο FPS για εσάς που το έχετε παίξει.
KoMM Οκτώβριος 2, 2007 #24 Οκτώβριος 2, 2007 Half life.Μαζί πάρε και το Half life 2, και ότι episodes έχουν κυκλοφορήσει.Αν και φοβερό και το 2, το 1 είναι πραγματικά αξεπέραστο.Ισως όμως σε χαλάσει λίγο παιχνίδι 9 ετών..Πώς περάσανε τα ρημάδια...
GruntGR Οκτώβριος 2, 2007 #26 Οκτώβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 19:41] Το FEAR απο οτι ακουσα εχει τρελες απαιτησεις, πιστεύετε οτι το σύστημα μου ειναι αρκετα δυνατό για το τρέξει ; Ακομα και για τα σημερινα πισια εχει μερικες αδικαιολογητα βαριες σκηνες, ( πχ το briefing στο ελικοπτερο με τους καπνους ) αλλα 90% of the time θα εχεις μια χαρα fps σε maxed quality και 1280 αναλυση ( εννοειται πως antialiasing με soft shadows ΔΕΝ πρεπει να συνδυασεις και πως το ρυθμιση pixel doubling πρεπει να ειναι στο off ) τα παγωματα ενω μπαινεις σε καινουργιες περιοχες δεν βλεπω να τα γλυτωνεις παντως Το extraction point μην κανεις καν τον κοπο να το δοκιμασεις εχει πολλες πιστες που σερνονται αισχρα οσο για τον KoMM μαλλον σου μιλαει γι αυτο το πακετο http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=696&product=902276 Δοκιμασε να κλοκαρεις την sparkle οπως εκανε ο anthis ( http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=42009 ) και να ανεβασεις τον 5600+ στα 3ghz
Dr.Paneas Οκτώβριος 2, 2007 Author #27 Οκτώβριος 2, 2007 Τιποτα ρυθμίσεις για τα παιχνιδια αλλες παιζουν ; πχ σε τι αναλυση παιζετε συνηθως και καποιες επιλογες που τις εχετε ψαξει και το παιζετε απολαυστικοτερα (το παιχνιδι).
ennia Οκτώβριος 3, 2007 #28 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Λοιπόν δεν έχω παίξει: FEAR, Half Life, Enemy Territory: Quake Wars, Riddick, BioShock, FAR CRY, Call of Duty 2, Quake 4. Οπως βλεπετε δεν εχω παιξει κανενα, εχω μεινει στις εποχες του CounterStrike. Το FEAR απο οτι ακουσα εχει τρελες απαιτησεις, πιστεύετε οτι το σύστημα μου ειναι αρκετα δυνατό για το τρέξει ;Επειδή μες την εβδομάδα θα παω να αγορασω ενα game, θα ήθελα να πείτε το κορυφαίο FPS για εσάς που το έχετε παίξει. με το συστημα σου θα τρεχει νερο........ δεν εχεις προβλημα.
GFFermari Οκτώβριος 3, 2007 #29 Οκτώβριος 3, 2007 Δεν εχεις παιξει Half life??.... Ξεκινα με Half life επειγοντως....με τη σειρα Half life 1/Opposing Force/2/2 Episode 1/2 Episode 2. Μολις τελειωσεις πανε σε Call Of Duty 2 κ μετα σε Bioshock. Τα αλλα αφησε τα....παιξε τα βασικα να εχεις γνωμη...
Dr.Paneas Οκτώβριος 3, 2007 Author #30 Οκτώβριος 3, 2007 Half Life 1 ; Αυτο το ειχα παιξει λιγο πολυυυυυυυυυυυ παλια.Anyway, εχω 22 Wide οθονη, να παιζω με αναλυση 1680χ1050 ή ειναι πολυ βαρια ;
knight_77 Οκτώβριος 3, 2007 #31 Οκτώβριος 3, 2007 Εξαρταται το παιχνιδι.....Σε Half Life 2 δεν νομιζω να εχεις προβλημα αλλα στο Fear π.χ. η 8600 ισως να ειναι λιγη σε τετοια αναλυση...
MasterCommander Οκτώβριος 3, 2007 #33 Οκτώβριος 3, 2007 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το Stalker το οποίο εμένα μού άρεσε πολυ.. Δεν ξέρω όμως πόσα frames θα σου βγάζει λόγο: [*]της καρτας γραφικών σου [*]της ανάλυσης της οθόνης σου [*]και λόγω των πολλών bugs που έχει πάντως εγώ "άντεξα" να το τερματίσω με το μηχάνημα της υπογραφής.... :tomato: από gameplay όμως λέει πολλά!!
GruntGR Οκτώβριος 3, 2007 #34 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas [Σήμερα, στις 09:20] Half Life 1 ; Αυτο το ειχα παιξει λιγο πολυυυυυυυυυυυ παλια.Anyway, εχω 22 Wide οθονη, να παιζω με αναλυση 1680χ1050 ή ειναι πολυ βαρια ; www.tweakguides.comΘα δεις οτι πολλες ρυθμισεις του fear απτα συγκριτικα pics δεν εχουν σοβαρη διαφορα μεταξυ high και medium, πειραματισου λιγο με αυτες, ασε τα AA και AF σε 2x και 8x αντιστοιχα τρεξε το perfomance test να εχεις ενα προχειρο feedback και θα εισαι gg, το half-life 2 και το episode one ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ να τα παιξεις με το fake factory v4.0 mod(google it) και ας ειναι τοσα gigabyte
Κωστάκης Οκτώβριος 3, 2007 #35 Οκτώβριος 3, 2007 1)F.E.A.R. θα παίζει αρκετά καλά, εγώ το έπαιζα σε χειρότερο μηχάνημα... 2)Far Cry 3)Bio shock (το παίζω τώρα και είναι πάρα πολυ καλό) 4)Doom 3 (..άν σ'αρέσουν οι ε3ωγήινοι και τα gremlins ) 5)Condemned:Criminal Origins
Thresh86 Οκτώβριος 3, 2007 #37 Οκτώβριος 3, 2007 Half Life 2,όπωσδήποτε το παιχνίδι που προτείνει ο πιλότος απο πάνω Bioshock και Painkiller εαν θες λίγο απο mindless shooting με υπέρμετρη διασκέδαση.
Tsakonas Οκτώβριος 3, 2007 #38 Οκτώβριος 3, 2007 εγω να πω την γνωμη μου...το doom3 το βρηκα βαρετο καπως...painkiller δεν ειναι μονο mindless shooting βρε...σου δινει κινητρο να το ξαναπαιξεις (βλ εξτρα επιπεδα στα δυσκολα modes)...κ αξιοποιει τρελλα το surround...(φαντασου,απο τους ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ εχθρους που ορμανε,προκαλει που κ που "λοξυγκα" στο συστημα της υπογραφης..κ ας ειναι παιχνιδι 3ετιας+βαλε)
Ignatios Οκτώβριος 3, 2007 #39 Οκτώβριος 3, 2007 Doom 3 Φανταστική ατμόσφαιρα, πολύ σκοτάδι. Με 4 ηχεία και πάνω η ατμόσφαιρα σε συνδιασμό με τον ήχο μπορεί να σε κάνουν να βλέπεις δαίμονες πίσω απο τον όμο σου
Dr.Paneas Οκτώβριος 3, 2007 Author #40 Οκτώβριος 3, 2007 Αυριο ή μεθαυριο θα παω για το FEAR. Σημερα αρρωστησα γμτ. Επαιζα σημερα ολη μερα το Soldier of Fortune 2 και ... δεν ξερω... με επιασε ενας τρελος πονοκεφαλος και μια ταση για εμετο (σορρυ). Ειναι επειδη εχω καιρο να παιξω FPS ή ειναι πατατια το παιχνιδι ;Δεν ξερω, διασκεδαζω να σκοτωνω τερατα (βλ Painkiller) αλλα ανθρωπους ;;;;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.