Ilias83 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2007 Καλημέρα...Κάποτε βρεί ένα σακουλάκι με βίδες, λαμάκια, χάρτινες μονωτικές ροδελίτσες και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί κάποιος για τον υπολογιστή. Μετά από τόσα χρόνια όμως τελείωσαν και φυσικά δεν θυμάμαι που τις βρήκα.Βασικά εκείνο που τελειώσε και ψάχνω και μπόλικα κομμάτια είναι οι χάλκινες βάσεις που πάνω βιδώνει η μητρική (δεν ξέρω πως λέγονται καν)Έχει κανείς ιδέα που μπορώ να βρω να αγοράσω μπόλικο πράγμα;(Η εύκολη λύση είναι να μπω σε ένα οποιοδήοτε μαγαζί στη Στουρνάρα και να ζητήσω, αλλά το σίγουρο είναι πως 1. δεν θελω να υποχρεωθώ (το έχω κάνει στο παρελθόν) και 2. θέλω αρκετά κομμάτια οπότε δεν θα με καλύψουν στο μαγαζί.Αν ξέρει κανείς που πουλάνε θα με βοηθούσε.(το θέμα σίγουρα έχει συζητηθεί ξανά, το θυμάμαι, αλλά η αναζήτηση βγάζει 716 αποτελέσματα, όμως άσχετα με αυτό που ψάχνω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Gonzo Οκτώβριος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Μάλλον ψάχνεις κάτι τέτοιοΝα έχεις υπόψη ότι οι αποστάτες της μητρικής είναι γενικά σε διαφορετικά μήκη για κάθε κουτί,κάτι που θα φέρει και το I/O panel σε διαφορετική θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Οκτώβριος 2, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 2, 2007 Όντως κάτι τέτοιο έψαχνα.Σε ευχαριστώ πολύ...Καλά για το μήκος δεν με πολυενδιαφέρει, ούτως ή άλλως θα πάει εκεί που θέλω εγώ, γιατί αυτά τα προορίζω για custom made PC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tixo-tixo Μάρτιος 1, 2016 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2016 (edited) 1 Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 1, 2016 από tixo-tixo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 1, 2016 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2016 2 κέρδισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts