ΟΕW1999 Οκτώβριος 1, 2007 #21 Οκτώβριος 1, 2007 Τα patches τα ειχα περασει πριν κυκλοφορησει το expansion παλι δεν αλαξε κατι το ιδιαιτερο Βαλε επιπεδο οσο πιο δυσκολο γινεται??Μετα με την ιδια φυλη βαλε οσο πιο ευκολο γινεται?? Καντο παιξε αρκετους γυρους και τα λεμε ξανα θα δεις και μονος σου για τι πατατα μιλαμε Απλα καντε υπομονη για medieval total realism φτιαγμενο απο παιχτες χρηστες για παιχτες και οχι απλα για το ονομα κια για τα χρηματα Αν καποιος εχει το rome total war ας δοκιμασει το rome total realism 6 gold, 6,2/ 6,3 και music addon 6,1 6,2 θα δειτε για τι μιλαω απλα δοκιμαστε το αλλο επιπεδο παιχνιδιου ηχο, μουσικη, ποικιλια μοναδων,κινηση στην μαχη, χαρτη, πορωση τι να λεμε Medieval που ειναι ο ηχος?? και που η μουσικη αλλο τιποτα ειδικα στην μαχη πορωνεσαι τι να πω Που ειναι οι μοναδες? ( ιδιες μοναχα τα χρωματα αλαζουν απο φυκη σε φυλη ειδικα στην ευρωπη )Διπλωματια βγαλτε συμπερασμα εισαι υπερδυναμη εχεις ολη την ευρωπη ιταλια γαλια ισπανια αγγλια οικονομικα και στρατιωτικα ειναι θεμα χρονου να παρεις ολον τον χαρτη, εισαι συμαχος με ουγγαρια και σε ενα γυρο ΟΤΑΝ αποκτας συνορα με αυτον ( ουγγαρια) σου την πεφτει και οχι μονο στην πεφτει γινεται και συμαχος με τους μογγολους που μεχρι τωρα ηταν σε πολεμο και τον ειχαν καταστρεψει τελειως Βαλτε campaign τερμα δυσκολια και απολαστε την καλυτερη πατατα που εχετε δει
Arxagelos Οκτώβριος 1, 2007 #22 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [Σήμερα, στις 01:12] Τα patches τα ειχα περασει πριν κυκλοφορησει το expansion παλι δεν αλαξε κατι το ιδιαιτερο Βαλε επιπεδο οσο πιο δυσκολο γινεται??Μετα με την ιδια φυλη βαλε οσο πιο ευκολο γινεται?? Καντο παιξε αρκετους γυρους και τα λεμε ξανα θα δεις και μονος σου για τι πατατα μιλαμε Απλα καντε υπομονη για medieval total realism φτιαγμενο απο παιχτες χρηστες για παιχτες και οχι απλα για το ονομα κια για τα χρηματα Αν καποιος εχει το rome total war ας δοκιμασει το rome total realism 6 gold, 6,2/ 6,3 και music addon 6,1 6,2 θα δειτε για τι μιλαω απλα δοκιμαστε το αλλο επιπεδο παιχνιδιου ηχο, μουσικη, ποικιλια μοναδων,κινηση στην μαχη, χαρτη, πορωση τι να λεμε Medieval που ειναι ο ηχος?? και που η μουσικη αλλο τιποτα ειδικα στην μαχη πορωνεσαι τι να πω Που ειναι οι μοναδες? ( ιδιες μοναχα τα χρωματα αλαζουν απο φυκη σε φυλη ειδικα στην ευρωπη )Διπλωματια βγαλτε συμπερασμα εισαι υπερδυναμη εχεις ολη την ευρωπη ιταλια γαλια ισπανια αγγλια οικονομικα και στρατιωτικα ειναι θεμα χρονου να παρεις ολον τον χαρτη, εισαι συμαχος με ουγγαρια και σε ενα γυρο ΟΤΑΝ αποκτας συνορα με αυτον ( ουγγαρια) σου την πεφτει και οχι μονο στην πεφτει γινεται και συμαχος με τους μογγολους που μεχρι τωρα ηταν σε πολεμο και τον ειχαν καταστρεψει τελειως Βαλτε campaign τερμα δυσκολια και απολαστε την καλυτερη πατατα που εχετε δει Εντάξει μην συκρίνεις το rome μονταρισμένο και το medieval 2. Ειναι άκυρο και ατοπο. Συγκρίνοντας τα δυο παιχνιδια της εταιρειας το medieval 2 ειναι κλάσεις ανώτερο απο το rome. Απο κει και περα οπως ειπες και συ κατσε να βγει και το mod για το medieval 2 και βλέπουμε.
Arxagelos Οκτώβριος 8, 2007 #23 Οκτώβριος 8, 2007 Αρχική απάντηση από Arxagelos [02-10-2007 01:09] ναι ρε βάλτο, δεν ξέρω με τα saves τι θα παιχθεί αλλα βάλτο αμαρτία! αν θες το πιστεύεις πριν λιγη ωρα κοιτουσα στα μαγαζια να το παραγγείλω μαζι με το expansion αμα το εχουνε προσφορα αλλα τίποτα, στο e-shop ειχε μονο το κανονικο και στο πλαισιο μόνο το expansion. Αργότερα ελπίζω να τα βγαλουνε μαζι να το χτυπήσω! ήρθε στο πλαίσιο στα 50!το χτύπησα! http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=2&category=703&product=1021168
Vasot Οκτώβριος 10, 2007 #24 Οκτώβριος 10, 2007 Αρχική απάντηση από Louris7 [Σήμερα, στις 00:53]Και το expansion to εχω αλλα ακομα δεν το εχω βαλει γιατι θελω να το τερματισω...Λες να το βαλω?...Αλλα μετα φοβαμαι μη χασω το μπουσουλα.... Nαι βαλτο φιλε μην φοβασαι δεν θα χασεις τα saves απο το αρχικο παιχνιδιH Crusader campaign στο expansion ειναι η καλυτερη κατα την γνωμη μουByzantine Greek flamethrowers Rulezzzzzzz Τους εκανα τους Tουρκους σκονη
Louris7 Οκτώβριος 11, 2007 Author #25 Οκτώβριος 11, 2007 Εγω τελικα το Save που ειχε προβλημα, μια μερα ειπα να το ξαναπροσπαθησω να δω τι θα γινει, το βαζω στο auto, και.... ΕΓΙΝΕ!Νικησα, οπως θα γινοταν αν το εκανα manual,και ετσι συνεχισα...Το θεμα ειναι οτι -οπως εχει αναφερθει και πιο πανω- τωρα που εχω αρχισει και αναπτυσομαι αρκετα- οχι απλα μου την πεφτουν, αλλα λες και υπαρχω μονο εγω,με εχουν τρελανει σε καθε turn. Τουλαχιστον 3-4 siege απο Milaναζους και Γαλλους.....Συνεχεια!!!
Arxagelos Οκτώβριος 14, 2007 #26 Οκτώβριος 14, 2007 φτου! ειμαι στον 300+ γυρο και μου την πεφτουνε οι Τιμουριοι με τους ελεφαντες! εκει μου κολλαει στις μάχες! όταν εχει ελεφαντες! δεν ξερω γιατι! εν το μεταξυ μου την σπαει γιατι ενω εχω πχ 600 στρατιώτες με αναβαθμίσεις αυτοι εχουνε 300 και λεει 1:1 δυναμη στρατου! και αμα το βαλω auto χανω! ενω αμα το παιξω εγω τους κανω ντου πριν φτιαξουνε siege weapons και τους παταω κατω με τα bombards πισω απο τα τοιχοι χωρις να χασω ουτε ενα στρατιώτη! Κατεβασα εχθες το 1.2 patch, το έβαλα και ολα καλα περναει την μάχη κανονικα αλλα μετα στον χαρτη του παιχνιδιου κολλάει! θα δοκιμασω αλλο crack απο αλλη εταιρεια μπας και φταίει αυτο! παρεπιπτόντως το εχω παραγγειλει απο το πλαισιο απο την δευτερα και ακομα να ερθει! με το expansion χανονται τα προηγούμενα saves?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.