Passenger57 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 "] Παιδιά έχω κάνει clone τον βασικό μου δίσκο σε έναν μεγαλύτερο. Ο Βασικός δίσκος μου ειναι 80 GB και τον κλόνισα σε εναν 320GB .Τώρα θέλω το partition K να το μεγαλώσω χωρίς να καταστρέψω την εγκατάσταση του λειτουργικού και τα data στον L και στον Κ. Μπορώ να το κάνω αυτό μέσα απο το Partition Magic? Να προσθέσω μόνο πώς δοκίμασα με το partition magic 8 να κάνω resize τα Κ-L και μου βγάζει μήνυμα:ΝΟ ΑCTIVE PARTITION are you sure you want to apply changes????Τι είναι αυτό τώρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Acronis disk director και τελείωσες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Οκτώβριος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Γίνει πιο σαφής Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Οκτώβριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Με το πρόγραμμα που ανέφερα γίνεται πολύ εύκολα και το κάνει σίγουρα γιατί το έχω κάνει άπειρες φορές σε migration συστημάτων.Για το P.M. δεν θέλω να απαντήσω γιατί δεν το χρησιμοποιώ και δεν θέλω να σου πω καμιά πατάτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 5, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 5, 2007 Να ρωτησω κατι για το partition εδω, μην ανοιγω νεο θεμα. . Εχω μια εγκατασταση των XP σε Raid και σκεφτομουν να κοψω γυρω στα 100GB με το Partition Magic και να βαλω Vista 64 bit εκει για dual boot. . Η απορια μου αν το partition μεσω του partition magic εχει τις ιδιες ή παραπλήσιες επιδοσεις με το hardware partition που κανουμε, το οποιο ομως και απαιτει format. . Μη σερνεται δηλαδη. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Οκτώβριος 6, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 Αρχική απάντηση από anthis [Χθες, στις 19:22] ... Η απορια μου αν το partition μεσω του partition magic εχει τις ιδιες ή παραπλήσιες επιδοσεις με το hardware partition που κανουμε, το οποιο ομως και απαιτει format. . Δεν έχει καμιά διαφορά. Κάνεις το ίδιο πράγμα με διαφορετικό εργαλείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 6, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 A πάρα πολυ ωραία!!!! Thanks για το info!! Να σαι καλα. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.