DarkSaga Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 θέλω να στέλνω μαζικά (όχι spam) e-mails που γενικά έχουν πάρα πολλά κοινά στοιχεία σαν πινακάκι με μικροαλλαγές δηλαδήκαι ενδεχομένως ένα υδατογράφημα ή εικόνα.μπορεί να γίνει αυτό στο oulook ή στο gmail απευθείας χωρίς να επισηνάψω αρχείο .doc?τα φώτα σας....ιδέες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Γίνεται στο Outlook με macro και συνδιασμό templates. Δεν το έχω κάνει, κάνε μια αναζήτηση στο msdn2.microsoft.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 1, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 θα με ενδιέφερε κάτι πολύ πιο απλό στη χρήση μάλλον θα καταλήξω σε υπογραφή χωρίς καν εικόναή με υδατογράφημα. έστειλα ένα ωραίο στο gmail αλλά μου το έβγαλε κάπως σε "ελεύθερη απόδοση"οπότε αν είναι να υπάρχει και εξάρτηση απο που/πως διαβάζεται δεμε εξυπηρετεί η διαμόρφωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.