Jump to content

crucial 2gb kit ddr2 800

pcfreak

Recommended Posts

Εγώ τις πήρα πριν από 10 μέρες από Πλαίσιο και φοράνε D9GKX... Αλλά γιατί δεν πας μια βόλτα από εκεί να το διαπιστώσεις και μόνος σου τι ακριβώς φοράνε, αφού δεν έχουν κουβέρτες? :cool:

Καλησπερα!!Πηγα σημερα e-shop και τους ζητησα να δω ολα τα κοματια τις crucial τις value!!!Οι 800αρες που μου εφεραν ελεγαν στο part number .16FD και οι 666 ελεγαν .8fe! Καπου ειχα διαβασει πως τα 16FΕ ειναι τα καλα tsipakia!!Τις πηρα στην τελικη τις 800αρες και πλεον ειμαι ενας ευτηχησμενος κατοχος d9gkx!!:jump: :jump: :D :D :clap: :clap:

Αρχική απάντηση από hvtecgr

Καλησπερα!!Πηγα σημερα e-shop και τους ζητησα να δω ολα τα κοματια τις crucial τις value!!!Οι 800αρες που μου εφεραν ελεγαν στο part number .16FD και οι 666 ελεγαν .8fe! Καπου ειχα διαβασει πως τα 16FΕ ειναι τα καλα tsipakia!!Τις πηρα στην τελικη τις 800αρες και πλεον ειμαι ενας ευτηχησμενος κατοχος d9gkx!!:jump: :jump: :D :D :clap: :clap:

Τις ανοιξες και τις ειδες οτι ειναι d9gkx?

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.