pcfreak Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 μηπως καποιος αγορασε τις εν λογω μνημες προσφατως ωστε να επιβεβαιωσει οτι ακομα φορανε GKX τσιπακια?ευχαριστωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 1, 2007 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Τις ballistix λες ; Απο το eshop?Αν ναι , φορανε d9mgh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Οκτώβριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Εγώ τις πήρα πριν από 10 μέρες από Πλαίσιο και φοράνε D9GKX... Αλλά γιατί δεν πας μια βόλτα από εκεί να το διαπιστώσεις και μόνος σου τι ακριβώς φοράνε, αφού δεν έχουν κουβέρτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Οκτώβριος 1, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 GoMaRαναφερομαι στις απλες 800Sitiosειναι "internet only" δηλ δεν υπαρχει στα ραφια. Ευχαριστω για την πληροφορια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hvtecgr Οκτώβριος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Καλησπερα!!Πηγα σημερα e-shop και τους ζητησα να δω ολα τα κοματια τις crucial τις value!!!Οι 800αρες που μου εφεραν ελεγαν στο part number .16FD και οι 666 ελεγαν .8fe! Καπου ειχα διαβασει πως τα 16FΕ ειναι τα καλα tsipakia!!Τις πηρα στην τελικη τις 800αρες και πλεον ειμαι ενας ευτηχησμενος κατοχος d9gkx!! :jump: :D :clap: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sitios Οκτώβριος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Σωστός... Δεν είχα προσέξει το Internet only... sorry... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Οκτώβριος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από hvtecgr Καλησπερα!!Πηγα σημερα e-shop και τους ζητησα να δω ολα τα κοματια τις crucial τις value!!!Οι 800αρες που μου εφεραν ελεγαν στο part number .16FD και οι 666 ελεγαν .8fe! Καπου ειχα διαβασει πως τα 16FΕ ειναι τα καλα tsipakia!!Τις πηρα στην τελικη τις 800αρες και πλεον ειμαι ενας ευτηχησμενος κατοχος d9gkx!! :jump: :D :clap: :clap: Τις ανοιξες και τις ειδες οτι ειναι d9gkx? Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Οκτώβριος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Γιατι βλεπω εχει πεσει μεγαλο μπερδεμα.... Οι 800αρες crucial value δεν εχουν κουβερτες και εχουν d9gkx....teLLosss Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Οκτώβριος 12, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2007 ΟΚ, επιβεβαιωνω οτι ακομα φορανε GKX (4 σετακια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.