Eystratiou Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 Γει σας παιδιά .Επειδή θέλω να αναβαθμίσω case και PSU και μάλιστα case Thermaltake Armor Black VA8000BWS και PSU Enermax Galaxy 850 W (έχει διαστάσεις 150(w) x 86(h) x 220(d) mm) , θέλω να ρωτήσω αν έχει κάποιος αυτά τα 2 μαζί και εάν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κατά την συναρμολόγηση ή εάν υπάρχει ποιο είναι αυτό και πως ξεπεράστηκε .Έγινε κάποια μικρή πατέντα ή όλα πήγαν τέλεια και άνετα κατά την τοποθέτηση ?Δεν με νοιάζει εάν δεν τοποθετήσω την επάνω ανεμιστήρα των 90 mm !Έχει κάποιος το ίδιο case και άλλο PSU που να έχει μήκος σχεδόν 22 cm (σαν του Enermax) οπότε να ξέρω ότι μπορεί και το Enermax Galaxy 850 W να τοποθετηθεί ?Υπάρχουν κάποια παράπονα από το case και αν ναι ποια είναι αυτά ?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και περιμένω με ανυπομονησία απάντηση .
BlueChris Οκτώβριος 1, 2007 #2 Οκτώβριος 1, 2007 Σήμερα το απόγευμα θα στήσουμε ακριβώς αυτό που σε ενδιαφέρει στο σπίτι μου. Συγκεκριμένα ο petr00kos θα φέρει τα πράγματα σπίτι μου να δέσουμε το PC του, επομένως μέχρι το βραδάκι θα έχεις την απάντησή σου και καμία φωτό επίσης αν καίγεσαι.
Eystratiou Οκτώβριος 1, 2007 Author #3 Οκτώβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Σήμερα, στις 11:57] Σήμερα το απόγευμα θα στήσουμε ακριβώς αυτό που σε ενδιαφέρει στο σπίτι μου. Συγκεκριμένα ο petr00kos θα φέρει τα πράγματα σπίτι μου να δέσουμε το PC του, επομένως μέχρι το βραδάκι θα έχεις την απάντησή σου και καμία φωτό επίσης αν καίγεσαι. Θα σου είμαι υπόχρεος φίλε μου , άμα δε μπορέσεις να βγάλεις και φωτογραφία στο επίμαχο μέρος (στο επάνω μέρος του κουτιού που θα δέσει το τροφοδοτικό) θα είσαι τέλειος .Αλήθεια , το PSU που πήρατε είναι το Galaxy DXX 850 CrossFire "EGX850EWL-01" ?Περιμένω με ανυπομονησία την απάντησή σου και όποια παρατήρηση θα έχεις για το συγκεκριμένο κουτί και τροφοδοτικό (εάν έχεις κάποιο άλλο μοντέλο - υπάρχουν 3 Enermax 850 W - πες μου) .Και πάλι σε ευχαριστώ φίλε μου και θα περιμένω ....
BlueChris Οκτώβριος 1, 2007 #4 Οκτώβριος 1, 2007 Με ποιάνεις αδιάβαστο σε αυτό τον τομέα... που είδες ότι υπάρχουν 3 μοντέλα?.Εγώ πάντος από Πλαίσιο αυτό έχω πάρει... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=909823και είμαι 100% σίγουρος ότι ο φίλος μου που θα έρθει το απόγευμα σπίτι να δέσουμε το δικό του έχει το ίδιο γιατί το πήρε από Πλαίσιο και αυτός.
godslayer1416003205 Οκτώβριος 1, 2007 #5 Οκτώβριος 1, 2007 Ένας φίλος μου είχε βγάλει το κομμάτι μετάλλου που κάνει μια περίεργη γωνία και βρίσκεται ακριβώς κάτω από το τροφοδοτικό. Μου είχε πει ότι τον ενοχλούσε πάρα πολύ. Ελπίζω να κατάλαβες ποιο λέω...δεν έχω κάποια φώτο να σου στείλω (εννοείται ότι έβγαλε και το ανεμιστηράκι στο πάνω μέρος μαζί με τη βάση του). Όσο για το case έχω το ίδιο με το 25άρι fan στο πλάι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από θερμοκρασίες και από το γεγονός ότι μπαίνει ελάχιστη σκόνη στο εσωτερικό του
BlueChris Οκτώβριος 1, 2007 #6 Οκτώβριος 1, 2007 Λοιπόν τελείωσα την εγκατάσταση του φίλου αλλά το παλικάρι πήγε Πλαίσιο να παραλάβει το Enermax και οι λακαμάδες δεν το είχαν. Σαν αποτέλεσμα πήρε το Chieftec το 850άρι το οποίο δεν έχει καμία σχέση σε διαστάσεις.Το είδα όμως το κουτάκι καλά και οφείλω να σου πω πως είμαι 99% σίγουρος πως το Enermax μπαίνει μια χαρά. Θα χάσεις τον πάνω ανεμιστήρα... που είναι άχρηστος ούτως η άλλος γιατί θα βάζεις από μπροστά και θα βγάζεις από πίσω (1 12άρης στην ευθεία της CPU 1 8άρης δίπλα στο τροφοδοτικό και ο 12άρης του ίδιου του τροφοδοτικού) άρα μικρή η απώλεια. Τώρα η γωνίτσα στο Chieftec που είναι κανονικής διάστασης δεν πολυενόχλησε αλλά αν το Galaxy σε παιδέψει πολύ απλά την ξεβιδώνεις όπως σου λέει ο godslayer επομένως μην αγχώνεσαι και προχώρα.
Eystratiou Οκτώβριος 2, 2007 Author #7 Οκτώβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Χθες, στις 12:26] Με ποιάνεις αδιάβαστο σε αυτό τον τομέα... που είδες ότι υπάρχουν 3 μοντέλα?.Εγώ πάντος από Πλαίσιο αυτό έχω πάρει... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=909823και είμαι 100% σίγουρος ότι ο φίλος μου που θα έρθει το απόγευμα σπίτι να δέσουμε το δικό του έχει το ίδιο γιατί το πήρε από Πλαίσιο και αυτός. Εάν δεις το επίσημο site της Enermax , θα δεις ότι υπάρχουν 3 μοντέλα στα 850 Watt :1) Galaxy DXX 850 CrossFire - model: EGX850EWL-012) GALAXY DXX 850 SLI - model: EGX850EWL-00 και 3) Galaxy 850 CrossFire - model: EGA850EWL-01Τα 2 πρώτα είναι DXX ready (δηλαδή έχουν 8pins για τις καινούργιες κάρτες γραφικών) και δίνουν 24A σε κάθε μία από τις 5 γραμμές των 12V .To 3o δεν είναι DXX ready και δίνει 17Α σε κάθε μία από τις 5 γραμμές των 12V .Πάντως εγώ εδώ στην Πάτρα (στο Πλαίσιο) , είδα ότι έχει ευτυχώς το 1ο: Galaxy DXX 850 CrossFire - model: EGX850EWL-01 !
Eystratiou Οκτώβριος 2, 2007 Author #8 Οκτώβριος 2, 2007 Συνεπώς παιδιά (godslayer και BlueChris) είστε σίγουροι ότι το Enermax με τα 22cm μήκος δεν θα βρίσκει κάπου στο συγκεκριμένο κουτί !Όσο για την 90mm ανεμιστήρα της κορυφής , δεν με νοιάζει αν δεν την τοποθετήσω .Θέλω απλά να σιγουρέψω πως το Enermax Galaxy DXX 850 CrossFire - model: EGX850EWL-01 θα τοποθετηθεί σωστά και ότι θα είναι εφικτό αυτό , τίποτε άλλο , ώστε να προβώ στην αγορά των 2 εξαρτημάτων (κουτιού και τροφοδοτικού) .Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 για την βοήθειά σας .Και μια τελευταία (άσχετη) ερώτηση : πως μπορώ να μικρύνω την γραμματοσειρά της υπογραφής από το προφίλ χρήστη ?
BlueChris Οκτώβριος 2, 2007 #9 Οκτώβριος 2, 2007 βάζεις πριν το κείμενο ένα SIZE=1και μετά από το κείμενο /SIZE και τα 2 μπρος πίσω θα είναι ανάμεσα σε bracket.
Eystratiou Οκτώβριος 2, 2007 Author #10 Οκτώβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από BlueChris [Χθες, στις 09:36] βάζεις πριν το κείμενο ένα SIZE=1και μετά από το κείμενο /SIZE και τα 2 μπρος πίσω θα είναι ανάμεσα σε bracket. Ευχαριστώ για την πληροφορία ...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.