Jump to content

x1950 pro + 400αρι τροφοδοτικό = πρόβλημα

Galioni

Recommended Posts

Τα VRMs στον κόκκινο κύκλο

pcbtu0.th.jpg

Η λύση της απλής pro

stockcoolerflippedhr4.th.jpg

Και η X1950pro Ultimate....

172image2ht9.th.jpg

Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω κι εγώ σε συνδυασμό με ανεμιστήρα στο πλάι του κουτιού (έχω την ίδια ψύξη)

ac1ll7.th.jpg

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=39634

Δυστυχώς το πρόβλημα είναι ότι ο πυρήνας ψύχετε επαρκώς (με άτι silencer) αλλά όχι τα chip της μνήμης που βρίσκονται στο ΕΠΑΝΩ μέρος της κάρτας (δεν ξέρω αν ισχύει και με τη δικιά σου αυτό) Εγώ πάντως κατέβασα τη συχνότητα (της μνήμης) της συγκεκριμένης κάρτας από 1120MHz

στα 900ΜΗΖ και η διαφορά είναι κάτω του 5%

έτσι πληροφοριακά

edit : κάνε ένα print screen με άτι tool να λέει και θερμοκρασία πυρήνα και μνήμης και εννοείται ότι το σύστημα ψύξης θέλει καθάρισμα το έχεις καθαρίσει καθόλου η ένα απλό καθάρισμα θέλει και είσαι οκ ?

έκοψα μια ψυκτρα που είχα σε κομμάτια αλλά δεν ξέρω πως να την κολλήσω πάνω στην κάρτα. Το αυτοκόλλητο διπλής όψης θα κάνει δουλεια;

Τελικά χρησιμοποίησα κι εγώ τη μέθοδο με τη σιλικόνη. Το πρόβλημα λύθηκε.

Για την ιστορία:

x800xt

3dmark01: 24185

3dmark05: 6034

3dmark06: 2132

x1950 pro

3dmark01: 25225

3dmark05: 9608

3dmark06: 4711

το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. αφού αγόρασα τροφοδοτικό, κατάλαβα ότι το πρόβλημα ήταν τα vrm. Κατάφερνα να παίζω για λίγες ώρες, βάζοντας έναν 8αρη ανενιστήρα να τα φυσάει συνέχεια. Τελικά την πήγα πίσω και ησύχασα.

γεια σας, παρακολουθω την συζητηση και με βαλατε σε σκεψεις.......

τελικα παιδια να την αγορασω την καρτα;

εχω το enermax liberty 500

ευχαριστω

μολις τωρα ειδα πως δεν την εχει πια το e-shop

μηπως κανεις εχει παρει ειδηση πουθενα την ultimate;(x1950 pro)

κλασικό πρόβλημα, θα έπρεπε να γίνει στίκυ το θέμα μήπως και σωθεί κανένας χριστιανός.

την πάτησα, πήρα τροφοδοτικό, και ο μόνος τρόπος που βρήκα για να παίζω κανέναν παιχνίδι, ήταν να έχω μόνιμα έναν 8αρη ανεμιστήρα να φυσάει τα vrm.

Εγώ φίλε μου δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα με την δικιά μου x1950 pro (αυτή της υπογραφής μου) σε κανένα game , παίζω COD2 ,Airborne , ..... πάντως παράγγειλα μια άλλη ψήκτρα γιατί μου μπήκαν ψηλοί στα αφτιά με όλα αυτά ;)

• 2 weeks later...

Φιλε και εγω προσφατα αγορασα την Χ1950 Gt

Αφου την συνδεσα με 400W τροφοδοτικο μου παρουσιασε παρομια προβληματα

τελικα ειχε καει το τροφοδοτικο...:mad:

Με 400w τροφοδοτικό θα ήσουν πολύ τυχερός αν δεν είχες προβλήματα με x1950pro. Πολύ πιθανό το τροφοδοτικό να μην ήταν και ότι πιο ποιοτικό και με το πολύ stressάρισμα τα έφτυσε. Συμβαίνει.

Σε βλέπω σταθερό Occultist στην1950. Έτρεξες το Κρίσης?

Εάν ναι για πες εντυπώσεις.

(Και έγω σταθερός στην σε κιούμπα 1950 προ AGP) :magic:

Όχι, γιατί γενικά το σύστημά μου δεν ανταποκρίνεται στα καινούρια παιχνίδια και πλέον δεν πολυασχούμαι κιόλας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.