makio Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 1, 2007 καλημερα παιδια! εχω κατεβασει και δοκιμαζω το jukebox3 της suntech.gr ειναι ενα απλο κι ωραιο προγρ/μα για χρονοπρογραμματισμο μουσικης και διαφημιστικων σποτ δυστυχως η σελιδα τους δεν ανοιγει με τπτ ενω και ενα τλφ που βρηκα εχει μονιμα προβλημα για τεχνικους λογους ! ! ( το κατεβασα απο...σποντα μεσω γουγλη!) αν καποιος γνωριζει τπτ /εχει καποια σχεση θα του ημουν ευγνωμων δοκιμαστε ν ανοιξετε τη σελιδα μηπως εχω εγω το προβλημα......... http://www.suntech.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 1, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 μπορει να δοκιμασει καποιος τη σελιδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Οκτώβριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 Δε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 1, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 ...στωωω......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Οκτώβριος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 μια χαρα παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Οκτώβριος 1, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2007 αργησε αλλα ηρθε ....... τελικα πρεπει να παιχτηκε χοντρο προβλημα με σερβερς ή τις δικες μας γραμμες με εξω (?) ευχαριστωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.