Mama Africa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 ενας φιλος εχει κολλησει το παραπανω trojan..εχει νοδ32 και outpost ..προσπαθει να το σβησει αλλα δεν μπορει..ξερει κανενας αν ειναι γενικα επικινδυνο το συγκεκριμενο τρογιαν?Καποιον τροπο να σβηστει?
ennia Σεπτέμβριος 30, 2007 #2 Σεπτέμβριος 30, 2007 Ισως να δοκιμαζε με kaspersky. Πιστευω πως ειναι πιο δυνατο και αξιοπιστο.
Chessman Σεπτέμβριος 30, 2007 #3 Σεπτέμβριος 30, 2007 Μάλλον πρέπει να δοκιμάσει με κάποιο πρόγραμμα (όπως προτείνει και ο ennia).To βλέπω δύσκολο αλλιώς.
ennia Σεπτέμβριος 30, 2007 #4 Σεπτέμβριος 30, 2007 Επισης υπαρχει και η εσχατη αλλα και πιο αποτελεσματικη λυση που ειναι το format. :tomato:
athlon=greek Σεπτέμβριος 30, 2007 #5 Σεπτέμβριος 30, 2007 το αρπαξα και εγω πριν απο κανα μισαωρο,σου κοκκινιζει το desktop με ενα λογοτυπο,με το kaspresky το εβγαλα και τωρα κανω ενα γενικο σκαναρισμα..
Mama Africa Σεπτέμβριος 30, 2007 Author #6 Σεπτέμβριος 30, 2007 αν δοκιμασει καποιο προγραμμα ειδικο για trojans?καποιο αντιspyware ισως?θα βοηθησει κατι τετοιο?αν ναι προτεινετε καποιο αποτελεσματικο..αλλα οπως λετε ισως πρεπει ν αλλαξει antivirus..αν και εγω εχω τα ιδια αλλα εδω και εναν χρονο δεν εχει μπει [ι]απολυτως[/ι] τπτ..ειμαι αρκετα ευχαριστημενος δλδ..αυτος χρησιμοποιει αρκετ το Limewire..Λετε απο κει να ερχονται τα προβληματα?εχς ακουσει πολυ καλα λογια και για το κομοντο..τι λετε?edit : το adaware θα κανει δουλεια λετε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.