cherryman Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Καλησπέρα σας.Εγκατέστησα το WinFast PVR2 και έχω την Leadtek WinFast TV2000 κάρτα τηλέορασης.Το πρόβλημα είναι πως όταν ψάχνω για κανάλια βρίσκει μόνο 2 κανάλια σε όλο το φάσμα συχνοτήτων. Δηλαδή σε πολλές συχνότητες βρίσκει τα 2 ίδια κανάλια εναλλάξ.Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχει για τις χώρες, έχω επανεγκαταστήσει τους drivers αλλά το πρόβλημα παραμένει.Το ίδιο πρόγραμμα στα Vista δουλεύει κανονικά.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Σεπτέμβριος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 δοκίμασε το Dscaler και αν πιάσει πάλι μόνο 2 κανάλια παίζει να χεις πρόβλημ με το tunder ή την κεραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Κλασικό και πανάρχαιο πρόβλημα.Λύνεται με κάποια (όχι τόσο προφανή) επιλογή στις ιδιότητες του tuner.Αν θυμάμαι καλά πρέπει να το γυρίσεις manual σε PAL B G (και όχι Greece πχ).Το dscaler σε κάθε περίπτωση δίνει πολύ καλύτερη εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 30, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Ναι για Greece το ξέρω, συνήθως δουλεύει καλύτερα το Hungary, αλλά αυτό το πρόβλημα δεν το έχω ξανά αντιμετωπίσει. Και το PAL B/G συνήθως θυμάμαι είχε να κάνει με το αν είχε χρώμα η εικόνα. Τεσπά θα το δοκιμάσω.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th. Σεπτέμβριος 30, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 επιανα τα καναλια κανονικα οταν ειχα σαν χωρα την Ιταλια.δοκιμασε το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Σεπτέμβριος 30, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Σ'εμένα το PVR2 έβρισκε τα κανάλια μεν, αλλά έπρεπε να τα επιλέξω χειροκίνητα από τη λίστα καναλιών στις ρυθμίσεις "τικάροντας" το κουτί τους ώστε να τα εμφανίζει στην κανονική λειτουργία. Αν κάνεις στο κάθε κανάλι διπλό κλικ σου δείχνει τι "πιάνει" στη συγκεκριμένη συχνότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 30, 2007 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Σε μένα παντως οταν ειχα πανω την Winfast..(τωρα δεν χωραει)..με τους Drivers που ειχα βρει για τα Vista + PVR2 επαιζαν ολα ρολοι.Το dscaler δεν μου επαιξε ποτε.(στα Vista). Link to comment Share on other sites More sharing options...
cherryman Σεπτέμβριος 30, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Και σε μένα παίζει μια χαρά στα Vista, η μόνη δυσλειτουργία στα Vista είναι ότι δεν αποθηκεύει κάποιες ρυθμίσεις και κάθε φορά που "τρέχει" θέλει από την αρχή να γίνουν αυτές.Το πρόβλημα είναι στα XP επαναλαμβάνω. Μπορεί να είναι καθαρά πρόβλημα του PVR2 καθώς με το PVR(1) δούλευαν όλα ρολόϊ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Εμενα το ιδιο προγραμμα με την DTV2000h δεν μου γραφει τον ηχο στα αναλογικα καναλια. . Στα ψηφιακα τον γραφει μια χαρα. . Επισης στα αναλογικα σε live ακουγεται, απλα δεν τον γραφει . . Το εχω ψαξει μηπως φταιει κανενα mute, ή τιποτα στα codecs αλλα ολα μια χαρα εκει. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 18, 2007 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 έχεις βάλει το καλωδιάκι προς το cd-in του mobo ή της κάρτας ήχου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Οκτώβριος 18, 2007 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 18, 2007 Προς την καρτα ηχου. . Audigy 2 zs platinum ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.