HotPeanut Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30, 2007 Έχω αυτό και το έχω συνδέσει με το pc μέσω του aux με απλό καλώδιο(δεν θυμάμαι πως το λένε) από την έξοδο για τα ακουστικά του pc (πράσινο χρώμα είναι, μητρική GA-P35_ds4), με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πάρω ήχο Dolby.Δηλαδή το home cinema το χρησιμοποιώ σαν ενισχυτή.Αυτό το home cinema έχει οπτική είσοδο για (ήχο) υποθέτω...και σκέφτηκα για να πάρω Dolby ήχο από το pc να τα συνδέσω με οπτική ίνα.Θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει ασχοληθεί αν θα δουλέψει αυτό που σκέπτομαι. Θα έχω ήχο Dolby Surround? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astacus Σεπτέμβριος 30, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Ναι κανονικα. Μπορεις να παρεις και DD αλλα και DTS σημα. Μπορεις να το συνδεσεις στην οπτικη εξοδο ή στην coaxial της μητρικης, με τα αντιστοιχα καλωδια για καθε περιπτωση. Μετα ρυθμιζεις απο τον driver να παιζει το digital out, και να κανει spdif passthrough (στο τελευταιο ριξε μια ματια, αν υποστηριζεται απο τον driver). Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 30, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Οκ ευχαριστώ, με οπτική ίνα θα το συνδέσω. Καλώδιο 0,5 - 1 μέτρο που μπορώ να βρω χωρίς να μου πιάσουνε το πισινό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.