Jump to content

Sega Rally Revo Demo

Arxagelos

Recommended Posts

Το δοκιμασα στο xbox 360. Αν και φερνει πολλες αναμνησεις απο τα παλια ραλακια της sega ειναι υπερβολικα arcade για τα γουστα μου πλεον... Παντως απο γραφικα ειναι πολυ εντυπωσιακο.

Έπαιξα το full game,και σε 10' έφαγε uninstall...

Γραφικά θα σου φανούν μέτρια αν έχεις παίξει το dirt,και από gameplay μου θυμίζει arcade αρχές 90's...

Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 15:04]

Έπαιξα το full game,και σε 10' έφαγε uninstall...

Γραφικά θα σου φανούν μέτρια αν έχεις παίξει το dirt,και από gameplay μου θυμίζει arcade αρχές 90's...

:D έφαγε στα πεντε λεπτά σουτ, παραπάνω δεν άντεξα

Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 15:04]

Γραφικά θα σου φανούν μέτρια αν έχεις παίξει το dirt,...

Συμφωνώ, μόνο κάτι screenshot αν έχεις δει φτάνουν για να καταλάβεις την ποιότητα των γραφικών σε αυτό το παιχνίδι.

το εχω παιξει στο pc εδω και μια εβδομαδα και ομολογο οτι θελει τιμονιερα για να ειναι οκ με τα πληκτρα ειναι λιγο αβολο

’μα έπαιζε και η τιμονιέρα, καλά θα ήταν.... Το έβαλα μόνο και μόνο για να το παίξω με την τιμονιέρα και ενώ στο Launher τη βλέπει κανονικά και τη ρυθμίζω όπως θέλω, στο παιχνίδι δεν παίζει.

ε μην λέμε και ότι νάνε, τα γραφικά του Sega είναι "σχεδόν" ισάξια με το colin

επίσης το παιχνίδι κρατάει την φιλοσοφία του γνωστού παλιού Sega rally

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.