Jump to content

c2d w/c

v.djay!

Recommended Posts

έχω έναν Ε6300-ο οποίος θα αντικασταθεί απο penryn στο άμεσο μέλλον-κ θέλω να ν τν υδροψύξω...έχω όμως 2 βασικές απορίες

1)Μπορούν να γίνουν merge 2 ψυγεία?(έτσι ώστε να πάρω ένα διπλό τωρα,κ αν χρειαστεί ν κοπανήσω αργότερα ένα 2ο)

2)Ποια είναι τα καλύτερα blocks γ cpu,northbridge...ή αν πρέπει απλά να προσέξω κάτι στην επιλογή του block,κ αν κάποια εταιρια είναι πιο αξιόπιστη απ'τις άλλες...

για την πρωτη ερωτηση αν εννοεις να εχεις 2 ψυγεια στο ιδιο κυκλωμα ναι αλλα θα σου μειωσουν πολυ την ροη.

για τη 2η πριν ψαξεις για μπλοκ καλο ειναι να αποφασισεις για ανλια αφου πχ του 11 που ειναι πολυ καλα παρεπιτοντως λειτουργουν καλυτερα με αντλιες χαμηλης ροης αν δεν κανω λαθος.

πες μας και ποσα δινεις...και κανε και 1 search και θα βρεις πολλα.. :p

Alphacool για την cpu

Asetek Radiator triple X

Και βυθιζομενη αντλια της Eheim για πρακτικοτητα και χωρο αν το κουτι σου δεν επαρκει.

Με τα συγκεκριμενα ειμαι πολυ ευχαριστημενος τα εχω 1,5χρονο και δεν εχει συμβει το παραμικρο...βεβαια παιζει ρολο και την προσοχη και επιμελεια που θα δωσεις κατα την κατασκευη.

Αρχική απάντηση από slaught [Σήμερα, στις 11:16]

Τα block του eleven πανε καλα με μεγαλες αντλιες απλα τα εχει βελτιωσει και στις μικρες.

^^

το αυτο

ειναι ετσι κατασκευασμενα για να παιζουν απροβληματιστα & αποδοτικα με αντλοιες χαμηλης ροης (τυπου Hydor L20/L30,κτλ) αλλα εξυπακουεται πως και με δυνατοτερες αντλοιες παιζουν σουπερ.

ειναι κ universal και με μια αλλαγη πλεξυ μπαινουν σε οποιοδηποτε σοκετ ;)

το case μου είναι THERMALTAKE VB1000BWS SOPRANO(495 x 210x 478)...άρα αφου το merge θα μου στοιχίσει σε ροή,θα πάρω απο την αρχή ένα καλό ψυγείο που ια μπορέσει να με καλύψει και μετά απο αρκετά χρόνια...κ μιας κ στο μέλλον θα ρίξω block σε ram,gpu...μάλλον ούτε ένα τριπλό με καλύπτει!!!Έχω ακούσει ότι έχουν βγεί κ 480 radiators,ισχύει?

Μόλις λύσουμε το θέμα τόυ ψυγείου,μπορόυμε να συζητήσουμε γ κατάλληλη αντλία....

Αρχική απάντηση από Winters

to block eleven ειναι ιδανικο για αντλιες με χαμηλη ροη.... οταν αυξηθει η ροη εννοειται οτι αποδιδει καλυτερα αλλα εκει καλυτερα να παρεις το fusion ή to swiftech....

αυτο ηξερα και εγω αλλα δεν ημουν σιγουρος...

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 20:21]

to block eleven ειναι ιδανικο για αντλιες με χαμηλη ροη.... οταν αυξηθει η ροη εννοειται οτι αποδιδει καλυτερα αλλα εκει καλυτερα να παρεις το fusion ή to swiftech....

τα εχεις δοκιμασει και τα 3 δλδ ή απλα υπο8ετεις?

και οταν λες καλυτερο,ποσο καλυτερο δλδ ειναι το ενα απο το αλλο?1 βα8μο?2?5?

οσο για το τετραπλο 8α λεγα να το ξεχασεις γιατι ειναι πανακριβα προς το παρον.οσο για την αντλοια 8α πρεπει πρωτα απο ολα να κα8ορισεις το budget σου...επιλογες καλες υπαρχουν πολλες για ολα τα βαλαντια ;)

Αρχική απάντηση από CrazyAnt

τα εχεις δοκιμασει και τα 3 δλδ ή απλα υπο8ετεις?

και οταν λες καλυτερο,ποσο καλυτερο δλδ ειναι το ενα απο το αλλο?1 βα8μο?2?5?

δεν χρειαζεται να δοκιμασεις τα παντα για να εχεις αποψη... διαβαζοντας reviews και θερμοκρασιες παιδιων με τα παραπανω block εχω καταληξει εκει.. αν προσεξεις και το σχεδιασμο των block θα το καταλαβεις και μονος σου... ειναι και απλη λογικη...

Τα παντα ισως οχι,αλλα στην προκειμενη περιπτωση καποιος 8α πρεπει να εχει δοκιμασει και τα τρια για να βγαλει συμπερασμα.Εγω παντως δεν εχω βρει review που να συγκρηνει τα 3 αυτα μπλοκ μαζι...

+η συγκρηση εχει νοημα οταν γινεται στο ιδιο set-up και κατω απο τις ιδιες συν8ηκες (room temp,ktl)

τον σχεδιασμο τον εχω προσεξει αλλα δεν νομιζω πως με "απλη λογικη" μπορεις να βγαλεις ενα τετοιο συμπερασμα...αν ηταν ετσι 8α κατασκευαζαμε ολοι ενα δικο μας μπλοκ στον τορνο καποιου γνωστου...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.