Jump to content

ΠΡΟΣΟΧΗ ιος στο MSN

bold

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αμα δειτε στο MSN το μνμ "Hey, can I put this picture of me and you on myspace and facebo please, its realy funny " μη ανοιξεται το συννημενο αρχειο ειναι ιος .....φαινετε να εχει σταλει απο καποιον απο τις επαφες σας

Πάνω από μήνα υπάρχει αυτό.... πλέον το πιάνουν όλα τα αντιβιοτικά... θεωρητικά πάντα. Πάντως στις αρχές είχε γίνει χαμός...

Δεν μιλάει για mail... μιλάει για MSN Messenger και εκεί την πατάς εύκολα... σε 40 υπολογιστές στο μαγαζί οι 12 την πάτησαν μόλις προτωέσκασε το έργο.

Κι εγω την πατησα. Και μετα εβριζα τον καημενο που μου το εστειλε αθελα του. με το Trojan Hunter το εβγαλα, αλλα μου εβγαλε κι αυτο τη πιστη. Τωρα οκ ειναι τα πραγματα.

Μιλάμε την πατάς για πλάκα... εγώ στο MSN έχω 100 άτομα... 60 περίπου ξένους που παίζουμε online RaceSims και καμιά 20αριά Έλληνες. Ε σώθηκα γιατί για κάνα 2ήμερο δεν άνοιξα messenger από τύχη και όταν άνοιξα με έσωσε ο Kaspersky που είχε προλάβει και είχε ενημερωθεί. Και εμένα το μήνυμα ήταν ελληνικό παρακαλώ ... όχι αγγλικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.