Jump to content

Συνεχεια ρεσταρτ!!!

giorgos_cupra

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το προβλημα ειναι απλο...Το πισι μου κανει ρεσταρτ...Πιστευα οτι το εκανε οταν ετρεχα καποια σχετικα βαρια games..Εβαλα λοιπον κ εγω να δοκιμασω το m3 challenge και πριν ξεκινισει καν ο αγωνας εκανε ρεσταρτ...Αυτο εγινε πολλες φορες και μετα μου εκανε και ρεσταρτ εξω απο το παιχνιδι,οταν ημουν στον explorer...Εκτως παιχνιδιου πρωτη φορα μου κανει ρεσταρτ....Τη βοηθεια σας παιδια!!!

cpu:intel northy 3,4 stock

vga:eVGA 7800gs

Mobo:Albatron PX875pe Pro

psu:Enermax Liberty 500

On psu:2x seagate + 1 dvd rw +2x 12 ανεμιστηρες

On mobo:2x 8 ανεμιστηρες

Χωρίς να σημαίνει ότι φταίει απαραιτήτως αυτό, αλλά τις τελευταίες δύο φορές που είχα το ίδιο πρόβλημα (μία σ'ένα πολυ παλαιότερο πισι και μία σ'ένα στη δουλεια) ήταν το τροφοδοτικό. Τα πισι δεν είχαν τίποτα υπερβολικό για το τροφοδοτικό πάνω αλλά μετά την αλλαγή του όλα ρολόι...

Μα ρε παιδια δεν μπορει ενα enermax 500αρι να καταφερει ενα μαμα 3.4,2 σκληρους,2 ανεμιστηρες και ενα dvd?Παραλογο μου φαινεται!!!!

και γω το επαθα αυτο με το m3 challenge αλλα ηταν απο το o/c ....

η πλακα ειναι οτι σε far cry με φουλ ρυθμισεις δεν εκανε ρεσταρτ οπως και σε αλλα παιχνιδια...

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra

Μα ρε παιδια δεν μπορει ενα enermax 500αρι να καταφερει ενα μαμα 3.4,2 σκληρους,2 ανεμιστηρες και ενα dvd?Παραλογο μου φαινεται!!!!

Πεφτει η αποδοση μετα απο καιρο,αλλα μην αποκελειες οτι μπορει να ειναι στα τελευτεα του.

1 orthos,1 memtest και ενα πολυμετρο θα μας διξει τι φταιει πιστευω.

επεξεργαστης απο θερμοκρασιες καλα?αν ακους τους δισκους να αναβοσβηνουν σε ακυρες στιγμες(αυτο δειχνει τροφοδοτικο)?δοκιμασε να τρεξεις με ανοιχτο pc...(ξεκουμπωτο)

υγ...ibiza η leon?

Αρχική απάντηση από GeorgeVasil

Πεφτει η αποδοση μετα απο καιρο,αλλα μην αποκελειες οτι μπορει να ειναι στα τελευτεα του.

1 orthos,1 memtest και ενα πολυμετρο θα μας διξει τι φταιει πιστευω.

Το τροφοδοτικο δεν το εχω πανω απο 2 μηνες και ζητημα αν εχει λειτουργησει ενα μηνα....

Αρχική απάντηση από Tsakonas

επεξεργαστης απο θερμοκρασιες καλα?αν ακους τους δισκους να αναβοσβηνουν σε ακυρες στιγμες(αυτο δειχνει τροφοδοτικο)?δοκιμασε να τρεξεις με ανοιχτο pc...(ξεκουμπωτο)

υγ...ibiza η leon?

Ο επεξεργαστης σε idle εχει 45,σε load δεν ξερω...Πρεπει να βρω προγραμμα να γραφει log γιατι δεν προλαβαινω οταν ειναι σε load να δω θερμοκρασιες.....

υγ...Α4 φιλε μου ;)

πληροφοριακα σου λεω οτι πριν δυο μερες άρχισε να μου κανει και μενα! παραξενεύτηκα γιατι δουλευε ρολοι! και λεω τι αλλαξα στο κουτι και άρχισε να μου τα κανει? λοιπον ειχα ανοιξει την νεον λάμπα. Με το που παω να την κλεισω ακουω ενα τσαφ και παλι ρεσταρτ. Καπου εκανε βραχυκύκλωμα δεν ξερω ισως και να εφτανε στα ορια το τροφοδοτικο πραγμα δυσκολο αλλα με το που την εκλεισα δεν μου ξανα εκανε ρεσταρτ! εντελώς πληροφοριακα στο λεω κοιτα μηπως καπου κατι βραχυκυκλώνει.

Αρχική απάντηση από helloween

τίποτα δεν φταίει format θέλει και είσαι έτοιμος

Μηπως εχεις κανα ιο?

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 19:09]

Το τροφοδοτικο δεν το εχω πανω απο 2 μηνες και ζητημα αν εχει λειτουργησει ενα μηνα....

Eνα Silverstone 650W που ειχα παρει σφυριζε απο την 4ρτη μερα.

Δλδ τι σε κανει να εισαι τοσο σιγουρος?η λεξη ''Enermax''?

:confused:

απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκινηση να δουμε τη μυνημα βγαζει...

πιθανον και οι μνημες

παιδια εκανα format και παλι κανει ρεσταρτ....εγω πιστευω οτι ειναι θερμοκρασια επεξεργαστη...γιατι παιζει λιγο και μετα κανει ρεσταρτ

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:00]

μνημες.......κατεβασε τες και ξαναδοκιμασε.....

Γιωργο,ειναι ολα stock....Δεν υπαρχει overcklocking πουθενα στο πισι:...:

Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 02:49]

Γιωργο,ειναι ολα stock....Δεν υπαρχει overcklocking πουθενα στο πισι:...:

το διαβασα πιο πριν.......μπορει οι μνημες να εχουν προβλημα....δοκιμασε τες χαμηλοτερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.