giorgos_cupra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 Το προβλημα ειναι απλο...Το πισι μου κανει ρεσταρτ...Πιστευα οτι το εκανε οταν ετρεχα καποια σχετικα βαρια games..Εβαλα λοιπον κ εγω να δοκιμασω το m3 challenge και πριν ξεκινισει καν ο αγωνας εκανε ρεσταρτ...Αυτο εγινε πολλες φορες και μετα μου εκανε και ρεσταρτ εξω απο το παιχνιδι,οταν ημουν στον explorer...Εκτως παιχνιδιου πρωτη φορα μου κανει ρεσταρτ....Τη βοηθεια σας παιδια!!!cpu:intel northy 3,4 stockvga:eVGA 7800gsMobo:Albatron PX875pe Propsu:Enermax Liberty 500On psu:2x seagate + 1 dvd rw +2x 12 ανεμιστηρεςOn mobo:2x 8 ανεμιστηρες
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 29, 2007 #2 Σεπτέμβριος 29, 2007 ίσως Μνήμες ή PSU να στην κάνουν την δουλεία.
ALK1 Σεπτέμβριος 29, 2007 #3 Σεπτέμβριος 29, 2007 Χωρίς να σημαίνει ότι φταίει απαραιτήτως αυτό, αλλά τις τελευταίες δύο φορές που είχα το ίδιο πρόβλημα (μία σ'ένα πολυ παλαιότερο πισι και μία σ'ένα στη δουλεια) ήταν το τροφοδοτικό. Τα πισι δεν είχαν τίποτα υπερβολικό για το τροφοδοτικό πάνω αλλά μετά την αλλαγή του όλα ρολόι...
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #4 Σεπτέμβριος 29, 2007 Μα ρε παιδια δεν μπορει ενα enermax 500αρι να καταφερει ενα μαμα 3.4,2 σκληρους,2 ανεμιστηρες και ενα dvd?Παραλογο μου φαινεται!!!!
unknown Σεπτέμβριος 29, 2007 #5 Σεπτέμβριος 29, 2007 και γω το επαθα αυτο με το m3 challenge αλλα ηταν απο το o/c ....η πλακα ειναι οτι σε far cry με φουλ ρυθμισεις δεν εκανε ρεσταρτ οπως και σε αλλα παιχνιδια...
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 29, 2007 #6 Σεπτέμβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra Μα ρε παιδια δεν μπορει ενα enermax 500αρι να καταφερει ενα μαμα 3.4,2 σκληρους,2 ανεμιστηρες και ενα dvd?Παραλογο μου φαινεται!!!! Πεφτει η αποδοση μετα απο καιρο,αλλα μην αποκελειες οτι μπορει να ειναι στα τελευτεα του.1 orthos,1 memtest και ενα πολυμετρο θα μας διξει τι φταιει πιστευω.
Tsakonas Σεπτέμβριος 29, 2007 #7 Σεπτέμβριος 29, 2007 επεξεργαστης απο θερμοκρασιες καλα?αν ακους τους δισκους να αναβοσβηνουν σε ακυρες στιγμες(αυτο δειχνει τροφοδοτικο)?δοκιμασε να τρεξεις με ανοιχτο pc...(ξεκουμπωτο)υγ...ibiza η leon?
helloween Σεπτέμβριος 29, 2007 #8 Σεπτέμβριος 29, 2007 τίποτα δεν φταίει format θέλει και είσαι έτοιμος
giorgos_cupra Σεπτέμβριος 30, 2007 Author #9 Σεπτέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από GeorgeVasil Πεφτει η αποδοση μετα απο καιρο,αλλα μην αποκελειες οτι μπορει να ειναι στα τελευτεα του. 1 orthos,1 memtest και ενα πολυμετρο θα μας διξει τι φταιει πιστευω. Το τροφοδοτικο δεν το εχω πανω απο 2 μηνες και ζητημα αν εχει λειτουργησει ενα μηνα.... Αρχική απάντηση από Tsakonas επεξεργαστης απο θερμοκρασιες καλα?αν ακους τους δισκους να αναβοσβηνουν σε ακυρες στιγμες(αυτο δειχνει τροφοδοτικο)?δοκιμασε να τρεξεις με ανοιχτο pc...(ξεκουμπωτο) υγ...ibiza η leon? Ο επεξεργαστης σε idle εχει 45,σε load δεν ξερω...Πρεπει να βρω προγραμμα να γραφει log γιατι δεν προλαβαινω οταν ειναι σε load να δω θερμοκρασιες..... υγ...Α4 φιλε μου
Arxagelos Σεπτέμβριος 30, 2007 #10 Σεπτέμβριος 30, 2007 πληροφοριακα σου λεω οτι πριν δυο μερες άρχισε να μου κανει και μενα! παραξενεύτηκα γιατι δουλευε ρολοι! και λεω τι αλλαξα στο κουτι και άρχισε να μου τα κανει? λοιπον ειχα ανοιξει την νεον λάμπα. Με το που παω να την κλεισω ακουω ενα τσαφ και παλι ρεσταρτ. Καπου εκανε βραχυκύκλωμα δεν ξερω ισως και να εφτανε στα ορια το τροφοδοτικο πραγμα δυσκολο αλλα με το που την εκλεισα δεν μου ξανα εκανε ρεσταρτ! εντελώς πληροφοριακα στο λεω κοιτα μηπως καπου κατι βραχυκυκλώνει.
ennia Σεπτέμβριος 30, 2007 #11 Σεπτέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από helloween τίποτα δεν φταίει format θέλει και είσαι έτοιμος Μηπως εχεις κανα ιο?
GeorgeVasil Σεπτέμβριος 30, 2007 #14 Σεπτέμβριος 30, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 19:09] Το τροφοδοτικο δεν το εχω πανω απο 2 μηνες και ζητημα αν εχει λειτουργησει ενα μηνα.... Eνα Silverstone 650W που ειχα παρει σφυριζε απο την 4ρτη μερα. Δλδ τι σε κανει να εισαι τοσο σιγουρος?η λεξη ''Enermax''?
makio Οκτώβριος 1, 2007 #16 Οκτώβριος 1, 2007 απενεργοποιησε την αυτοματη επανεκινηση να δουμε τη μυνημα βγαζει...πιθανον και οι μνημες
giorgos_cupra Οκτώβριος 2, 2007 Author #17 Οκτώβριος 2, 2007 παιδια εκανα format και παλι κανει ρεσταρτ....εγω πιστευω οτι ειναι θερμοκρασια επεξεργαστη...γιατι παιζει λιγο και μετα κανει ρεσταρτ
giorgos_cupra Οκτώβριος 2, 2007 Author #19 Οκτώβριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:00] μνημες.......κατεβασε τες και ξαναδοκιμασε..... Γιωργο,ειναι ολα stock....Δεν υπαρχει overcklocking πουθενα στο πισι:...:
greekfragma Οκτώβριος 3, 2007 #20 Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 02:49] Γιωργο,ειναι ολα stock....Δεν υπαρχει overcklocking πουθενα στο πισι:...: το διαβασα πιο πριν.......μπορει οι μνημες να εχουν προβλημα....δοκιμασε τες χαμηλοτερα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.