gdp77 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2007 Τώρα που θα εγκαταστήσω το Ubuntu 7.10, λέω να περάσω σε ReiserFS λόγω της μεγαλύτερης ταχύτητας που προσφέρει. Το έχετε δοκιμάσει και, αν ναι, ποιες είναι οι εμπειρίες σας; Να προχωρήσω άφοβα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisnitro2000 Σεπτέμβριος 29, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Το Reiser δεν υποστηριζεται απο το lilo σωστα και καποια προβληματα με το grub ειναι παρελθον...Tο reiser ειναι κουτι για μικρα σε μεγεθος αρχεια , δειχνει ανωτερο αλλα στα μεγαλα xfs, πρεπει να προσανατολισθεις για την δουλεια που το θες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 30, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Το είχα για 2 χρόνια περίπου στο desktop μου. Τώρα το έχω στο server στα partitions που έχω την cache του squid για να τραβάει πιο γρήγορα τα objects. Θέμα με το lilo δεν υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Σεπτέμβριος 30, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2007 Να ρωτήσω, ο Grub είναι textbased στο καινουριο Ubuntu ή είναι με γραφικά ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.