Jump to content

Ποιά 8600GTS???

Mitsos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας . Λοιπόν θέλω λίγο βοήθεια για επιλογή κατασκευαστή.

Τώρα είμαι ανάμεσα σε ASUS και GAINWARD . Η μία έχει το καλό ότι είναι silent και η άλλη ότι έχει 512 ram.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513300

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512637

Θέλω επίσης να ρωτήσω αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση από 256 σε 512ΜΒ.

Tι να επιλέξω τελικά?

Καμία. Περίμενε την 2900Pro.

Λογικά οι Pro που διαφέρουν μόνο στους χρονισμούς από τις ΧΤ θα μπορούν να ανεβάσουν χρονισμούς στα επίπεδα των ΧΤ.

Αρχική απάντηση από yanni

Καμία. Περίμενε την 2900Pro.

Δε θέλω ΑΤΙ. Επίσης διαθέτω μέχρι 200 Ευρώ για αυτό και ψάχνω 8600GTS.

Παρε την 512 χωρις δευτερη σκεψη !Καλος η κακος απο εδω και περα τα 512 θα χρειαζονται !!Και η εφετζιδικη ψυξη της asus δεν θα σου δωσει τιποτα παραπανω σε σχεση με τα 512 της μνημης!!Αν και συμφωνω να περιμενεις την ati!!!

Τα 512MB όντως θεωρούνται minimum για DirectX 10, αλλά τι να τα κάνει η 8600GTS.

Πάντως από την στιγμή που δεν θέλεις ΑΤΙ δεν έχεις και άλλη επιλογή κοντά στα 200€.

κ εγω στη θεση σου δεν θα παιρνα καρτα γραφικων με silent ψυξη...αν παιζεις παιχνιδια τουλαχιστον...υπηρχανε παραπονα εδω απο παιδια με silent καρτες γραφικων

Αρχική απάντηση από Tsakonas

κ εγω στη θεση σου δεν θα παιρνα καρτα γραφικων με silent ψυξη...αν παιζεις παιχνιδια τουλαχιστον...υπηρχανε παραπονα εδω απο παιδια με silent καρτες γραφικων

Μπα η 7900GS της MSI με την silent ψήκτρα που διαθέτει δεν ανεβάζει πάνω από 75 βαθμούς σε full load. Ούτε και εγώ δεν το πίστευα, αλλά αν ο πυρήνας είναι "κρύος" ( τα 8άρια της Nvidia είναι αρκετά "κρύα" ) και η silent ψήκτρα της προκοπής, δουλειά γίνεται.

Αρχική απάντηση από yanni [Σήμερα, στις 17:46]

Μπα η 7900GS της MSI με την silent ψήκτρα που διαθέτει δεν ανεβάζει πάνω από 75 βαθμούς σε full load. Ούτε και εγώ δεν το πίστευα, αλλά αν ο πυρήνας είναι "κρύος" ( τα 8άρια της Nvidia είναι αρκετά "κρύα" ) και η silent ψήκτρα της προκοπής, δουλειά γίνεται.

..

γιατι βρε...75 ειναι λιγοι δηλαδη?κ εγω G71 εχω...πολυ πιο τσιτωμενο απτο 7900gs και δυσκολα παει πανω απο 65 αυτη την εποχη...με στοκ ψυξη της πλακας...

Δεν μιλάω για 75 βαθμούς αυτή την εποχή, αλλά σε ποιο θερμή περίοδο. Από εκεί και πέρα αντίθετα με τους επεξεργαστές οι κάρτες γραφικών είναι φτιαγμένες για πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Προσωπικά 75-80 βαθμοί σε full load, κάποια ζεστή μέρα, από κάρτα γραφικών, δεν μου κάνουν εντύπωση.

Αρχική απάντηση από GeorgeVasil

+1 Στην GAINWARD

Eιναι και ο/c edition..

Η συγκεκριμένη στο link ή εννοείς ότι υπάρχει και ο/c edition?

Gainward,και απο μενα ,ειχα 2 7800gtx σε sli και ημουν πολυ ευχαριστημενος,πολυ καλη ποιοτητα υλικων

Αχρηστοι προγραμματιστες του DirectX, σε λιγο θα θελουν 1Gb για να φορτωσουμε το Tetris 3D. Εγω παντως ειμαι με Sparkle 8600 256MB DirectX10, αλλα κανει θορυβο το fan της. Δεν στην συστηνω, παρε κατι καλυτερο.

Αν εχεις μητρικη SLI παρε 2 sparkle 8600GT 256ΜΒ . . ! Θα σου παει συνολο 200 ευρω και αν τις κλοκαρεις στα 700Μhz και τις δυο θα πεταει!!! Στα 700mhz η 8600GT ξεπερνα την 8600GTS. . Φαντασου οι 2!!!

Αλλιως δε λεει να παρεις GTS. . Παρε GT και ανεβασε την στα 700 και ειναι σαν GTS. . Τσαμπα λεφτα. .

Yanni είχες δίκιο τελικά. Θα πάρω 2900Pro. Πολύ καλύτερη σε επιδόσεις απο τις 8600GTS.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.