ennia Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2007 Εχει ενας φιλος ενα ipod και δεν μπορει να περασει μεσα ταινιες και video. Να σημειωσω οτι οταν το αγορασε μεσα στο κουτι δεν υπηρχε cd εγκαταστασης. Πως μπορει να τα περασει μεσα? :giveup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Σεπτέμβριος 28, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2007 Μεσω itunes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Μεσω itunes περναει τα τραγουδια μου ειπε αλλα δεν μπορει τις ταινιες. Μηπως θελει καποιες ρυθμισεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Σεπτέμβριος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 Πρεπει να τις κανει import στο itunes. Αν δεν ειναι στο σωστό format δεν θα μπορει να τις κανει import βεβαια. Yπαρχουν διαφορα εργαλειακια που τις μετατρεπουν, πχ http://handbrake.m0k.org/?article=download Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Σεπτέμβριος 29, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2007 θα το κοιταξω και θα σου πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 3, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 το προγραμμα που μου ειπες να κατεβασω οταν το κλικαρω για εγκατασταση μου λεει το πατακατω μνμ: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 3, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manik Οκτώβριος 3, 2007 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 3, 2007 Αρχική απάντηση από ennia [Χθες, στις 22:56] τι μπορω να κανω για να το διορθωσω? Θα πρέπει να εγκαταστήσεις στο σύστημα σου το .NET framework v2 της Μ$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Οκτώβριος 6, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2007 Λοιπον θελω να σε ρωτησω 2 πραγματακι:1ον. κατα τυχη περασα ενα βιντεακι στο ipod, αλλα δεν ειχε ηχο. απο τη στιγμη που το μετατρεπω και μετα δεν εχω ηχο. ουτε στο pc ουτε στο ipod. μηπως ξερεις γιατι γινεται αυτο?2ον. μηπως μπορεις να μου περιγραψεις λιγο τη διαδικασια για να κανω ενα βιντεο import στο ipod? περασα ενα αλλα δεν θυμομουν μετα πως το εκανα. να σημειωσω οτι χρησιμοποιησα και το προγραμματακι που μου εδωσες πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.