Petrossortep Αύγουστος 17, 2008 #61 Αύγουστος 17, 2008 Blinky, οι ενισχυτές ήχου συνήθως δεν έχουν καλό και δυνατό τμήμα ενίσχυσης ακουστικών. Ξεκίνα από εκεί πρώτα, αγοράζοντας έναν καλό ενισχυτή ακουστικών(μέχρι τα 200€) και μετά δώσε όχι πάνω από 100€(περίπου) για ακουστικά.Στο λέω γιατί έχω τα hd 595 και υπάρχει σημαντική διαφορά-προς το καλύτερο-όταν παίζουν στην x-fi σε σχέση με το αντίστοιχο τμήμα του marantz ενισχυτή μου. Τόσο ακριβά ακουστικά σαν και αυτά που θες να πάρεις χωρίς καλή ενίσχυση είναι πέταμα χρημάτων.Έχω ακούσει ακουστικά μέσα από στερεοφωνικούς Yamaha και απογοητεύτηκα τόσο από την ένταση όσο και από την ποιότητα που έφτανε στην καλύτερη τα ακουστικά του 20ευρου σε καλή πηγή. Για τον δικό σου πάντως δεν ξέρω.
Blinky Αύγουστος 19, 2008 #62 Αύγουστος 19, 2008 ευχαρισςτω για τις πληροφοριες petros, αλλα λεφτα για ενισχυτη δεν παιζουν. Αλλωστε ηδη εγινε υπερβαση budget. Ειπαμε να παμε σε κατι απλα καλυτερο απο ακουστικα του 30ευρου αλλα φτασαμε στα 100+ :/ που ταυτοχρονα ομως σημαινει οτι δεν υπαρχουν και μεγαλες απαιτησεις, οποτε σιγουρα ευχαριστημενος θα μεινω. Τελικα ειδα οτι μπορω να στειλω dolby headphone σημα απο το PC στον ενισχυτη μεσω optical σαν PCM, οποτε δεν υπαρχει θεμα να συνδεθουν πανω στην καρτα ηχου και δεν εχω και προβλημα με το ποιον ενισχυτη να παρω αργοτερα. Οποτε παραγγελθηκαν τα Beyerdynamic DT-770 απο ebay, στα 120 τελικη με γρηγορα μεταφορικα και ελπιζω να εντυπωσιαστω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.