Petrossortep Οκτώβριος 31, 2007 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2007 http://headphonereviews.org/headphone.php?action=view&headphoneId=141Έχω εντυπωσιαστεί με τον ήχο τους και στην αρχή νόμιζα ότι οφείλεται στην έλλειψη εμπειριών. Διαβάστε τα σχόλια, δείτε τη μέση βαθμολογία τους(απ'όλους τους χρήστες) και συγκρίνετέ την με τις βαθμολογίες άλλων κατά πολύ ακριβότερων ακουστικών εδώ:http://headphonereviews.org/top10.phpΟι βαθμολογίες είναι απόλυτες, όχι σχετικές με την τιμή. Αυτά για να βλέπουμε ότι το αστρονομικό κόστος και οι περιττές πολυτέλειες μπορεί να παρακαμφθούν αν υπάρχει καλή σχεδίαση και αξιοπρεπή υλικά.Grunt Gr να η ευκαιρία. Πάρτα, στρώστα(στην αρχή έχουν σκληρές χροιές) και θα με θυμηθείς.Μπορείς να τα ακούσεις στον Νάκα, αλλά το ενισχυτικό τμήμα για ακουστικά των ενισχυτών yamaha δεν είναι και ότι το καλύτερο. Πάντως λόγω της μεγάλης ευαισθησίας τους παίζουν δυνατά και απαραμόρφωτα και με μια x-fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Νοέμβριος 1, 2007 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 "word of warning though...the quality of these is very variable... i bought another pair just in case my main pair died, these sound nowhere near as good, so i returned them and bought another pair from a different store, this were below par, so i did the same, but 3rd time lucky :D" 64ohm εχουν kai αυτα που ηδη εχω ( audiotechnica A700 ) μαλλον θα παω καποια στιγμη σε beyerdynamic dt770/80ohm (τα βρηκα 150 dollars στο ebay + 60 shipping ) και ισως και σε auzentech αμα βγαλουνε κατι σαν τη prelude αλλα με front panel και χειρηστηριο ( ναι, το χρησιμοποιω που και που : P ) Δεν εχω τοση εμμονη με το music playback ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα κομματια της συλλογης μου ειναι σε mp3 των 128 και 192kbs , για games τα θελω και θεωρουνται οτι καλυτερο στην κατηγορια των 200$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 1, 2007 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2007 Αρχική απάντηση από GruntGR [Σήμερα, στις 10:03] "word of warning though...the quality of these is very variable... i bought another pair just in case my main pair died, these sound nowhere near as good, so i returned them and bought another pair from a different store, this were below par, so i did the same, but 3rd time lucky :D" 64ohm εχουν kai αυτα που ηδη εχω ( audiotechnica A700 ) μαλλον θα παω καποια στιγμη σε beyerdynamic dt770/80ohm (τα βρηκα 150 dollars στο ebay + 60 shipping ) και ισως και σε auzentech αμα βγαλουνε κατι σαν τη prelude αλλα με front panel και χειρηστηριο ( ναι, το χρησιμοποιω που και που : P ) Δεν εχω τοση εμμονη με το music playback ετσι κι αλλιως τα περισσοτερα κομματια της συλλογης μου ειναι σε mp3 των 128 και 192kbs , για games τα θελω και θεωρουνται οτι καλυτερο στην κατηγορια των 200$ Και καλά θέλεις ακουστικά των 150$ για gaming; Τα συγκεκριμένα που σου λέω έχουν προσανατολισμό στον ξερό αναλυτικό ήχο και η λεπτομέρεια που θα ακούσεις είναι πρωτόγνωρη για κάποιον που άκουει από ηχεία, ακόμα και ακριβά. Τα σχόλια του τύπου στο σάιτ δεν είναι καθόλου αβάσιμα αναφορικά με την ποιότητα του ήχου. Σχετικά με το πρόβλημα της διακύμανσης της ποιότητας δεν πιστεύω να είναι κάτι σοβαρό. Αυτός λέει ότι είναι κάτοχος κορυφαίων μοντέλων οπότε και η πιο απειροελάχιστη απόκλιση μπορεί για αυτόν να είναι πρόβλημα. Τέλος η ένταση του ήχου τους είναι μακράν η μεγαλύτερη από όσα ακουστικά τέσταρα στο Νάκα στον ίδιο ενισχυτή. Πάντως τα ακουστικά σου είναι τζετ. Μόνο ενισχυτή χρειάζεσαι καμία άλλη αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freestyler7 Νοέμβριος 16, 2007 Author #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 16, 2007 Τελικά τα ακουστικά που είχα παραγγείλει από ebay Αγγλίας δεν ήρθαν ποτέ. Περίμενα 45 μέρες περίπου αλλά φαίνεται πως χάθηκαν ή κάτι. Μου επιστράφηκαν τα λεφτά και τα παράγγειλα από Pixmania πριν 3 μέρες παρόλο που κατά καιρούς έχω διαβάσει περίεργα για το εν λόγο site. Το γεγονός είναι ότι ήρθαν σπίτι μου πριν μια ώρα από Γαλλία. Μου στοίχισαν 80 ευρώ παραπάνω δηλαδή μαζί με τον ενισχυτή μιλάμε για ένα ποσό τον 800 ευρώ για ακουστικά. Τα σύνδεσα πρώτα στην audigy ls από περιέργια να δω τι παίζει. Ήταν εμφανές οτι δεν η κάρτα δεν μπορούσε να τα βγάλει πέρα σε ένταση, έτσι λοιπόν τα σύνδεσα γρήγορα στον burn-in πλέον ενισχυτή μου. Είναι ρυθμισμένος σε hi-gain και σε πολλά τραγούδια χρειάζεται να βάλω την ένταση στο τέρμα. Πολλοί υποστηρίζουν οτι σε low-gain ο ενισχυτής είναι καλύτερος αλλα αν κρίνω από την ένταση του hi, κάτι μου λέει οτι δεν θα μου αρκεί. Τώρα που γράφω δεν έχει περάσει ούτε μισή ώρα που ακουώ. Η πρώτη εντύπωση; Για να είμαι ειλικρινής δεν είναι αυτό που περίμενα. Δεν βλέπω το τόσο έντονο μπάσο που όλοι μιλάνε. Πριν αρχίσω να κλαίω τα λεφτά που ξόδεψα θα περιμένω μια βδομάδα για ένα καλό burn-in. Τουλάχιστον 10 ώρες προτού μπορείς να πάρεις μια ιδέα απ' όσο έχω διαβάσει και 200+ ώρες για να "ανοίξουν" τελίως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 18, 2007 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2007 Η προηγούμενη εμπειρία σου ποια είναι; Τι μουσική ακούς; Τι δεν σ'αρέσει στα hd σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Νοέμβριος 19, 2007 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2007 Ψηνομαι για τα HD 485 της Sennheiser.Υπαρχει κατι που θα πρεπει να ξερω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 23, 2007 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 23, 2007 Κοίταξε για τα hd 200 που έχουν παρόμοια τιμή. Έχουν απίστευτα αναλυτικό και φυσικό ήχο αλλά αυτό μπορεί να σε κουράσει στις παρατεταμένες ακροάσεις ιδιαίτερα στη φάση του στρωσίματος. Τα έχω κάτι χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σε εισάγουν στον ξερό επαγγελματικό ήχο με χαμηλό κόστος. Είναι τέλος πολύ ευαίσθητα και βγάζουν μεγάλες εντάσεις ακόμα και με μια x-fi.Πρέπει όμως να προσδιορίσεις με τι θα συνδέσεις τα ακουστικά σου και τι ήχο ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Νοέμβριος 27, 2007 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2007 Ψαχνω για μια all around λυση για παιχνιδια μουσικη κτλ.Ακουω κυριως ροκ,μεταλ,ηλεκτρονικη κτλ δλδ τα ποιοτικα μπασα ειναι προτεραιοτητα για μενα.Παραλληλα θα πρεπει να ειναι καταλληλα και για gaming.Γι αυτο και εχω καταληξει στα 485.τα 200ρια πουλες δεν τα βρισκω καπου και μαλλον προοριζονται για μουσικηπηγη θα ναι το headphone stage μιας xfi xtreme music Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 28, 2007 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Όντως τα 200 είναι για μουσική μιας και έχουν ακριβή, αναλυτικό(ακατέργαστο θα 'λεγα) ήχο. Αυτό όμως μπορείς να το εκτιμήσεις και στα παιχνίδια που θα αποκτήσουν άλλη διάσταση. Καλά μου φαίνονται πάντως και τα hd485. Χρησιμοποιούν παρόμοια τεχνολογία και υλικά αλλά δεν γνωρίζω αν έχουν σχεδιαστεί ως hi-fi(ωραιοποιώντας τον ήχο) ή ως μόνιτορ(βγάζοντας ότι τους δίνεις). Πάντως πρέπει να σου πω πως τα δικά μου ασκούν σημαντική πίεση στο κεφάλι μέχρι τουλάχιστον να στρώσουν και σου κλείνουν ερμητικά τα αυτιά γεγονός που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις δυσφορία και ζέστη κάποιες στιγμές. Αυτό συμβαίνει γιατί τα σχεδίασαν ώστε να στέκονται στο κεφάλι χωρίς να σε αγγίζει καν η στέκα στο πάνω μέρος του κεφαλιού. ’λλοι πάντως λένε ότι είναι άνετα. Ο ήχος τους πάντως αποζημιώνει για όλα. Ακόμα και σε μέταλ θα ακούσεις χροιές στα πλήκτρα που τα κάνουν να ακούγονται σαν φυσικά όργανα. Ο ήχος τους θυμίζει αυτό που ακούς σε πρόβες σε στούντιο χωρίς επεξεργασία, δηλαδή έχει ρεαλισμό. Αν έχεις και στερεοφωνικό με δυνατό ενισχυτή για ακουστικά εκεί θα καταλάβεις την αξία τους. Η x-fi xtreme music, που τυγχάνει να έχω και εγώ τα οδηγούν άνετα επειδή έχουν μεγάλη ευαισθησία, παρόλο που αποτελούν δύσκολο φορτίο. Στο Νάκα ήταν τα πιο ευαίσθητα ακόμα και συγκριτικά με άλλα επαγγελματικά ακουστικά του ίδιου φορτίου.Πάντως για τις απαιτήσεις που έχεις μην δώσεις παραπάνω από τα χρήματα αυτά ότι και να πάρεις.ΕΔΙΤ:Μπες και εδώ http://www.headphonereviews.org/ http://www.headphonereviews.org/headphone.php?action=view&headphoneId=158http://www.headphonereviews.org/headphone.php?action=view&headphoneId=141 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Νοέμβριος 28, 2007 #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Επειδή και εγώ ψάχνομαι για ακουστικά αλλά τα hd 200 απλά δεν υπάρχουν πουθενά, καμιά άλλη πρόταση?Τα θέλω κυρίως για ταινείες 5.1, gaming, αλλά και για μουσική... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Νοέμβριος 28, 2007 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 28, 2007 Τι λες ρε φίλε τα καταργήσανε; :( Στο Νάκα πήγες; Εγώ μετά από την εμπειρία μου με αυτά θα αγόραζα μόνο από τη σειρά professional και dj της sennheiser. Για άλλες εταιρείες δεν ξέρω. ΕΔΙΤ: Και αυτά είναι ωραία με επαγγελματικό ήχο: http://www.headphonereviews.org/headphone.php?action=view&headphoneId=83 Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα της επαγγελματικής σειράς της senn ακόμα καλύτερα με απίστευτη ένταση(120 db) http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/502188# Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 9, 2007 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2007 Πήγα πρόσφατα να αγοράσω στο Νάκα τα hd 200(σαν ρεζέρβα) αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν πια παρά μόνο ως ντέμο σε ορισμένα καταστήματα. Έτσι είπα να πάρω για αλλαγή κάτι πιο χαϊφιντελίστικο και κατέληξα στα hd 595 που ξεκινούν από τα 160 περίπου μέχρι και τα 182 στο Νάκα. Μεταφέρω κάποιες πρώτες εντυπώσεις για όσους ενδιαφέρονται.Χαρακτηριστικά:1. Μεγάλες εντάσεις ακόμα και από τρανζίστορ. Έχει ένα καλό ο πατέρας μου και τα ακουστικά(ως ηχεία) έπαιζαν σχεδόν το ίδιο δυνατά με τα ηχεία του τρανζίστορ(βλ.50 ομ).2. Ήχος με πλούσιο και εκτεταμένο μπάσο αλλά πιο αργό σε σχέση με ένα μόνιτορ. Καμμία σχέση με τα hd 200 που όπως πολλά μόνιτορ(π.χ hd 280) θυσιάζουν μπάσο χάριν της ακρίβειας στις μεσαίες.3.Λεπτομέρειες στα χαμηλά που πριν δεν άκουγα.4.Ηχητική σκηνή ούτε πολύ πίσω(όπως τα hd 650 σύμφωνα με όσα λένε) αλλά ούτε και πολύ μπροστά όπως θέλουν οι φίλοι της λεπτομέρειας.5. Συνεργάζεται καλά με κάρτα ήχου αλλά θέλουν ενισχυτή για ακουστούν επιθετικά(πιο σφιχτά). Στα παιχνίδια έχουν ατμοσφαιρικό βαθύ ήχο που σε συνεπαίρνει σε αντίθεση με τα 200 που ξεγυμνώνουν τελείως τον ήχο τους φανερώνοντας την μέτρια, λόγω συμπίεσης, ποιότητα.6.Λόγω ανοιχτής σχεδίασης αν τα βάλεις δυνατά θα ακούγονται σε όλο το σπίτι. Πλεονεκτούν όμως έναντι των κλειστών υλοποιήσεων σε έλλειψη αντηχήσεων μέσα στην κάψουλα και σε πιο ανοιχτό/αεράτο ήχο. Λέγεται ότι τα καλύτερα ακουστικά είναι πάντα ανοικτού τύπου.7. Είναι άνετα. Δεν ιδρώνουν τα αυτιά.8.Το βύσμα τους είναι χοντρό με αντάπτορα για λεπτό μίνιτζακ γεγονός που θα αναγκάσει σε αφαίρεση δύο βυσμάτων από την κάρτα ήχου(ή και παραπάνω) προκειμένου να συνδεθεί. Βέβαια τα υψηλής ποιότητας ακουστικά σχεδόν πάντα έχουν ως βασικό βύσμα το 1/4 minijack. Συμπέρασμα:Προτείνονται για τους φίλους της heavy metal που θα ακούσουν σωστά την παραμόρφωση της ηλεκτρικής χωρίς να τους γδέρνει τα αυτιά όπως π.χ με τα υπεραναλυτικά hd 200 ή τα hd 280. Επίσης για όσους θέλουν φυσικό,αέρινο, υποβλητικό ήχο χωρίς να ενδιαφέρονται τόσο για την ανάλυση(βέβαια μην ξεχνάμε ότι τώρα στρώνονται). Όσο για τους gamers αυτοί σίγουρα θα επωφεληθούν από την άνεση που προσφέρουν και τον δυνατό πλην ξεκούραστο ήχο. Εν τέλει είναι μια καλή επιλογή ακουστικά και ποιοτικά για την κατηγορία.Παραθέτω σύγκριση με τα κορυφαία hd650. http://www.headphone.com/technical/product-measurements/build-a-graph.php?graphID%5B0%5D=243&graphID%5B1%5D=255&graphID%5B2%5D=&graphID%5B3%5D=&graphType=1&buttonSelection=Compare+Headphones και http://www.headphone.com/technical/product-measurements/build-a-graph.php?graphID%5B0%5D=243&graphID%5B1%5D=255&graphID%5B2%5D=&graphID%5B3%5D=&graphType=0&buttonSelection=Compare+Headphones και οδηγίες για την ερμηνεία των αποτελεσμάτωνhttp://www.headphone.com/technical/product-measurements/how-to-interpret-headphone-data/Εdit: Μετά από κάμποσο στρώσιμο που τους έκανα ακούγοντάς τα παράλληλα σε διάφορα κομμάτια είδα ότι τελικά το μπάσο τους δεν είναι χαλαρό αλλά πιο βαθύ απ'ότι είχα συνηθίσει. Επιπλέον τώρα που τα δοκίμασα σε μεγαλύτερες εντάσεις διαπίστωσα ότι διατηρούν τη φυσικότητά τους χωρίς να προσθέτουν σκληράδα όπως τα 200, ενώ μπορείς να ακούσεις όλες τις λεπτομέρειες χωρίς καθόλου ενόχληση. Τελικά είναι όντως άρτιο μηχάνημα. Μόνο που σε ψηλές εντάσεις μέτρησα 70db και πλέον (φορώντας τα, με το χέρι τεντωμένο μπροστά μου και τον μετρητή της radioshack όρθιο). Απίστευτη διαρροή ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Δεκέμβριος 10, 2007 #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 10, 2007 Αυτά εδώ τι λένε?Κάνουν για gaming και μουσική??Επίσης όταν λέμε hi-fi ή monitor ποιες ακριβώς είναι οι διαφορές?Για gaming κυρίως ποια είναι καλύτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 11, 2007 #54 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 Αυτά φίλε dark σε θέματα παραμόρφωσης χτυπάνε άνετα και τα hd 650 των 300 και πλέον ευρώ.http://www.headphone.com/technical/product-measurements/build-a-graph.php?graphID%5B0%5D=255&graphID%5B1%5D=195&graphID%5B2%5D=&graphID%5B3%5D=&graphType=1&buttonSelection=Compare+Headphones(σύγκρινε τεχνικά χαρακτηριστικά και άλλων ακουστικών από αυτήν την σελίδα) Προορίζονται όμως για επαγγελματική χρήση. Τα μόνιτορ,τα φθηνά κυρίως, δίνουν έμφαση στις μεσαίες και όχι τόσο σε μπάσα και ψηλές. Τα καλύτερα έχουν ουδέτερο(σωστή ενίσχυση όλων των συχνοτήτων χωρίς έμφαση κάπου ιδιαίτερα) ήχο με περισσότερη οξύτητα ήχο(χαμηλή παραμόρφωση) γεγονός που μπορεί να κουράσει τον μουσικόφιλο. Φανερώνει όμως μικρές λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν τον ηχολήπτη. Τα συγκεκριμένα μόνιτορ πάντως φαίνονται πολύ καλά και από άποψη απόκρισης συχνότητας.Μη γελιόμαστε όμως. Σκέψου ότι πανάκριβα high end ηχεία δεν μπορούν να βγάλουν παραμόρφώσεις σε τόσο χαμηλά επίπεδα όσο ένα καλό ζευγάρι ακουστικά των 100 ή και λιγότερο. Ακουστικά όπως τα hd 595 και 650(καθώς και άλλα) δεν πρόκειται να κρύψουν καμία λεπτομέρεια. Διάβασε και τη διόρθωση που έκανα στο προηγούμενο ποστ. Απλά μπορεί να παραμορφώνουν ελαφρώς για να βγάλουν μια συγκεκριμένη σχεδόν ανεπαίσθητη ευχάριστη χροιά ή να κόβουν ψηλές για να βγάλουν πιο ξεκούραστο laid back ήχο.Δες και για τα grado επίσης. Το μόνο τους ελάττωμα είναι ότι κάθονται πάνω στ'αυτί.Για gaming σχεδόν τα πάντα είναι καλά αρκεί να είναι άνετα, να βγάζουν μπάσο(άρα όχι τόσο τα hd 280 π.χ) και να έχουν επαρκή ανάλυση. Δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικός ο ήχος των games. Πάντως με ακουστικά σαν τα hd 595 θα έχεις άνεση στο κεφάλι και ανοιχτό ατμοσφαιρικό ήχο με λεπτομέρεια στα μπάσα εκεί που πολλά computer speakers και ακουστικά πάσχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Δεκέμβριος 14, 2007 #55 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 dark22 gaming και μουσικη ΔΕΝ πανε μαζι στα ακουστικα, για FPS θες ακουστικα μονιτορ που βγαζουν αψυχο και "επιπεδο" ηχο ενω για μουσικη κατι που να βγαζει βαθυ και πλουσιο σαν τα 595 που αναφερε ο petros, υπαρχουν ακουστικα που αποδιδουν και στις 2 κατηγοριες αλλα οχι το ιδιο καλα, θα προτεινα τα beyerdynamic dt770 αν μπορεις να τα βρεις απτο ebay κοντα στα 150 ευρω και εχεις καλη πηγη γιατι θεωρουνται οτι καλυτερο στα games και ειναι τιγκα στο μπασο ( μερικοι ξενοι τα αποκαλουν fart cannons ) για αλλες χρησεις ομως ειναι καθαρα υποκειμενικο αν αποδιδουν ή οχι Ανοιχτα ακουστικα συνηθως δεν προτεινονται απο gamers σε gamers για 2 λογους 1) ελλειψη μπασου σε συγκριση με τα περισσοτερα κλειστα 2) ελλειψη ηχομονωσης Παρολαυτα εχω δει ατομα που παιζουν fps να χρησιμοποιουν και AD700 kai HD595 οποτε αμα δεν σε ενοχλουν τα 2 παραπανω ψεγαδια εχεις πολλες επιλογες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Δεκέμβριος 14, 2007 #56 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 14, 2007 Τα ανοιχτά ακουστικά δεν παραμορφώνουν τον ήχο με αντηχήσεις των μεσαίων και μπάσων συχνοτήτων. Αυτό είναι κάτι που το κατάλαβα αμέσως από τα 200 στα 595. Τα 595 δεν έχουν λίγο μπάσο απλά είναι ισορροπημένα. Θα τα πρότεινα ακόμα και ως μόνιτορ γιατί δεν χάνουν καθόλου σε λεπτομέρεια και έχουν φλατ απόκριση(όσο τα στρώνω μοιάζουν περισσότερο σε μόνιτορ).Επιπλέον βγάζουν πολύ δυνατή ένταση(περισσότερη από τα 200) και ποιότητα στην x-fi λόγω φορτίου και ευαισθησίας. Στην διαρροή ήχου υπάρχει όντως πρόβλημα.Μπορεί όμως ο νταρκ να βρει και πιο φθηνά ακουστικά όπως τα 515, 555, hd 212 pro κ.α. που είναι εξίσου καλά για gaming αλλά και για μουσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 13, 2008 #57 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Ξεθαυω λιγο αυτο το θεμα μιας και θελω να παρω ακουστικα και τα 2-3 μοντελα που με ενδιαφερουν εχουν αναφερθει παραπανω. Λοιπον τα ακουστικα τα θελω για χρηση 90% ταινιες συνδεμενα σε yamaha ενισχυτη και με χρηση του silent cinema (εξομοιωτης 5.1 για δικαναλα ακουστικα), και 10% για τις υπολοιπες γενικες χρησεις, μουσικη games κλπ.Ο βασικος λογος που παωω στα ακουστικα ειναι επειδη θελω να βλεπω ταινιες το βραδυ χωρις να ενοχλω, οποτε μιλαμε για κλειστου τυπου ακουστικα. Θελω να δωσω γυρω στα 100 ευρω, και προσανατολιζομαι σε αγορα απο ebay αμερικης γιατι μονο ετσι μπορω να παρω σε αυτα τα λεφτα κατι πιο αξιολογο. Εχω καταληξει λοιπον κυριως στα audio technica ATH-A700 και Beyerdynamic DT-770 pro 80. Αυτα με βαση οσα εχω διαβασει online, φαινονται και τα 2 εξαιρετικα ακουστικα, και απο ebay βρισκω τα Α700 στα 112 ευρω μαζι με τα μεταφορικα, και τα 770 λιγο πιο ακριβα, στα 126 ευρω. Οι τιμες μου φαινονται ικανοποιητικες για ακουστικα που αποτι διαβαζω αξιζουν τα λεφτα τους, αλλα δε μπορω να διαλεξω ποιο απο τα 2 να παρω. Με γνωμονα οτι τα θελω για ταινιες κυριως, ισως τα 770 που λενε οτι εχουν το καλυτερο δυνατο μπασο? Η τα Α700 που πρεπει να εχουν επαρκες μπασο και ταυτοχρονα ειναι παααρα πολυ ανετα?Τι προτεινετε? Ή μηπως και κατι αλλο? Ειχα διαβασει και για τα sennheiser HD-555, που τα βρισκω και στα 90 ευρω απο Ελλαδα, αλλα ειναι ανοικτου τυπου και γενικα διαβαζω οτι τα αλλα 2 μοντελα ειναι απλα καλυτερα σε ΟΛΕΣ τις πιθανες χρησεις, οποτε δε βλεπω το λογο να παω σ'αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonepeeler Αύγουστος 13, 2008 #58 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2008 Kαλημέρα.Γνωρίζετε kάποιο καλό φορητό ενισχυτή για να κάνει παρέα με τα SHURE SE 530.Τα ακουστικά τα χρησιμοποιώ με το ΝWZ A828 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Αύγουστος 17, 2008 #59 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 Ξεθαυω λιγο αυτο το θεμα μιας και θελω να παρω ακουστικα και τα 2-3 μοντελα που με ενδιαφερουν εχουν αναφερθει παραπανω. Λοιπον τα ακουστικα τα θελω για χρηση 90% ταινιες συνδεμενα σε yamaha ενισχυτη και με χρηση του silent cinema (εξομοιωτης 5.1 για δικαναλα ακουστικα), και 10% για τις υπολοιπες γενικες χρησεις, μουσικη games κλπ.Ο βασικος λογος που παωω στα ακουστικα ειναι επειδη θελω να βλεπω ταινιες το βραδυ χωρις να ενοχλω, οποτε μιλαμε για κλειστου τυπου ακουστικα. Θελω να δωσω γυρω στα 100 ευρω, και προσανατολιζομαι σε αγορα απο ebay αμερικης γιατι μονο ετσι μπορω να παρω σε αυτα τα λεφτα κατι πιο αξιολογο. Εχω καταληξει λοιπον κυριως στα audio technica ATH-A700 και Beyerdynamic DT-770 pro 80. Αυτα με βαση οσα εχω διαβασει online, φαινονται και τα 2 εξαιρετικα ακουστικα, και απο ebay βρισκω τα Α700 στα 112 ευρω μαζι με τα μεταφορικα, και τα 770 λιγο πιο ακριβα, στα 126 ευρω. Οι τιμες μου φαινονται ικανοποιητικες για ακουστικα που αποτι διαβαζω αξιζουν τα λεφτα τους, αλλα δε μπορω να διαλεξω ποιο απο τα 2 να παρω. Με γνωμονα οτι τα θελω για ταινιες κυριως, ισως τα 770 που λενε οτι εχουν το καλυτερο δυνατο μπασο? Η τα Α700 που πρεπει να εχουν επαρκες μπασο και ταυτοχρονα ειναι παααρα πολυ ανετα? Τι προτεινετε? Ή μηπως και κατι αλλο? Ειχα διαβασει και για τα sennheiser HD-555, που τα βρισκω και στα 90 ευρω απο Ελλαδα, αλλα ειναι ανοικτου τυπου και γενικα διαβαζω οτι τα αλλα 2 μοντελα ειναι απλα καλυτερα σε ΟΛΕΣ τις πιθανες χρησεις, οποτε δε βλεπω το λογο να παω σ'αυτα... έχοντας στην κατοχή μου και τα 2 ζευγάρια σου προτείνω ανεπιφύλακτα τα dt770/80, τα A700/A900 είναι καλά all around ακουστικά και μπορούν να παίξουν σε portable συσκευές με μέτρια προς καλά αποτελέσματα, αλλα το soundstage δεν είναι τόσο διευρυμένο όσο στα ad700 και το μπάσο δεν έχει καμια σχέση με αυτό που ακούς στα dt770(τα a700 έχουνε ποιοτικό σφιχτό αλλα ισορροποιημενο σε αντίθεση με τα dt770 που είναι λες και έχεις ένα subwoofer στο κεφάλι σου ) στην περίπτωση σου (που εξής καλή πηγή ήχου) τα dt770 βγάζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω σε αντίθεση με τα a700 που δεν θέλουν και τίποτα το πραγματικά ισχυρό για να τα οδηγήσει σωστά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Αύγουστος 17, 2008 #60 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2008 πολυ κατατοπιστικος Grunt. Εντωμεταυ το διλλημα ειχε γινει Α900 ή 770, αλλα αποτι φαινεται και σε αυτη τη συγκριση με συμφερουν τα 770 που τα βρισκω και λιγακι φτηνοτερα. Παντως το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι αν τυχον τα συνδεσω στην καρτα ηχου αντι για τον ενισχυτη ισως τα Α900 να ειναι καλυτερα. Θα μου πεις γιατι να το κανω αυτο? Επειδη μελλοντικα και αναβαθμιζοντας σε hdmi 1.3 ενισχυτη, μαλλον θα παω σε denon που δεν εχει silent cinema οπως ο yamaha, και θα αναγκαστω να χρησιμοποιησω το dolby headphone απο το PC (που λεγεται οτι ειανι και λιγο καλυτερο απο silent cinema) αλλα χωρις ενισχυση ετσι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.