psyber Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2007 hi guys and girls!ενδιαφερομαι να ασχοληθώ για πρωτη φορα με to water cooling. αυτο που ψαχνω θέλω α) να αποδίδει πραγματικά χαμηλές θερμοκρασιεςβ) να καλύπτει cpu chipset και καρτες γραφικώνγ) και να κανει πραγματικα το pc μου να το βουλώσει.για αρχη δεν βαζω δεσμευτικο κόστος ετσι ώστε να συγκεντρωθεί ικανοποιητικη ποικιλια προτασεων .ειμαι standby... Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 27, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 α) οι θεωρητικα μαξιμουμ επιδοσεις σε θερμοκρασια ειναι λιγο πανω απο θερμοκρασια χωρου.β)αναλογα τα κομματια που εχεις ψαξε στο watercooling section και δες τι εχουν αλλα μελη.το συγκεκριμενο σημειο εχει απαντηθει επαρκως και με μια μικρη αναζητηση θα βρεις τι ταιριαζει στα κομματια σου. γ)το τελευταιο ερωτημα απανταται σε συνδυασμο των 2 παραπανω.για να εχεις την καλυτερη αποδοση και σε ησυχια αλλα και σε θερμοκρασιες χρειαζεσαι οσο το δυνατον μεγαλυτερο ψυγειο το οποιο να μπορει να σηκωσει 2πλασιο υποθετικα φορτιο απο τα υλικα που θα ψυξεις με αυτο...........δες λοιπον τι χωρους εχεις........(εαν δεν εχεις γομαροκουτο) θα αναγκαστεις να βαλεις το ψυγειο εξωτερικα του κουτιου στερεωμενο καπου........και επισης μπες στο υποφορουμ για το aircooling και δες το ΔΙΑΣΗΜΟ ''Ποια ειναι τα ποιο αθορυβα 120χ120 ανεμιστηρακια'' για να γεμισεις το ψυγειο σου με αυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος a5 Οκτώβριος 29, 2007 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 Αρχική απάντηση από psyber [27-09-2007 03:10] hi guys and girls!ενδιαφερομαι να ασχοληθώ για πρωτη φορα με to water cooling. αυτο που ψαχνω θέλω α) να αποδίδει πραγματικά χαμηλές θερμοκρασιεςβ) να καλύπτει cpu chipset και καρτες γραφικώνγ) και να κανει πραγματικα το pc μου να το βουλώσει.για αρχη δεν βαζω δεσμευτικο κόστος ετσι ώστε να συγκεντρωθεί ικανοποιητικη ποικιλια προτασεων .ειμαι standby... zalman reserator 2.πολλη καλο και αθορυβο.κραταει εναν 6.300 στα 2.8 στους 45 βαθμουσ full load Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueChris Οκτώβριος 29, 2007 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 29, 2007 psyber πες μας πόσα λεφτά διαθέτεις για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FREY REACTOR Νοέμβριος 20, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 βασικα δεν ειναι λιγο ρισκο το wc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Νοέμβριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 22, 2007 Σκεφτεσε για εξωτερικη υδροψηξη ή ολα μεσα στο κουτι, σε αυτη την περιπτωση τι κουτι εχεις και γενικα απο τι αποτελειτε το συστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.