papatsonis Φεβρουάριος 8, 2008 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 @dark22 σχεδον ολες τις εχει "κανονικα" μονο τις 2 "εξτρα" για το GTL ref setting βγαζει με το Ctrl+F1 @spyrus , μα το θεμα ειναι οτι ΔΕ θελω να δωσω ουτε το +0.05 παραπανω αν παιζει οκ το συστημα και χωρις αυτο , για αυτο ψαχνω να βρω τα measure points για CPU VTT , vPCI-E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Φεβρουάριος 8, 2008 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Σωστά το πας ούτε εγώ θέλω να δίνω παραπάνω αλλά επειδή δεν έχω πολύμετρο θα έβαζα τα minimum και ας είναιυπεραρκετά. Μάλιστα με αυτά θα έβλεπα και τα όρια (π.χ. nb από ποιο fsb και πάνω παίζει).’λλωστε τα minimum που μπορείς να βάλεις 'λογικά' θα είναι 24/7 safe με μικρή επιφύλαξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papatsonis Φεβρουάριος 12, 2008 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2008 μιας και εβγαλα τη μητρικη ατπο κουτι ειπα να ψαξω να δω που ειναι το CPU VTT measure point να μου φυγει και ο καημος αν κανει overvoltage στο "normal" .Τελικα ΔΕΝ κανει (παλι καλα ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.