annivas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26, 2007 Win XP PRO GR SP2όλα λειτουργούν κανονικά αλλά όταν πας να μπείς στο C: (O Yπολογιστής μου - C:) παίρνω το εξής μήνυμα: τα Windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το αρχειο copy.exe. Bεβαιωθήτε οτι πληκτρολογήσατε το όνομα σωστα...κλπ και δεν μπαίνει στον δίσκο. μπαίνει ΜΟΝΟ αν πατήσω δεξί κλικ - άνοιγμα.αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζω στο pc μου, στο οποίο τρέχω το Kaspersky 6.0 και μια φορά χτύπησε alert για το Copy.exe και πάτησα Delete. παρ' ολα αυτα μου βγάζει αυτό το μήνυμα.αυτό το βγάζει σε άλλα 2 μηχανήματα φίλων μου (με τα οποία διαμοιραζόμαστε τα αρχεία μας μέσω USB STICK). οπότε πιθανόν να είναι ιός. υπάρχει κάποια λυσή χωρίς να κάνω πάλι φορμάτ? το kaspersky δεν μπορεί να δώσει λύση. παρόλο που το βρίσκει και πατάω delete δεν αλλάζει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 26, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 δες που βρισκεται και πηγαινε σβηστο απο ασφαλη λειτουργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Σεπτέμβριος 26, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Ιός είναι κατά πάσα πιθανότητα όπως σου είπε και ο Kaspersky. Δοκίμασε να κατεβάσεις την τελευταία δοκιμαστική του NOD32 και να κάνεις ένα scan με αυτή. Αν τον ξαναβρεί, κάντον delete και αν το πρόβλημα παραμείνει, τα ξαναλέμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Προφανώς το Kaspersky έχει ήδη σβήσει το COPY.EXE αλλά κάποιος το ψάχνει. ’νοιξε το σκληρό σου και σβήσε το autorun.inf που θα βρεις μέσα. Καλό θα ήταν να το σβήσεις κι από το usb stick σου κι από όλους τους δίσκους σου και των φίλων σου, γιατί αν δεν το κάνεις μπορεί να ξανατρέξει το COPY.EXE όπου έχει ξεμείνει και να σου ξαναγεμίσει τους δίσκους Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnnymous Σεπτέμβριος 26, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με ένα αρχείο ονόματι Ravmon.exe. Βέβαια είναι μέσα σε κάθε σκληρό δίσκο.. Απλά το έχω παρατήσει γιατί ποτέ δεν μου έχει δημιουργησει πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
annivas Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 παίδες έψαξα σε ένα άλλο φόρουμ και βρήκα την λύση με 1 αρχείο μόλις κάτι KB. απλά το τρέχεις σε safemode και δεν σε ξαναενοχλεί. σε εμένα και σε αλλα 2 pc που το έκανα δούλεψε. επίσης μου είπαν άλλα 3 παιδιά πως τους εμφανίστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.