Jump to content

Αγορά Κάρτας

petr00kos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λογω της δημιουργιας ενω αρκετα δυνατου PC σκεφτομαι για καποια καλη καρτα οπως η 8800 Ultra - GTX ... το θεμα μου ειναι οτι δεν ξερω αμα οντως αξιζει να δωσω τοσα λευτα σε μια καρτα ενω μπορω να τα επενδυσω καπου αλλου π.χ τροφοδοτικο CPu μπλα μπλα :...: μιλαμε για οθονη 19 ιντσών με μέγιστη αναλυση 1280χ1024 ... σκεφτομουνα αν και κατι πιο μικρο με καλυψει οπως μια 8800 GTS 320 Mb π.χ ... ετσι θα ηθελα τη βοηθεια σας :D

Σε λιγο (1-2 μηνες) βγαινουν οι 9800 της NVIDIA οποτε η περιμενεις, η αν δεν μπορεις να περιμενεις πας σε GTS 320..

Ενας πουλαει μια 8800GTX με 400Ε και υπολοιπο εγγυησης. Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ να σου πω που ειδα την αγγελια

βασικα μπορεις να περιμενεις τις 9800, οι οποιες απο οτι ακουστηκε θα μπουν στην αγορα με τιμη 8800.μεχρι τοτε πιστευω μπορις να βολευτεις με μια 7900(εκτος αν εισαι extreme -gamer).αυτα απο μενα.

Αρχική απάντηση από johnysb [Σήμερα, στις 00:43]

βασικα μπορεις να περιμενεις τις 9800, οι οποιες απο οτι ακουστηκε θα μπουν στην αγορα με τιμη 8800.μεχρι τοτε πιστευω μπορις να βολευτεις με μια 7900(εκτος αν εισαι extreme -gamer).αυτα απο μενα.

Extreme gamer δεν ειναι απαραιτητα οποιος θελει να παιξει τα games που εχουν βγει /ετοιμαζονται να βγουν τον τελευταιο καιρο, σε bioshock και world in conflict ειδικα οι 7900/1900 δειχνουν σημαδια ηλικιας (απο προσωπικη εμπειρια παντα )

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 03:28]

οπως το πες....8800gts320...και σκασε περισσοτερα λεφτα σε κουτι τροφοδοτικο ψυξη και ισως ενα γρηγορο δισκο π.χ. raptor

ε ναι προφανως εκει θα καταληξω και ισως αργοτερα παρουμε και την 9800... ευχαριστω πολυ ολους για τις αμεσες απαντησεις ! :D:D:p

Εχω την 8800gts 320 αξιζει και το τελευταιο cent που δινεις.Την πηρα πριν απο 6 μηνες και ακομα παιζει τα παντα σφαιρα και με φιλτρα.

GO for it!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.