Jump to content

Απο E6XXX σε Q6XXX, τα 2 σε 4

chrisnitro2000

Recommended Posts

Είμαι δε διλημμα και ζητώ την γνώμη απο εσας που είχατε core 2πυρηνο και πηρατε 4πυρηνο..

Αν έχετε παρατηρησει διαφορα στις επιδοσεις γενικα και πιο ειδικα στα παιχνιδια..

Ευχαριστω :T:

Λοιπόν:

1) Στο encoding οποιουδήποτε είδους, αρκεί να υποστηρίζει το πρόγραμμα 4πύρηνους. Απλά μισός χρόνος στα ίδια ΜΗz, στεγνά.

2) Στα παιχνίδια, μόνο στο Supreme Commander έχω παρατηρήσει πραγματικά εντυπωσιακά μεγάλες διαφορές, στα υπόλοιπα είτε Ε6600 είτε Q6600, ψιλοίδο μου κάνει. Το Ghost Recon 2 έχει καλύτερη εκμετάλλευση του 4πύρηνου, αλλά κυρίως λόγω φυσικής. Περιμένω τη νέα φουρνιά παιχνιδιών (Crysis, UT3) τα οποία υπόσχονται quad-core support μπας και δω καμιά σοβαρή διαφορά.

3) Αν μπορείς να περιμένεις, πάρε τα Χριστούγεννα Penryn. Οι λόγοι είναι απλοί: θα ανεβαίνουν καλύτερα, θα κάνουν στο μισό χρόνο encoding και μέχρι τότε θα ξέρουμε και πολύ πιο σίγουρα πιο θα είναι το μέλλον των πολυπύρηνων.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.