Jump to content

Τί ταχύτητες πιάνετε στο Free Account του Rapidshare;

HOTAS

Recommended Posts

Τί ταχύτητες πιάνετε στο Free Account του Rapidshare; Εγώ με Forthnet 2play, αν και κλειδώνω περίπου στα 20400, δε ξεπερνάω τα 200ΚΒ, ενώ υπολογιστής σε πανεπιστημιακό δίκτυο πιάνει σταθερά 950ΚΒ από Level 3 #3... Τί μπορεί να φταίει; Μήπως περιόρισαν τις ταχύτητες στο free account;

Αρχική απάντηση από ennia

εγω με 1024 καπου στα 70-80

Που είσαι παλικάρι και έχεις τόσο χαμηλά? εδώ με 768 και πάω σταθερά στα 77 και καμιά φορά 85-90 κονεξ τοκ. :magic: :hi: τι σπουδάζεις? να διαβάζουμε και πότε πότε:T:

Αμαλιαδα ειμαι. δεν ειναι δικη μου η συνδεση. εγω εχω κανει αιτηση για conn-x εδω και ενα μηνα και ακομα δεν μου εχουν απαντησει. Διοικηση Επιχειρησεων σπουδαζω στην πατρα.

Αρχική απάντηση από ennia

Αμαλιαδα ειμαι. δεν ειναι δικη μου η συνδεση. εγω εχω κανει αιτηση για conn-x εδω και ενα μηνα και ακομα δεν μου εχουν απαντησει. Διοικηση Επιχειρησεων σπουδαζω στην πατρα.

Στην δικιά μου σύνδεση (και νομίζω και στην δικιά σου) πρέπει να σε ενημερώσουν ότι έχεις συνδεθεί μέσα σε 12 ημέρες έχεις δώσει τηλέφωνο σταθερό αλλά και κινητό για τον λόγο αυτόν?. Ενόχλησέ τους και εσύ τώρα.Σου εύχομαι καλή πρόοδο σε ποιο έτος είσαι? :magic:

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

ΜΕ οτενετ 768 χτυπαω 60-70 σε Premium account. Γιατι εχω την εντυπωση οτι το RapGet με καθυστερει.... οταν κατεβαζω απο τον DAP πηγαινει με 75!!!

εχεις πμ...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.