annivas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 ρε παιδιά, καταλάθος φόρμαρα έναν σκληρό δίσκο ενώ τον είχα συνδεδεμένο στο pc μου και ξεχάστηκα και εγκατέστησα και τα windows μέσα. τώρα έχω αποσυνδέσει τον δίσκο αλλά στην εκκίνηση έχω 2 επιλογές για startup και οι δύο είναι Windows Xp Pro...Πως βγάζω την μία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Σεπτέμβριος 25, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 control panel/system/advance / settings ( του start up and recovery ) / διαλεξε το default που θες και ξετσεκαρε το χρονο που θα εμφανιζει τα αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Σεπτέμβριος 25, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2007 Η σβήστο απλά από το boot.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
HOTAS Σεπτέμβριος 26, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 Πας Πίνακας Ελέγχου-->Σύστημα-->Καρτέλα Για Προχωρημένους-->Πατάς στο Ρυθμίσεις του Εκκίνηση και Αποκατάσταση και μετά στο κουμπί Επεξεργασία και σβήνεις τη μία από τις δύο γραμμές κάτω από το [operating systems].Για να μη σβήσεις τη λάθος πόσταρε όλο το περιεχόμενο του boot.ini για να δούμε ποια πρέπει να διαγραφεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
annivas Σεπτέμβριος 26, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 26, 2007 παίδες...... ΈΣΒΗΣΑ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ δεν ξεκινάει το pc :( ... δεν έχω αποκατάσταση, υπάρχει λύση εκτός απο το φορμάτ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Σεπτέμβριος 27, 2007 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 Βρε παλίκαρε δεν έκανες ένα save as το boot.ini σε bootback.ini?Μπες από dos και φτιάξτο.Αλλιώς νομίζω γίνεται με το cd των windows και fix mbr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
annivas Σεπτέμβριος 27, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 27, 2007 οχι δεν έκανα backup, αλλά ευτυχώς έψαξα στο ιντερνετ και βρήκα αυτό: bootcfg /rebuild :) αυτό ξαναδημιουργεί το boot.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Σεπτέμβριος 28, 2007 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 28, 2007 Τέλος καλό, όλα καλά... Και την επόμενη φορά να είμαστε λίγότερο αφηρημένοι, έτσι;;;; :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.