Jump to content

Ηρθε το χ38

slaught

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από slaught [Σήμερα, στις 00:09]

Λοιπον το γνωστο - αγνωστο μαγαζι ξαναχτυπα εδω

Καλό φαίνεται αλλά πολύ υψηλό και δεν μου είναι ξεκάθαρο σε ποιους απευθύνεται...

......από ta_mele [Χθες, στις 22:56]

Καλό φαίνεται αλλά πολύ υψηλό και δεν μου είναι ξεκάθαρο σε ποιους απευθύνεται...

Μάλλον το motherboard θα είναι στην ...αναμονή τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Νομίζω ότι πολύ ενδιαφέρον θα έχει στο X38 η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει κανείς μνήμες με modules που υποστηρίζουν XMP. Αυτό νομίζω θα φέρει (ή τουλάχιστον θα προσπαθήσει) και μια αρκετά σοβαρή αλλαγή στη φιλοσοφία του overclocking μνημών.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 03:22]

Εγώ πάντως σπάζομαι με το board αυτό...

Και μιλάω για τις θέσεις των pci.

Και εγω το ιδιο!:mad:

Μπορει για o/c να μ@μ@ει αλλα και απο τιμη σε μ@μ@ει για τα καλα...

Εγω προσωπικα θα περιμενω να σκασουν και αλλα mobo για 45nm για να εχω ενα μετρο συγκρισης.

ΑΥΤΑ εχουν συζητηθει ξανα εδω μεσα η οχι (αν ναι , να το σβησω) ,παρολο που δε θα επηρεασει πολυ κοσμο , ο συνδιασμος ICH9R +x38 προβλεπω να ειναι "Θανατερος" (με οποια εννοια το διαβασει κανεις..)

• 3 weeks later...

Ρε παίδες (αυτοί που εργάζονται σε "μαγαζια"), πότε έρχονται τα asus x38 ??? έχετε ημ/νία ?

Φαντάζομαι πολύ σύντομα, αφού ήδη είναι διαθέσιμη στο oclockers.co.uk http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-248-AS&groupid=701&catid=5&subcat=946

Ασχολείαστη η σύγκριση αυτή...

Δεν περίμενα να ποσταρουν κάτι τετοιο αυτοί οι τύποι...

Μα τι λέμε τώρααααααααααα

Test platforms :

The X38 system come with :

Gigabyte X38-DQ6 board F3 bios

Intel Core 2 Quad Q6600 @ two core enabled

2 x 512MB Corsair 5400UL

Galaxy GeForce 8500GT

BQ 500W

The 975X system come with :

Intel D975XBX2KR Bad Axe

Intel Core 2 Duo E6600

2 x 512MB Crucial Ballistix DDR2 800MHz

Asus GeForce 6600GT

Hiper Power 530W

ΕΛΕΟΣ...ούτε που θα το ποστάριζα ποτέ...

Μιλάμε για 2 τελείως διαφορετικά και ανεξάρτητα συστήματα,μα ΟΥΤΕ τον επεξεργαστή δεν είχαν ίδιο,ουτε την vga με το 3dmark06 που κατα ένα ποσοστό επιρεάζεται ανάλογα την κάρτα το cpu score.

Και πώς σκ@τ@ καταφέρανε να είναι 3sec πιο γρήγορο στο 4Μ Ρι και σε όλα τα άλλα πιο αργό πλην του 3dmark

Αρχική απάντηση από tifozif1 [Χθες, στις 22:01]

x38 χωρίς DDR3 ??? Ευχαριστώ ΔΕΝ θα πάρω...

...κοι ούτε .... για Χ48 είσαι και όταν με το καλό πεσουν οι ddr3, εκτός αν τα χεις.

αλλα μεχρι τότε θα βγουν και οι Nehalem :hehe:

και αν συνεχίσω να μιλάω πάνω σ αυτό και στο "κορυφαιο πριν λίγο καιρό 975 που τώρα θα πρεπει να σου κάτσει για να παιξει quad" θα βγω πολυ offtopic

οι λόγοι δε που εβγαλαν το X38 αφερει πόντους απο την σοβαρότητα της εταιριας....

το καλό ειναι οτι ο καθενας μπορει να βγει επωφελουμενος απο αυτη την

κατασταση που εχει διαμορφωθεί (πχ φθηνοι δυνατοι cpu) αλλα και πάλι αυτο

δεν οφειλεται στην Intel(μονο) αλλά και στο αγοραστικο κοινο που δεν έχει σχεση

με αυτο του παρελθοντος.

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 01:49]

Μιλάμε για 2 τελείως διαφορετικά και ανεξάρτητα συστήματα,μα ΟΥΤΕ τον επεξεργαστή δεν είχαν ίδιο,ουτε την vga με το 3dmark06 που κατα ένα ποσοστό επιρεάζεται ανάλογα την κάρτα το cpu score.

Nαι αυτό λέγεται αφασία. :hehe:

...... από Dem [Σήμερα, στις 00:35]

...κοι ούτε .... για Χ48 είσαι και όταν με το καλό πεσουν οι ddr3....

αλλα μεχρι τότε θα βγουν και οι Nehalem ....

...... "κορυφαιο πριν λίγο καιρό 975 ....

..... το X38 ....... :

Γι' αυτό Dem,

Έφτιαξα τον παρακάτω πίνακα (είναι αρκετά ακριβής), για να δούμε (στατιστικά) κάθε πότε αλλάζει η Intel chip στο South Bridge και να ξέρουμε (σχετικά) τι να περιμένουμε.

Τα X38 και X48 τα έχω βάλει, αν και στηρίζονται στο ICH9, για να μας βοηθήσουν στην συνολική εικόνα.

Intel_chipsets.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.