Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

Και εγω ελεγα να κανω την παρθενικη μου εμφανιση αλλα το ξεκινησατε νωρις.

Ειμαι ακομα με πληκτρολογιο αλλα καποια στιγμη θα βγει η τιμονιερα απο την ντουλαπα!

Ενδεικτικα σε GP και Sprint τι χρονοι παιζουν, για να ξερω που βρισκομαι ρωταω!

Εχω δει εδω μερικους και τρεμω λιγο αλλα καποιο μεσοι χρονοι που ειναι?

Γιατι μπηκα σε εναν ξενο server χθες και τους ειχα αν και οι 6 απο τους 10 κανανε οτι @@ μπορειτε να φανταστειτε...

Μεχρι και αναποδα πηγε ενας!

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

gomar/racer/mech5107 2:13 - 2:15 (σε χαλαρο mode)

εγω/hayabusa/AN7 2:16 - 2:17

(ΣΟΡΡΥ αν ξεχασα καποιον που ειναι σε αυτους τους χρονους!!)

οι χρονοι αυτοι ειναι στην μεγαλη τη GP και με ολα τα βοηθηματα της Μ3 ΑΠ-ενεργοποιημενα.

μετα ειναι παιδια που δε τοπαιζουνε πολυ ή εχουν πληκτρολογιο και δε μπορουν να πανε γρηγορα

Παιδες νωρις μπηκατε χτες, σας ειδα μπηκα και εγω αλλα δεν μπορουσα γιατι παιζαται αγωνα εκεινη την στιγμη! Αμα ειναι πιο βραδακι καλα τις 11.30 να ξεκιναμε για να εχουμε τελειωσει τις βραδυνες δουλειες μας!

ηταν νωρις γιατι 5 το πρωι δουλευα..αυτο σημαινει 03:45 ξυπνητηρι...αλλα κοιμηθηκα 2 :p

κομματια λεμε ειμαιι........

Ισως παιξουμε το βραδακι αλλα οχι τοσο βραδυ..ισως νωριτερα..

edit :

@tolis : ο hayabusa παιζει με πληκτρολογιο και κατω απο 2.20 δε πεφτει :p

εγω πλέον, εστω και προσωρινα, ειμαι με pad....:p

Aπο εκει και πέρα, νομιζω πως θα πρεπει να εχουμε τα βοηθηματα ενεργοποιημενα και οποιος θελει να επιλεγει το τι θα χρησιμοποιησει στον αγωνα για να μην "αδικειται" κανεις. Ετσι κι'αλλιως για την πλακα μας παιζουμε και για να το ευχαριστηθουμε ;)

Btw, Σημερα θα ριξουμε κανα γύρο;

Επίσης καλό θα ηταν να εχουμε και καποιον ακομη (με αρκετα μεγαλο upload κατα προτιμηση) που να σηκωνει σερβερ γιατι και ο GoMaR ανθρωπος ειναι και ισως να δυσκολευεται ορισμενες φορές ;)

Αυτα τα ολιγα :D :D :D

Μπορω να κανω και εγω server me 1mbit up/15mbit down! Στο 360 live αντεχω πολλους παιχτες που παιζω!

Και οι δικοι μου χρονοι ειναι στο 1.17 και συντομα μπαινω στο 1.16! Λοιπον περιμενουμε ενημερωση για το βραδακι!

Τώρα μπήκε σπίτι ο Gom...Κάτσε να δούμε...

ΕDIT:Τελικά δεν μπορεί,είναι από το laptop...Θα σήκωνα εγώ αλλά με την 4net εδώ και δύο βδομάδες...Αφήστε τα καλύτερα,δεν θα μπορούμε να παίξουμε...Σηκώνει κανείς άλλος?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.