Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από hayabusa [Χθες, στις 22:36]

παίδες μετά από πολλούς γύρους δοκιμων καταφερα να ριξω τον χρονο μου στο 2.24.6χχ.

Απιστευτο και ομως αληθινο....

Σώπα, μπράβο.

Είναι κανείς μέσα τώρα ή προκειται να μπει?

Να ρίξουμε κανα γύρο.

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

ο gomar αποκλειεται γιατι εφυγε για διακοπουλες του ΣΚ,εγω λεω να παω να κοιμηθω οπου να'ναι.....οποτε δεν το βλεπω. απο δευτερα που θα γυρισει και ο hoster οπωσδηποτε...!!!

Αρχική απάντηση από honda22

Μπααα, λέτε να μπούμε?

να μπουμε, αλλα ποιος θα σηκωσει; ο gomar δεν εχει δωσει ακομα σημεια ζωης :D

Αρχική απάντηση από honda22

Όποιος έχει το μεγαλύτερο upload...έχω 192..lol

256 που δεν την παλευει. τη μετρησα σημερα στο speedtest.net και την εβγαλε 176. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΟΤΕΕΕΕΕ. τεσπα αν υπαρχει καποιος εθελοντηςω που ξερει και μπορει ας μας ενημερωσει

Αρχική απάντηση από cptkoulis

ανοιξα ενα, thelab thelab

αν το βρειτε, μπειτε

εγω το βρηκα αλλα για καποιο μυστηριο λογο δεν μπορουσα να μπω με τιποτα( κολλαγε στην οθονη που βαζεις το pass. Μου το εχει ξανακανει οπως και σε μερικους αλλου εδω μεσα οποτε μαλλον δεν ειναι δικο σου προβλημα...

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 23:48]

εγω το βρηκα αλλα για καποιο μυστηριο λογο δεν μπορουσα να μπω με τιποτα( κολλαγε στην οθονη που βαζεις το pass. Μου το εχει ξανακανει οπως και σε μερικους αλλου εδω μεσα οποτε μαλλον δεν ειναι δικο σου προβλημα...

Και εμένα τα ίδια κάνει...βάλε και allowed το αυτόματο κιβώτιο αν ξανασηκώσεις.:p

θα ανοιξω αλλο thelab,χωρις password

οχι, με τιποτα. θα γινει πανικος και θα μας τρελανει στo lag

Καλα,ας περιμενουμε και τους αλλους αυριο

perfect idea, I think that i saw gomar before two minutes so tommorow we will not have any problems( I hope so).

good night....

Ωπ να τα παιδακια μου :D

cptkoulis : δε μπορεις να σηκωσεις σερβερ γιατι πρεπει να ανοιξεις καποιες πορτς στο ρουτερ σου γιαυτο...

Μολις γυρισα απο ταξιδι..οποτε λογικα απο αυριο βραδυ (23:30 ) θα μαι ονλινε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.