Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Εγώ είχα πρόσκληση... :p

15 είχε το εισιτήριο για είσοδο στην έκθεση που είχε έξω τις γνωστές κόντρες "ποιος βγάζει τα περισσότερα ντεσιμπέλ?", τις κοπελιές που κάνανε διάφορα κόλπα (;)) και μέσα είχε εργοστασιακά και φτιαγμένα, βελτιωτικούς οίκους και λοιπά...

Και άλλα 10 είχε το εισιτήριο για την αρένα... (όπου θα το σκεφτώ να ξαναπατήσω του χρόνου γιατί ρε σεις, ειλικρινά, έφαγα τόσο λάστιχο που δεν άντεχα πια μετά από κάποιο σημείο...!)

σε εμενα παντως υπαρχει μεγάλο προβλημα και δεν ξερω τι θα κανω. αν παρατηρησατε χτες εφυγα στη μεση του αγωνα. δεν βγηκα ομως επειδη μου τη βαρεσε αλλα επειδη με πεταξε εξω για αλλη μια φορα....:(

Αρχική απάντηση από hayabusa [Σήμερα, στις 10:21]

σε εμενα παντως υπαρχει μεγάλο προβλημα και δεν ξερω τι θα κανω. αν παρατηρησατε χτες εφυγα στη μεση του αγωνα. δεν βγηκα ομως επειδη μου τη βαρεσε αλλα επειδη με πεταξε εξω για αλλη μια φορα....:(

Μήπως κόβεται η σύνδεση του Internet?

Γιατί εμένα το έκανε μια φορά εχθές στα δοκιμαστικά.....sagem modem βλεπεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.