Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Δεν πειράζει.

Δεν έχασες πολλά.

Δεν φταινε οι χρηστες......αλλα το παιχνιδι που κρασαρει στα καλα καθουμενα..

Παντως 10 παικτες μαζευτηκαμε σημερα..Ωραια ηταν.Το lag ειναι μονο προβλημα αλλα ενταξει....παιξαμε 2 αγωνες σημερα

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

εδω τα μπλε νουμερα που σας ελεγα παιδια... αν ξερει κανεις τι ειναι ας μου πει να μου φυγει η περιεργεια..

ocftwzyd2mwfwwqyjjzh.jpg

εδω μετα απο μια κοντρα με τον i-Vtech πηγαμε ευθεια και μπηκαμε σε ενα δρομακο που εχει...

mztonjg0al2b12lmzqur.jpg

αυτα ταμλε νουμερα δεν εχω ιδεα τι μπορει να ειναι. εμενα δεν μου τα εχει εμφανισει ποτε.

btw εγω και ο gomar μετά απο μια άτυπη και εκτός προγράμματος κόντρα βρεθήκαμε να κάνουμε τούμπες στον αερα :D

Αρχική απάντηση από GoMaR

Δεν φταινε οι χρηστες......αλλα το παιχνιδι που κρασαρει στα καλα καθουμενα..

Παντως 10 παικτες μαζευτηκαμε σημερα..Ωραια ηταν.Το lag ειναι μονο προβλημα αλλα ενταξει....παιξαμε 2 αγωνες σημερα

Αν μπορέσω σήμερα το βράδυ και εμφανιστώ να παίξουμε αφήστε με να κάνω εγώ Host για να δω και τις ρυθμίσεις γιατί σίγουρα σε RFactor και F1c αντέχω 15 άτομα από όλο τον κόσμο επομένως 15 Ελληνόπουλα θα είμαστε ΟΚ.

Επίσης μια γενική βοήθεια... όταν φρενάρεται στο τελείωμα .. πριν δηλαδή νιώσετε πως έχετε φτάσει στα χιλιόμετρα που θέλετε για να στρίψετε προσπαθήστε να ψιλοτσιμπάτε το γκάζι. Θα έχετε παρατηρήσει πως στο τελείωμα του φρένο και ακουμπώντας το τιμόνι ο κώλος κάνει γκάου και φεύγει άσχημα... με αυτό που σας λέω θα είναι πολύ ποιο γλυκός. Αυτό λέγεται Bliping και θέλει χρόνο να το μάθετε να το κάνετε καλά αλλά το BMW συγχωρεί πολύ σαν παιχνίδι και αν το μάθετε θα βοηθηθείτε και σε άλλα παιχνίδια ιδίου τύπου.

Αρχική απάντηση από BlueChris

Επίσης μια γενική βοήθεια... όταν φρενάρεται στο τελείωμα .. πριν δηλαδή νιώσετε πως έχετε φτάσει στα χιλιόμετρα που θέλετε για να στρίψετε προσπαθήστε να ψιλοτσιμπάτε το γκάζι. Θα έχετε παρατηρήσει πως στο τελείωμα του φρένο και ακουμπώντας το τιμόνι ο κώλος κάνει γκάου και φεύγει άσχημα... με αυτό που σας λέω θα είναι πολύ ποιο γλυκός. Αυτό λέγεται Bliping και θέλει χρόνο να το μάθετε να το κάνετε καλά αλλά το BMW συγχωρεί πολύ σαν παιχνίδι και αν το μάθετε θα βοηθηθείτε και σε άλλα παιχνίδια ιδίου τύπου.

Ναι ρε συ το ξερουμε αυτο..και καλα κουμπωνει η ταχυτητα και μπαινει η συμπιεση και δεν πεταει κωλο...Ετσι το νιωθω ... Βασικα ετσι το εχω κανει και με την αλφα μου :p

Δε ξερω αν παιζει ρολο και η τιμονιερα παντως χθες ο noxius με gamepad εκανε 2.14.χχχ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.