Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nickstamat

:wassat:

Για κάνε κάνα restart...Και του AN7 δεν του το έβρισκε στην αρχή...

Και ένας χρόνος στη GP παίζοντας multi...

2000842795878559014_rs.jpg

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από JdCZT

Παιδες ουτε σε μενα δουλευει το hamachi...σε σας;

Εγώ,o AN7 και ο nickstamat έχουμε συνδεθεί...

(btw προσοχή στο firewall μην το μπλοκάρει)

Συνδεθηκα και εγω αλλα σε μιση ωρα πρεπει να φυγω οποτε το βραδακι μαλλον Θα μπω...και κατι τελευταιο...αργει στο συγκεκριμενο παιχνιδι να βρει τον server;Ρωταω γτ σε cs 1.6 ηθελε καμοια 30αρια refresh

Αρχική απάντηση από JdCZT

Συνδεθηκα και εγω αλλα σε μιση ωρα πρεπει να φυγω οποτε το βραδακι μαλλον Θα μπω...και κατι τελευταιο...αργει στο συγκεκριμενο παιχνιδι να βρει τον server;Ρωταω γτ σε cs 1.6 ηθελε καμοια 30αρια refresh

Mπα όχι..

Απλά αν κάποιος που είναι συνδεδεμένος στο hamachi έχει κάνει server,και πας στο lan του παιχνιδιού θα το βρει αμέσως..

Αν πάλι δεν υπάρχει κανονίζουμε και μέσα απ' το hamachi,έχει chat...;)

αλλο ενα driftaki...στην στροφη πριν το S-ακι..

Αν και ειναι γρηγορη στροφη και μπαινεις με οσα εχεις..καθε φορα που φτανω εκει δεν μπορω να κρατηθω....μια στραβοτιμονια...και ωωωωωπ..

mov00029.rar

Αρχική απάντηση από ΝTG

Αν και ειναι γρηγορη στροφη και μπαινεις με οσα εχεις..καθε φορα που φτανω εκει δεν μπορω να κρατηθω....μια στραβοτιμονια...και ωωωωωπ..

Να δεις ένα πραμα...και γώ το ίδιο,

Αφού το ζητάει το κοινό ρε :p

Αρχική απάντηση από ΝTG

πλακα πλακα ειναι ισως η μοναδικη μαζι με μια αλλη πιο πριν που της μοιαζει που δεν εχω κανει λαθος...:p

Που ειστε βρε αλητήριοι? Μπήκα στο Hamachi στον TheLab Racing αλλα κανείς ονλάιν???

Μπας και βοσκάτε αλλού?

Κατάφερα και το έπαιξα και εγώ αλλά παραγλυστράει ο κώλος με όλα off. Παρόλαυτά έχει πλάκα.

post-7389-1416073204,7541_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.