Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

τουλάχιστο σμρ έκανα 2.15.948

Βέβαια θα μπορούσα να το είχα κάνει αρκετά δέκατα πιο κάτω αλλά μλκίζομαι συνέχεια ρε γμτ.Χάνω κλασικά χρόνο στο 1η στροφή.

Μια φορά έκανα 1 σεκτορ 1sec κατω απ αυτό που έκανα στο 2.15.9,και ενώ πήγαινα καλα, στην στροφή με τις σημαίες στις εξέδρες ο μλκς έφυγα έξω.

attachment.php?attachmentid=30576&stc=1&d=1208288630

post-555-1416073460,0843_thumb.jpg

Φυσικά :) Αλλά αύριο, ο γομάρης δεν φτιάχνει πάλι σήμερα.

Η πρώτη στροφή και οι τελευταίες πιστεύω παίζουν πολύ ρόλο για έναν καλό γύρο.. Ειδικά η πρώτη, κατηφορική και χωρίς ABS, είναι κόλαση..

Ωραίος και ο mech :p

Εγώ είμαι ο 13 :p

πωπωπωπω.....Βεβαια ο ivtec εχασε τα κουμπια και εφυγε..

ο ΑΝ7 μαλλον του εφυγε το αμαξι και μετα εμεινε πισω , εφυγε εκτος σερβερ..

Τωρα...

mech / racer / me ειχαμε διαφορα 2-3 δευτερολεπτα...σε ολους τους γυρους..ο ενας εφτανε τον αλλον μεχρι που εγω στην τελικη ευθεια μου εφυγε το αμαξι τελειως και μετα συνεχισαν τον δικο τους αγωνα..

πολυ πιεση , εβλεπα καπνους απο φρεναρισματα και σιγα σιγα τους εφτανα..αλλα τερματισα με 20 δευτερολεπτα διαφορα..

Στον αγωνα καναμε

mech best lap : 2.14.162

racer best lap : 2.14.236

gomar best lap : 2.14.299

πολυ γουσταρα.....:D

φυσικά, μα είναι ερωτήσεις αυτές; :D

αλήθεια, για πες μας σε τι χρόνους γυρνάς...:p

Δεν το εχω τρεξει ποτε το game τωρα το κατεβαζω !!

Αλλα και παλι δεν θα προλαβω να πεξω μαζι σας γιατι φευγω για πασχα !!:hi::hi:

Στην 2η στροφή που είχε βγεί ο ivtec και μπήκε απότομα μέσα σταμάτησα τελείως για να μην πέσω πάνω του,και μετά προσπαθώντας να σας προλάβω στούκαρα στα ssάκια.

Σας είπα να περιμένατε με το που μπήκα στο 2ο λαπ και εσείς είσασταν στην 3η στροφή κάπου αλλά απόκριση δεν είδα,οπότε απ το να τρέχω μόνο πήγα να δω λαζόπουλο

ναι ρε μαν μην χαλιεσαι ομως...ενταξει , πιστευω και εσυ το ιδιο θα εκανες αν ησουν καρφωμενος στον μπροστα σου να τον φτασεις...και να σε πιεζει και ο απο πισω σου...

Ξερεις οτι υπο αλλες συνθηκες κοβουμε και περιμενουμε...

mech : δε ξερω αν επαιζαν με abs ο bluechris και ο cptkoulis..(για τον 1ο σιγουρα εκανε 2.12.χχχ για τον 2ο δε θυμαμαι ακριβως)

να χαλαστώ?

Όχι,απλά έφυγα γιατι δεν είχε νόημα να συνεχίσω να γυρίζω γύρω γύρω.

Νταξ,το να σταματάγατε έτσι όπως ήσασταν και οταν ερχόμουν εγώ από πίσω δεν θα γινόταν και τπτ,1 lap είχαμε κάνει :/

Παιδες νωρις μπηκατε χτες, σας ειδα μπηκα και εγω αλλα δεν μπορουσα γιατι παιζαται αγωνα εκεινη την στιγμη! Αμα ειναι πιο βραδακι καλα τις 11.30 να ξεκιναμε για να εχουμε τελειωσει τις βραδυνες δουλειες μας!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.