Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

Και μένα κόλλησε, γιατί ο λαλάκας έπαιζα με το memset το μεσημέρι και ξέχασα να το τεστάρω...κρίμα και με το που έφυγε ο racer πήγα 2ος...

Sorry στο παλικάρι με το κόκκινο (μάλλον ο ΑΝ7), προσπάθησα να φρενάρω και να στρίψω, αλλά δεν προλάβαινα...

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

με το κόκκινο εγώ ήμουν.

Δεν πειράζει ορέ :p

Απλά και γώ μαμακίστηκα στην αρχή και έφυγα προ τελευταίος και τελείωσα προτελευταίος αλλά 2ος μετά τον gomar(+40s :hehe:)

Kαλα κολαση χτες το βραδυ! Ασε τρελο κυνηγητο με τον AN7!!! Βεβαια ο gomar το ειχε καθαρισει απο νωρις καθων αλληλοεξοντοθηκαμε οι υπολοιποι! Παντως ο gomar εχει δαιμονισμενο ρυθμο!

Παιδες αντε και σημερα να βρεθουμε!

παιδια εγω εχω πηξει με μια εργασια και γιαυτο δε μπεικα χτες... αμα σημερα ξεμπερδεψω πριν τις 11:30 θα μπω αλλα δεν υποσχομαι... :(

εγω χτες, εκατσα και τπ παλεψσα λιγακι μονος...επεσα σχετικα ευκολα στο 2.20.4χχ και πιστευω θα παει και παρακατω...

Για να δουμε...Αν προλαβω σημερα θα μπω...:D

α ωραια.... ναχω αντιπαλο στο midfield :p

οι μισοι μπαιναν μεσα οι αλλοι δε το βλεπαν......τπτ.Απο οσο θυμαμαι παντα.Αλλα γιατι μεσω haimachi ? ο σερβερ μου δε σας κανει ; :(:p

btw αυριο δουλευω 05:00 το πρωι.Αυτο σημαινει 4 ξυπνημα οποτε δε ξερω αν θα προλαβουμε καθολου σημερα

οι μισοι μπαιναν μεσα οι αλλοι δε το βλεπαν......τπτ.Απο οσο θυμαμαι παντα.Αλλα γιατι μεσω haimachi ? ο σερβερ μου δε σας κανει ; :(:p

btw αυριο δουλευω 05:00 το πρωι.Αυτο σημαινει 4 ξυπνημα οποτε δε ξερω αν θα προλαβουμε καθολου σημερα

κανενα prob ρε συ...τρελος εισαι; μια ιδεα πεταξα...:D

Btw, εχεις δικιο...δεν το θυμομουν οτι ειχαμε προβλήματα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.