Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από nickstamat [Σήμερα, στις 17:38]

Ντάξει πάντως έτυχε κι έκατσε σε μαμίσιο Evo, γι' αυτό τον έβλεπε να χάνεται στον καθρέφτη του... Γιατί αν ο ιδιοκτήτης του Evo είχε βγάλει τον κόφτη της 1ης (με ανάλογες βελτιώσεις στη μετάδοση) και είχε κάνει και μια βελτίωση 1ου σταδίου, πιστεύω ότι την "είχε" την M3, καθαρά λόγω της πρόσφυσης που του δίνει η 4κίνηση... Θα έπαιρνε νωρίς τη διαφορά και μετά θα ήταν δύσκολο να καλύψει η μπέμπα...

Κοίτα ύστερα είναι και το άλλο....ότι όταν αγοράζεις EVO αγοράζεις ''πολεμική'' μηχανή, εσύ, τα μπάκετ, η τετρακούνα και τίποτα άλλο απολύτος...όταν αγοράζεις μ3 αγοράζεις πολλά περισσότερα πράματα...

Ελπίζω να καταλβαίνεις τι ενοώ...

Βέβαια είναι και η διαφορά στα χρήματα...

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

Προσωπικά, το σύμβολο της Mitsubishi το βλέπω καλύτερα...

Δε θέλω φρου-φρου κι αρώματα, δε λέω, καλή η χλίδα και η ποιότητα της γερμανίδας, αλλά το Evo έχει απλά διαφορετική αίσθηση από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με όσους το έχουν οδηγήσει... Η BMW διαφημίζει τα αυτοκίνητά της συνοδευόμενα από τη φράση 'Sheer Driving Pleasure'... Αν το Evo δε σου προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που η BMW διαφημίζει, τότε ποιο άλλο αυτοκίνητο το κάνει?

Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω οδηγήσει ακόμα και απλά μεταφέρω λόγια και εμπειρίες φίλων μεγαλύτερών μου... :)

EDIT: honda22, δίκιο... back on topic... Παίζει ο server τελικά? Το μεσημέρι δεν έμπαινε... :...:

Αρχική απάντηση από nickstamat

Προσωπικά, το σύμβολο της Mitsubishi το βλέπω καλύτερα...

Δε θέλω φρου-φρου κι αρώματα, δε λέω, καλή η χλίδα και η ποιότητα της γερμανίδας, αλλά το Evo έχει απλά διαφορετική αίσθηση από οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο, σύμφωνα με όσους το έχουν οδηγήσει... Η BMW διαφημίζει τα αυτοκίνητά της συνοδευόμενα από τη φράση 'Sheer Driving Pleasure'... Αν το Evo δε σου προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο αυτό που η BMW διαφημίζει, τότε ποιο άλλο αυτοκίνητο το κάνει?

Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω οδηγήσει ακόμα και απλά μεταφέρω λόγια και εμπειρίες φίλων μεγαλύτερών μου... :)

EDIT: honda22, δίκιο... back on topic... Παίζει ο server τελικά? Το μεσημέρι δεν έμπαινε... :...:

Δεν είναι έτσι μαν.

Για άλλο λόγο θα πάρεις την Μ3 και για άλλο λόγο το EVO.

Το EVO είναι για να κρατάς γραμμές,το Μ3 είναι για να πηγαίνεις κάθετα στις γραμμές ;)

Και πριν 2-3 χρόνια το ίδιο έλεγα.

Αλλά αν μου έδιναν τώρα την Μ3 Ε92 και το ΕVΟ.... Μ3 χαλαρά.

Σορρυ για το Οφφ

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 18:03]

Δεν είναι έτσι μαν.

Για άλλο λόγο θα πάρεις την Μ3 και για άλλο λόγο το EVO.

Το EVO είναι για να κρατάς γραμμές,το Μ3 είναι για να πηγαίνεις κάθετα στις γραμμές ;)

Και πριν 2-3 χρόνια το ίδιο έλεγα.

Αλλά αν μου έδιναν τώρα την Μ3 Ε92 και το ΕVΟ.... Μ3 χαλαρά.

Σορρυ για το Οφφ

Και βεβαια! πουλας την Μ3 και περνεις EVO. Τα υπολοιπα λεφτα τα ριχνεις στο Evo και εχεις μηχανημα 450 αλογων στο ελαχιστο με ρυθμιζωμενη αναρτηση. Το στηνεις και για ντριφτ αφου θες λοιπον...

Οσο για το παιχνιδι το αντικατεστησα σε 3 μερες. Καθολου καλο.

ο κλαρκσον εισαι? ουτε αυτος συμπαθει τις bmw αλλα στις καινουριες Μ εβγαλε το καπελο του μαν....τεσπα, γουστα ειναι αυτα.στα ιδια ή και παραπανω λεφτα στην αμερικη παιρνουν χαμερ.....τι αλλο να πω?

ρε ουστ!!!!! bmw και ξερο ψωμι!!!!!! ατμοσφαιρικα και δυνατα!!!!!

τουρμπο κλπ κλπ ειναι ευκολες λυσεις...

εδω μιλαει η μηχανικη!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue: :tongue: :tongue: :hehe:

ο κλαρκσον εχει μερεσεντε! κομπρεσορ???? ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ

στην αμερικη ειναι ζωα edit

Αρχική απάντηση από Nasos

Και βεβαια! πουλας την Μ3 και περνεις EVO. Τα υπολοιπα λεφτα τα ριχνεις στο Evo και εχεις μηχανημα 450 αλογων στο ελαχιστο με ρυθμιζωμενη αναρτηση. Το στηνεις και για ντριφτ αφου θες λοιπον...

Οσο για το παιχνιδι το αντικατεστησα σε 3 μερες. Καθολου καλο.

Κανένα τετρακίνητο δεν πρόκειτε ποτέ να ντριφτάρει όπως ένα πισωκίνητο με μπλοκέ.

Trust me ;)

Αρχική απάντηση από unknown

πεστα........... και για να ακριβολογουμε δεν ειναι 100% τετρακινητα δηλαδη 50-50 μπρος πισω..

στο audi τουλαχιστον εχει περισσοτερο μπροστα παρα πισω κινηση....

Τα Audi που φοράνε haldex είναι έτσι.

Το RS4 φοράει Torsen.Όπως και τα evo , wrx και αρκετα άλλο

Αρχική απάντηση από unknown [Σήμερα, στις 22:02]

πεστα........... και για να ακριβολογουμε δεν ειναι 100% τετρακινητα δηλαδη 50-50 μπρος πισω..

στο audi τουλαχιστον εχει περισσοτερο μπροστα παρα πισω κινηση....

Το RS4 εχει απο την αρχή νομίζω 60 ΠΙΣΩ 40 μπρός.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.