Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ReaperX [Σήμερα, στις 00:06]

Έπεσε λίγο ακόμα...:p

Αυτή τη φορά όλα OFF,με Logitech Rumblepad 2 :D

bmw2007092802002767gg9.th.jpg

ολα καλα με την δονηση του ρε συ?εμενα το saitek P2600 κανει ελαχιστα κ με τρελλη υστερηση?τι τρεχει πια?

Αρχική απάντηση από Tsakonas

ολα καλα με την δονηση του ρε συ?εμενα το saitek P2600 κανει ελαχιστα κ με τρελλη υστερηση?τι τρεχει πια?

Nαι μια χαρά είναι...Για κοίταξε τις ρυθμίσεις που σου είπε και ο tolis...

Αρχική απάντηση από LevelOne

Και υστερα απο πολύ κάψιμο και ρύθμισμα με την G25...

1:38.725

dfhneo9.th.jpg

Χαίρομαι που έχει έναν καλό racerά το forum :D

Εγώ έτρεξα λίγο, δυστυχώς με keyboard γιατί τιμονιέρα δεν παίζει και έκανα 1:42:669 μετά από καμιά 10αριά γύρους:

10lapshv1.th.jpg

Το έπαιξα με DSC off, ABS on, TC Level 2, Auto Gearbox off.

Πραγματικά μ'αρέσει πολύ, μακάρι να είχα τιμονιέρα...

Με το πληκτρολόγιο πάει στα 1:39:πολλά πιστεύω εκτός αν δεν κάνω κάτι λάθος. Πιο κάτω μόνο τιμόνι πρέπει να παίζει ή απλά να σου κάτσει ο πολύ καλός γύρος. Θα προσπαθήσω αλλά δύσκολα θα βγάλω το TC έτσι ώστε να καταφέρω να κάνω κάτι καλύτερο...

Το keyboard έχει μειονέκτημα στις στροφές, όπου όταν διορθώνεις χάνεις χρόνο γιατί:

1) διορθώνεις (lol)

2) το κάνει απότομα και δεν "κάθεται" σωστά το αμάξι.

Αλλά και στο γκάζι όπου απλά δεν μπορείς να παίξεις χωρίς TC (είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για να κάνεις καλό χρόνο να το έχεις off γιατί απλά σε κόβει εκεί που δεν πρέπει ;))

Μ'άρεσε αρκετά και ο ήχος, πολύ brutal :D

Αρχική απάντηση από gbak

κανε και καμια σουζααα...:hehe:

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Αστο καλύτερα :p

γκουχ...Τι υπονοεις ;:p

Gbak : σου εχω videaki :p

Χθες που πηγα και σβουρισα λιγο την αλφα , γυρισα στο bmw m3 με ορεξη και δε καταφερα τπτ :p

1.42.8χχ (ενω εχω κανει 1,41.+ )

με αρκετα επιθετικη οδηγηση για τα δεδομενα του πληκτρολογιου( αλλα και τα δικα μου) το κατεβασα στην sprint στο 1.49.363. Πιστευω οτι θα κατεβει κι'αλλο τις επομενες μερες (εστω και λιγο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.