Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply

1.52.873 και κατεβαινουμε . αρχισα να πειραματιζομαι και στην μεγαλη. θα ξανακανω κανενα γυρω το βραδακι και θα ποσταρω

ρε παιδες επειδη βαριεμαι να διαβασω και τις 6 σελιδες θα μου λυσεται 2-3 αποριες?

1ον. το game ειναι πισταδορικο (δηλ. τυπου "toka race" και αν ναι καλυτερο ή χειροτερο) ή τυπου nfs.

2ον. αυτο που τρεχεται τωρα ειναι demo ή εχει βγει το full?

ειναι πισταδικο κανονικα και με τον νομο...πλησιαζει το gtr2 σε αισθηση αρκετα ρεαλιστικο...και καμια σχεση με αυτα που ανεφερες..

απο οτι εχω καταλαβει ειναι προμοσιον της bmw για την καινουργια κουπε...δεν νομιζω οτι θα βγει κανονικη εκδοση..

BMW M3 Challenge

The BMW M3 Challenge is a worldwide online-contest with up to 1.000 drivers, who have to pass multiple exciting shootout-races to finish as the "BMW M3 Challenge World Champion". While the fastest drivers will move on, the competition grows in every race.

To keep the races clean and fair an administrator and the stewards will attend every event. The online competition will be driven with the brand new Game BMW M3 Challenge - 10TACLE STUDIOS AG. Registered users will receive all essential information. The registration will be opened soon.

http://www.m3-challenge.com/index.php?id=4&L=0

δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας ''πισταδορικο'' αλλα το παχνιδι εχει δυο μονο πιστες: την nirburgring gp και την nirburgring sprint. Εχεις ενα αυτοκινητο (την Μ3 ) και δεν μπορεις να το πειραξεις παρα μονο να του κανεις διαφορες ρυθμισεις.

Δεν υπαρχει demo και full. Μια εκδοση υπαρχει, κανονικη και μπορεις να την κατεβασεις ελευθερα.

PS: Έχω αρχίσει και γράφω αργά ή ειναι ιδέα μου; Όταν ξεκίνησα να γράφω την απάντηση δεν υπήρχε τίποτα και όταν την πόσταρα υπήρχαν άλλες δυο από πάνω:wassat: :(:slap::hmm:

Αρχική απάντηση από hayabusa

δεν ξερω τι εννοεις λεγοντας ''πισταδορικο'' αλλα το παχνιδι εχει δυο μονο πιστες: την nirburgring gp και την nirburgring sprint. Εχεις ενα αυτοκινητο (την Μ3 ) και δεν μπορεις να το πειραξεις παρα μονο να του κανεις διαφορες ρυθμισεις.

Δεν υπαρχει demo και full. Μια εκδοση υπαρχει, κανονικη και μπορεις να την κατεβασεις ελευθερα.

πισταδορικο εννοω αυτο που εισαι σε μια πιστα και γυρνας γυρω-γυρω (τυπου τοκα race)

Αρχική απάντηση από ennia

πισταδορικο εννοω αυτο που εισαι σε μια πιστα και γυρνας γυρω-γυρω (τυπου τοκα race)

μαλιστααααα

αποκλειεται ρε συ...εδω στο επισημο πρωταθλημα παιζουν απο 1.38 και πανω..

για την nurburgring μιλαμε ετσι..

Αρχική απάντηση από tolis86

1:18:4 :D κατεβενουμε!! δε νομιζω να μπορω χαμηλωτερα....:( ποσο κανει ειπαμε η g25?? ααααχ.....το ρεκορ τελικα ποσο ειναι??? παντα για τη μεγαλη πιστα

ρε αρχηγε μηπως εχεις κανει καποιο λαθος; δεν ειναι δυνατον να εισαι τοσο χαμηλα...

περίεργο αυτοκίνητο πάντως. Με όλα οφ με πληκτρολόγιο είναι πολύ ζόρι γιατί σε γερό φρενάρισμα -δλδ πάντα- μπλοκάρουν πανεύκολα οι τροχοί και χάνεις χρόνο. Και να μη μπλοκάρουν έχει πολύ υποστροφή και όταν επανέρχεται, με λίγο γκάζι παραπάνω -πληκτρολόγιο :(- πετάει κώλο...Γενικά με πληκτρολόγιο είναι αμάζευτη άμα πας πίτα.

Με dsc και tc1 πάει ευθεία...Οπότε αφήνεις γκαζάκι και χάνεις χρόνο.

Αρχίζω έρανο για τιμόνι.

Αυτο ήθελα να πώ σε κάποια φάση. Οτι το πάν (ενταξει οχι το παν αλλα ενα 40-50%) είναι το φρενάρισμα. Μολις κλειδωσεις τροχούς, την έχασες την στροφη. Στην επάνοδο πετάει κώλο ασυμμάζευτο. Εκει με εχει βοηθήσει πολύ η G25. Γενικώς είναι περίεργο και δύστροπο το Μ3. Δεν εχω εμπειρία με άλλες τιμονιέρες, αλλα ακομα και με την G25 πρέπει να φας πολύ χρόνο να την ρυθμίσεις για να έχεις αίσθηση της Μ3. Πχ, εχω βρει τα καλύτερα αποτελέσματα με το τιμόνι ρυθμίσμένο στις 200 μοίρες (το default της G25), ενω στο LFS την πάω 720 μοίρες.

Η G25 απο τις άλλες τιμονιέρες είναι σαν Φιατάκι με Φεράρι. Οχι απο άποψη ποιότητας κατασκευής, αλλα επειδή ειναι ισως η μόνη τιμονιέρα που σου δίνει την αίσθηση οτι οδηγάς ενα αυτοκίνητο (οσο γίνεται δλδ απο ενα PC)

1.45.308 ολα on

Δεν εχω παιξει τιποτα παρομοιο τους τελευταιους μηνες και ακομα δεν εχω πιασει το feeling

Αρχική απάντηση από cptkoulis

1.45.308 ολα on

με ολα στο ον και καταφερες να το οδηγησεις ρε θηριο; μπραβο.

Αρχική απάντηση από honda22

Τελικά το πατσάκι δουλευεί?

λογικα στο grtr2 θα δουλευει για να το λεει το παιδι.

Αρχική απάντηση από LevelOne [Σήμερα, στις 22:48]

...Η G25 απο τις άλλες τιμονιέρες είναι σαν Φιατάκι με Φεράρι. Οχι απο άποψη ποιότητας κατασκευής, αλλα επειδή ειναι ισως η μόνη τιμονιέρα που σου δίνει την αίσθηση οτι οδηγάς ενα αυτοκίνητο (οσο γίνεται δλδ απο ενα PC)

Τι να σου πώ, εγώ την δοκίμασα ένα μήνα με την προοπτική να δόσω την DFP μου και να πάω σε G25, λόγω κυρίως του συμπλέκτη, αλλά δεν μου άρεσε η αισθησή της, στα ίδια πάντα settings με την DFP. Μου φάνηκε ποιό ελαφριά και αποστειρωμένη...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.