Jump to content

greekfragma

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Φαντάζομαι έχεις βγάλει το TC και DSC έ?

γιατί το τρακτιον κοντρολ δημιουργεί τρομερή υποστροφή.

ναι ρε οφ ολα και το abs...παντως θελει ρυθμισεις η μπεμπα...δεν μπαινει καλα...

• Replies 688
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από tolis86

δλδ συγνωμη, τη κουμανταρεις καλυτερα με τα παντα οφφ και οχι ον??? δε λεω ειναι πολυ πιο διασκεδστικο αλλα οχι πιο γρηγορο!!.....:unsure:

δεν ειμαι κανενας ειδικος αλλα σιγουρα ειναι και θεμα εμπειριας οπως και να το κανουμε.

Αρχική απάντηση από tolis86

δλδ συγνωμη, τη κουμανταρεις καλυτερα με τα παντα οφφ και οχι ον??? δε λεω ειναι πολυ πιο διασκεδστικο αλλα οχι πιο γρηγορο!!.....:unsure:

εγώ πιο γρήγορα πάω με όλα off,γιατί με το TC ον έστο και στο 1ο στάδιο μου πετάει πολά μουτρα ενώ χωρίς αυτό την χώνω με λίγη υπερστροφή και δεν έχω μούτρα και έχω μεγαλύτερη ταχύτητα εξόδου

Αρχική απάντηση από honda22

Μάγκες με το ΤC off δεν κουμαντάρεται το αμάξι.

Μαγκες αλλη αισθηση μολις πατησεις λιγο γκαζι παραπανω και σου πεταξει κωλο :D

επισης , με τιμονι εννοειται πως παιζεις ολα οφφ

εμενα δε μου πεταει μουτρα... τι να πω...παιζει ρολο και η καμερα που παιζεις το παιχνιδι... εγω πχ παιζω με την κοκπιτ και βλεπω και το τιμονι και ετσι μπορω και το ελεγχω πολυ πιο καλα αποτι απο την πανω καμερα που δε σου δινει και την αισθηση της οδηγησης....

Αρχική απάντηση από hayabusa

τελικα δουλευει και στο Μ3 challenge?

Αυτο το mod είναι για το gtr2.Με αυτον τον τρόπο θα μπορεις να τρέχεις την m3 στις πίστες του gtr2 και να μπορεις να κάνεις πιο πολλές ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο.

Αρχική απάντηση από gbak

και γω απο μεσα το παιζω...μονο ετσι μπορω και το υπολογιζω στο ντριφταρισμα...:laughing:

στα περισσοτερα racing games με αυτη την καμερα επαιζα..

Στο Μ3 , πολυ πιο ευκολα ελεγχα το αμαξι απο τη καμερα του καπο....

Δοκιμασε το..

Προλαβαινεις πολυ πιο νωρις την διορθωση στην υπερστροφη ;)

31ΜΒ ε? ....το μεγαλητερο μερος του παιχνιδιου(οχι του πατσ. του μ3 τσαλεντζ) ειναι το βιντεο εισαγωγης πιστεβω...ειναι τεραστιο σε διαρκεια..και ειναι και υψηλης ευκινειας...

Αρχική απάντηση από hayabusa

δεν ειμαι κανενας ειδικος αλλα σιγουρα ειναι και θεμα εμπειριας οπως και να το κανουμε.

ναι αλλα τα gamepad εχουνε κουμπια.δλδ γκαζι/οχι γκαζι αν και τα πιο πολα παιχνιδια πατοντας το γκαζι ανεβαινει σταδιακα εξακολουθει να ειναι αδυνατο να δωσεις ξερο γω μισο γκαζι και να το κρατισεις εκει.. αναγκαστικα πατας το κουμι διακεκομενα...ε, δε γινεται δουλια ετσι...

Αρχική απάντηση από GoMaR

Δοκιμασε το..

ναι αλλα δε βλεπεις το τιμονι και αν δεν εχεις τιμονιερα??? σου κανει σιγουρα τετακε γιατι ενστικτοδως το αναλογικο το πας τερμα...

Αρχική απάντηση από GoMaR

Δοκιμασε το..

το δοκιμασα αλφιστα δεν μου κατσε καλα απο μεσα το παω πιο καλα...

κανα σερβερ θα σηκωσουμε ρε σεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.